Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal nafi sudah berkhawin dan ada anak 1667 hits  

Aeril Zafrel dan Wawa Zainal nafi sudah berkhawin dan ada anak

Walaupun tidak pernah membuat kenyataan umum mengenai status hubungan mereka banyak gosip panas yang semakin hangat diperkatakan bahawa Aeril Zafrel dan Wawa Zainal sedang hangat bercinta. Aeril dan Wawa Ada pula gosip terbaru kononnya seorang pelakon wan

Teruskan Membaca..



aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

jangan tiru macam kami aeril zafrel wawa zainal

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

tuduhan aeril zafrel dan wawa zainal mengarut david teo

aeril zafrel wawa zainal didapati bersalah bernikah tan..

aeril zafrel wawa zainal di denda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel dan wawa zainal hilangkan diri selepas dis..

nikah tanpa kebenaran aeril zafrel didenda rm1 000 wawa..

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

luahan sayu aeril zafrel dan wawa zainal

pelakon aeril zafrel isteri wawa zainal mengaku bersala..

aeril zafrel dan wawa zainal didenda nikah tanpa kebena..

aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah tanpa izi..

aeril zafrel wawa zainal didapati bersalah bernikah tan..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

jom tengok 9gambar anak wawa zainal dan aeril zafrel

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

pasangan aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 3,934
Banner Aktif : 6,660

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,311
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • 15 selfie paling berani
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips balik kampung dengan selamat
  • skandal pejabat
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • di tubir bibir mataku
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)