Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal nafi sudah berkhawin dan ada anak 1665 hits  

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal nafi sudah berkhawin dan ada anak

Walaupun tidak pernah membuat kenyataan umum mengenai status hubungan mereka banyak gosip panas yang semakin hangat diperkatakan bahawa Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sedang hangat bercinta. Aeril dan Wawa Ada pula gosip terbaru kononnya seorang pelakon wan

Teruskan Membaca..



aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah tanpa izi..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

aeril zafrel dan wawa zainal didenda nikah tanpa kebena..

aeril zafrel wawa zainal didapati bersalah bernikah tan..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

pasangan aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah ..

pelakon aeril zafrel isteri wawa zainal mengaku bersala..

aeril zafrel wawa zainal di denda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

tuduhan aeril zafrel dan wawa zainal mengarut david teo

david teo tuduhan aeril zafrel wawa zainal mengarut

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

mig minta aeril zafrel wawa zainal tarik laporan polis

jom tengok 9gambar anak wawa zainal dan aeril zafrel

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

tuduhan aeril zafrel wawa zainal mengarut david teo

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 683
Widget Aktif : 4,005
Banner Aktif : 6,540

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,103
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..
  • wanita belia diratah selepas kemalangan
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)