Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard 5816 hits  

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard

Video Berang Isteri Mat Yo Hampir Ditampar Security Guard! menurut maklumat yang diperolehi kejadian berlaku di airport di kawasan larangan parking kereta..berang benar menerusi video yang diuploadnya di youtube memberitahu ingin menyaman security tersebu

Teruskan Membaca..



panasss azhar sulaiman berang anak ditampar guru 10 kal..

muslim chanturu mat yo kembali tersenarai

percayalah mat said memang nelang

tepung magic ieta mat sa ad

cmne ni bercinta dengan lelaki malaysia terl njur denga..

teluk intan pandangan saya tg nik abdul aziz nik mat

mh370 terkini raja bomoh malaysia datuk mahaguru ibrahi..

menziarahi yb dato sham mat sahat yang telah dimasukkan..

kerana mat sabu malaysian insider fitnah dr asri halalk..

mat rempit usung awek guna motosikal curi

mat kilau pahlawan terbilang melayu

gambar mat sabu berpakaian lengkap komander

senyumannya penuh makna mat sabu meniti hari

berita ni buatkan mat syabun buruk muka

gambar lelaki mat saleh tukar muka kerana minat k pop

mat rempit insaf lepas dengar ceramah ustaz azhar

ibrahim ali kata gara gara cadbury mat salleh gelak kat..

hafiz and rohimatul binti mat yussuf are now friends

lizawati binti suhaili and rohimatul binti mat yussuf a..

abang mat perli dapigs ke ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 304
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,144

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 763,883
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 gambar inilah awek cun yang berani mengor..
  • video kapal terbang taiwan ge222 terhempas
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • ratu selfie balas di dalam hati kita berdua..
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • godaan video wanita tanggal seluar dalam
  • pelakon drama popular buka tudung selepas b..
  • rupa pokok kacang soya
  • babies blink sabun alrazi sabun alpha arbut..
  • isteri dibelasah suami setelah menolak gura..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 26 fascinating films about food
  • hati itu umpama gelas
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)