Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto Tiz Zaqyah Bercuti Bersama Kekasih Di Pulau Perhentian 297 hits  

Foto Tiz Zaqyah Bercuti Bersama Kekasih Di Pulau Perhentian

Siapa yang tidak kenal dengan pelakon yang cantik yang membintangi drama Sebenarnya Saya Isteri Dia bersama Izzue Islam sebagai Shaf yang bakal tiba Episod Akhir pada 5 Julai 2013 ini Tiz Zaqyah baru baru ini berkongsi gambar percutian ke Pulau Perhentian

Teruskan Membaca..



tiz zaqyah saya bercuti ke dubai ramai ramai

gambar rare tiz zaqyah zaman sekolah dulu memang comel ..

tiz zaqyah tayang tali sarung kopek demi peminat

gempar tiz zaqyah tayang tubuhnya dibekam

tiz zaqyah tunjuk tali bra sambil dukung godzilla

tiz zaqyah tayang tali sarung alat dalaman demi peminat

tiz zaqyah tayang tali sarung kopek demi peminat

demi peminatnya tiz zaqyah tayang bra 3 gambar

biar betik ni gambar meletup tiz zaqyah kurang sopan

18sx demi peminatnya tiz zaqyah tayang bra 3 gambar

demi peminatnya tiz zaqyah tayang bra

gambar gambar tiz zaqyah zaman remaja

2 gambar tiz zaqyah selamba tayang pehanya yang gebu

2 gambar tiz zaqyah selamba tayang pehanya yang putih g..

trip to terengganu pulau perhentian part i

trip to terengganu pulau perhentian part ii

jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp 29 ..

trip to pulau perhentian

tribute to mh17 antara foto terakhir bersama pramugari

tiz zaqyah selamba tayang peha putih gebunya 2 gambar

2 gambar tiz zaqyah selamba tayang pehanya yang gebu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,290

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,931
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • blogger porno larikan diri
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • ujian 1 lesen memandu
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..
  • datuk ramli ms dan alyah sah sudah nikah
  • kejam gila ibu saudara tanam hidup hidup ka..
  • si obot dah minat mewarna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)