Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi 350 hits  

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi

KUALA LUMPUR Berikut adalah senarai calon Ahli Majlis Tertinggi Umno bagi penggal 2013 2016 yang dikeluarkan oleh Sekretariat Jawatankuasa Pemilihan Parti itu di Pusat Dagangan Dunia Putra PWTC pada petang Rabu.Pengerusi TetapBADRUDDIN BIN AMIRULDIN 1 Men

Teruskan Membaca..



umno kelantan tak gopoh senarai calon n01

senarai penuh gaji dan elaun kerabat diraja perdana men..

senarai ahli jawatankuasa khas esok

lebih 400 000 ahli umno belum daftar pengundi

senarai ahli jawatankuasa khas esok

ahli umno berang digelar bodoh

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

orang kuat dalam majlis syura ulama pas mula bersuara p..

pas harap sangat calon umno bn bersalaman atau bergamba..

tweet merapu menteri umno diselar ahli mpkn

prkpengkalankubor kurang ajar puak pas menghina calon u..

pengkalan kubor ketiadaan pemimpin pas dan pr pada majl..

senarai nama ahli mkt parti supp 2014 2017

beza antara calon umno bn dengan pas bagai langit denga..

ahli umno perlu ubah pemikiran

senarai ahli jawatankuasa bebas bagi upsr diumum rabu i..

sebab mat syabun tak layak jadi ahli majlis syura

kalau boleh calon umno pun undi lambang bulan

senarai calon liebster award

pemikiran ahli umno perlu berubah

pemikiran ahli umno perlu berubah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 501
Widget Aktif : 3,965
Banner Aktif : 6,445

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,689
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)