Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi 331 hits  

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi

KUALA LUMPUR Berikut adalah senarai calon Ahli Majlis Tertinggi Umno bagi penggal 2013 2016 yang dikeluarkan oleh Sekretariat Jawatankuasa Pemilihan Parti itu di Pusat Dagangan Dunia Putra PWTC pada petang Rabu.Pengerusi TetapBADRUDDIN BIN AMIRULDIN 1 Men

Teruskan Membaca..



live update mh17 senarai kesemua penumpang mh17 telah t..

mantan mufti perlis belasah ahli majlis syura ulama mud..

mh17 ahli keluarga semak senarai nama penumpang

uzur halang azizah jadi calon mb kata peguam umno

ahli perniagaan berkaitan umno dahului bidaan pengurusa..

pemilihan naib presiden pkr rafizi ditolak ahli parti s..

calon calon ahli neraka

untung dyana ibunya ahli umno

umno selangor bentang kpi pilih calon pru

senarai kesemua penumpang mh17 telah tersebar sila sema..

ahli politik israel macam hitler erdogan

untung jadi ahli shaklee sebab dapat cash back bila bel..

semua ahli pemuda di seluruh malaysia diminta mengadaka..

pas pecat 3 ahli terlibat militan

pas pecat ahli sendiri kerana lebih takut duniawi drpd ..

makanan yang bersih secara langsung akan menyebabkan tu..

ahli pkr dah mula pertikai anwar dan khalid gelombang d..

tahukah anda mengapa ahli briged al qassam menutup waja..

ahli politik israel macam hitler erdogan

panas sultan selangor murka dengan ahli parlimen pas

militan 3 ahli pas dipecat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 377
Widget Aktif : 3,881
Banner Aktif : 6,221

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 767,123
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sangup pelakon indonesia shahrini bangga bu..
  • rahsia saddam hussien
  • video perlakuan pelik beberapa ekor anjing ..
  • wartawan didakwa aibkan mangsa mh17
  • canada s bezzoubenko wins 5 golds in glasgo..
  • wanita cantik pakai maskara yang dicuri dar..
  • wanita pakai maskara yang dicuri dari lokas..
  • astro pertahan tindakan serah kontrak lumay..
  • selekoh rasau tagih nyawa
  • astro tampil pertahan isu beri kontrak pada..
  • bila rakan baru masak sesuatu yang tak disa..
  • meme tanda lapar kata jurutawat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • emak abah opah dan atuk
  • hati hati laman web hina islam
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • fizxs.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)