Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI 342 hits  

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI

BINI MATYO BUAT TAIK LAGI

Teruskan Membaca..



gadis bertudung buat hal lagi melucah di facebook

video lelaki buat maksiat dengan bini orang lari masuk ..

gadis bertudung buat hal lagi melucah di facebook

satu lagi bintang dari sabah menyerlah tahniah buat azm..

lirik satu peluang lagi fiq

frozen kembali lagi jom tengok trailer frozen fever

dah aku taknak naik lagi atv offroad kat langkawi seram

kami memang sudah tiada ikatan istimewa lagi emma maemb..

emma maembong akui tak lagi cintakan zizan

36 lagi gambar majlis pertunangan hafiz suip nureffy ja..

emma maembong akui tak lagi cintakan zizan

36 lagi gambar majlis pertunangan hafiz suip nureffy ja..

gempar lagi juliana evans ber bikini bersama kekasih

la liga suarez menyerlah lagi bantu barca benam granada..

rooney ledak 2 gol bantu man united benam sunderland vi..

minyak naik lagi tengah malam ni

saya dibayar paneland viewfruit lagi bukti

emma akui tidak cintakan zizan lagi

36 lagi gambar majlis pertunangan hafiz suip nureffy ja..

pelancaran buku terbaru zunar ros in kangkong land gaga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 4,028
Banner Aktif : 7,069

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,462
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..
  • pasar ngeri di afrika ini boleh buatkan and..
  • ratu brazil masuk hospital lagi punggung be..
  • misteri hajarul aswad

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • untungnya insan bergelar wanita
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • jika memang engkau jodohku
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • emak abah opah dan atuk
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)