Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi 353 hits  

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi

KUALA LUMPUR Berikut adalah senarai calon Ahli Majlis Tertinggi Umno bagi penggal 2013 2016 yang dikeluarkan oleh Sekretariat Jawatankuasa Pemilihan Parti itu di Pusat Dagangan Dunia Putra PWTC pada petang Rabu.Pengerusi TetapBADRUDDIN BIN AMIRULDIN 1 Men

Teruskan Membaca..



ahli majlis perbandaran pulau pinang di pecat kerana ku..

kalau boleh calon umno pun undi lambang bulan

calon mesti duduki semula kertas upsr yang bocor kata a..

ahli umno tak perlu takut dituduh rasis

kalau boleh calon umno pun undi lambang bulan

ahli majlis mppp yang kritik kerajaan negeri dalam mukt..

dewan pemuda pas pulau pinang kecam tindakan gantung tu..

perwakilan pas mohon ahli pas contohi umno

umno kecam penyingkiran ahli mppp pas oleh dap

ahli umno jangan khianat presiden parti seperti pas

calon ahli parlimen belia malaysia buani atiqi abdul ra..

ahli pas telah membuka mata dan umno sebagai contoh per..

ahli majlis pas di pecat di malukan lagi regimdap

muktamar pas 2014 perwakilan wilayah persekutuan minta ..

muktamar pas 2014 perwakilan wilayah persekutuan minta ..

ahli umno tak perlu takut dituduh rasis

ahli umno jangan khianat presiden parti seperti pas

calon umno bn pengkalan kubor dituduh berskandal seks p..

nik aziz mahu ahli dan pemimpin umno buta mata dan bisu

umno kecam penyingkiran ahli mppp pas oleh dap

dap mula menunjukkan belangnya ydp pas kawasan bayan ba..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,513

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,982
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • gempar anak patung bergerak dengan sendirin..
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • paper quilling craft 9 tutorial handmade po..
  • cara membuat subscribe form
  • minyak naik air naik
  • segmen giveaway sweet sour by n a
  • september top 10 popular post relaks minda
  • 5 things to do in malacca melaka
  • contest my lense story

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)