Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI 347 hits  

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI

Teruskan Membaca..



mamat ludah pekerja petronas buat hal lagi gelar polis ..

lelaki ludah pekerja petronas buat hal lagi gelar polis..

benjy ditahan lagi buat kali keempat

rafizi ramli buat fitnah lagi gambar rsf magazine digun..

lelaki ludah pekerja petronas buat hal lagi gelar polis..

benjy ditahan lagi buat kali keempat kerana dadah

benjy ditahan lagi buat kali keempat kerana dadah

benjy ditahan lagi buat kali keempat

niat mereka sudah semakin jelas terang apa lagi yang pa..

gempar fesyen sudah terang lagi bersuluh namanya

cpuv baru lagi

rupa rupanya ada lagi khasiat minyak kelapa yang kita b..

the malaysian insider kantoi lagi

awek melayu tetek besar nampak tak takkan tak jelas lag..

berangan lagi

inilah yang jadi bila isteri tahu suami kahwin lagi

melampau pm najibrazak difitnah lagi kerana hudud

1azam gagal rm1 3b wang rakyat tiris lagi

sikit lagi

kecoh panas dan gempar video aksi panas artis malaysia ..

penduduk bakal dihalau 1 lagi kampung tradisional melay..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 7,154

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)