Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi 392 hits  

Pemilihan Umno Senarai Calon Ahli Majlis Tertinggi

KUALA LUMPUR Berikut adalah senarai calon Ahli Majlis Tertinggi Umno bagi penggal 2013 2016 yang dikeluarkan oleh Sekretariat Jawatankuasa Pemilihan Parti itu di Pusat Dagangan Dunia Putra PWTC pada petang Rabu.Pengerusi TetapBADRUDDIN BIN AMIRULDIN 1 Men

Teruskan Membaca..



senarai calon presiden fifa mei 2015

umno perlu ada majlis ulama dr fathul bari

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

makjemah umno perlu tubuh majlis ulama fathul bari makj..

sakit hati sebab umno bn tak letak calon di chempaka da..

kenyataan kes liwat ii lebih 100 ahli majlis peguam ban..

krisis mic kepemimpinan tertinggi bn setuju pemilihan s..

zaharudin muhammad ahli majlis syura yang tiada kualiti

prk dun chempaka ahli bn dilarang tanding calon bebas

gara gara kritik 1mdb ahli umno kena pecat

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

senarai 5 gaji tertinggi pemain bolasepak malaysia

puteri umno sokong bn tak letak calon

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

prk chempaka senarai calon pas dikeluarkan seminggu lag..

kerana gelar dua ahli akademik uum sebagai profesor kan..

empat orang beruk tu ahli umno

prk permatang pauh umno pulau pinang akan kemuka calon ..

majlis ahli teknologi dan pakar industri negara

senarai tertinggi malaysia best blog 2015

prk permatang pauh umno pulau pinang akan kemuka calon ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 522
Widget Aktif : 4,025
Banner Aktif : 7,072

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,074,708
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • orang ketiga pegawai kanan astro buka mulut..
  • penemuan 2000 syiling emas berusia 1000 tah..
  • tasha shilla kini putus cinta batal persiap..
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • kantoi sudah artis wanita hamil dicekup ber..
  • video detik cemas penerjun payung terjun te..
  • geoducks kerang laut gergasi
  • kantoi menyamar perempuan untuk mengintai
  • avg memperlihatkan kaca mata untuk melindun..
  • lisa surihani berhenti rehat seketika dari ..
  • video wanita mati akibat prank anggota kelu..
  • paha reput punggung pun reput

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • tanda tanda kanser payudara
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • monolog rasa
  • sketsa cinta awak dan saya
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • sayangdisayang.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)