Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI 309 hits  

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI

Teruskan Membaca..



apa lagi azmin ali nak buat lepas ni

miley cyrus buat gila lagi dalam persembahannya

julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu hina islam

julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu hina islam

mashaalah julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu ..

lagi gambar skandal baru si gundik kit siang terdedah

zahid hamidi buat hal lagi

julia perez cetus kontroversi lagi buat tatu hina islam

ingatkah lagi karangan karangan yang kita buat di sekol..

tiada lagi subsidi petrol pada golongan berpendapatan t..

semalam 4 maut pagi tadi 4 lagi maut kemalangan di kota..

dokter australia cangkokkan jantung yang sudah tidak be..

awal muharram menjelang lagi

isu pegang anjing lagi

hiburan saya enggan seksi lagi

lirik jangan tanya aku lagi farawahida

harga gas memasak naik lagi 50 sen mulai 1 november 201..

anwar rayu jangan pukul dia lagi

nutriferon serbuk ajaib terasa seperti pasir yang sedap..

tiada lagi subsidi petrol ron95 untuk golongan berpenda..

lagi kekeliruan pelakon ustaz azhar idrus




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,661

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,338
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • romantik itu sunnah nabi
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • di tubir bibir mataku
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)