Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard 5900 hits  

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard! menurut maklumat yang diperolehi kejadian berlaku di airport di kawasan larangan parking kereta..berang benar menerusi video yang diuploadnya di youtube memberitahu ingin menyaman security tersebu

Teruskan Membaca..



wlan the security megaprimer good wireless security vid..

ditahan oleh security guard di mydin shopping mall

video hampir di parang lelaki warga asing

mat yo semakin yakin sathianathan

mat yo semakin yakin sathianathan

video zamani disebar isteri polis namun dia sudah maafk..

video viral kau dah beromen dengan laki aku isteri mala..

video isteri mengamuk belasah wanita indonesia

mat sabu hampir pasti jadi presiden pas

video isteri serang kekasih gelap suami

saya kenal mat yo

video pekerja indon dibelasah isteri orang rumah tangga..

biodata tg nik abdul aziz bin nik mat

biodata tuan guru datuk nik aziz bin nik mat

kisah hitam anzalna nasir nyaris dijual oleh mat salleh..

brabus angan mat jenin

fitnah foto terbaru nik aziz nik mat di husm kelantan

mursyidul am pas datuk nik abdul aziz nik mat sudah sed..

mursyidul am pas nik abdul aziz nik mat tenat tapi stab..

nik aziz nik mat meninggal

mursyidul am pas nik abdul aziz nik mat tenat tapi stab..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 412
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,977

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,530
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • lindsay lohan kantoi gambar diinstagram
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • tiada adab anda pasti terkejut jika pergi k..
  • penemuan hebat hutan berusia 10 000 tahun d..
  • obses cantik lindsay lohan kantoi gambar di..
  • senyuman yang menggoda ribuan wanita
  • video isteri mengamuk belasah wanita indone..
  • kisah malam pertama pengantin bodoh
  • twitter memperkenalkan fungsi direct messag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati itu umpama gelas
  • jenis jenis jerawat
  • diari sedih seekor kucing
  • di tubir bibir mataku

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)