Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM 1986 hits  

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM

Filem ini adaptasi dari novel Suamiku Ustaz Filem ini arahan Adi Putra dan telah tamat menjalani pengambaran Tunggu di pawagam je lagi Para pelakon Adi Putra ustaz Nora Danish Lisa Izzue Islam Johan Novel ini mengisahkan hellip

Teruskan Membaca..



filem di adaptasi daripada novel jepun edge of tomorrow

novel review saya tunggu awak

ustaz azhar idrus dibayar rm30 000 untuk berlakon filem

e novel suamiku anak jiran sebelah 11

novel novel yang diadaptasi ke drama dan filem

suamiku hamba dadah

suamiku

suamiku pisau cukur

dia suamiku

selamat hari lahir suamiku

warkah khas buat suamiku

suamiku berkira

suamiku mata keranjang tengok perempuan macam nak telan

gambar anak ustaz azhar idrus kini bertudung

haji mabrul part 2 ustaz kazim wmv

hukum pakai tudung berwarna warni ustaz azhar idrus

tanyalah ustaz eps 044 keseimbangan dalam kehidupan 13 ..

sahur ketika azan subuh fahami waktu imsak ustaz azhar ..

anak ustaz amin

memori manis untuk suamiku

suamiku playboy




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 353
Widget Aktif : 3,827
Banner Aktif : 6,285

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,381
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • gempar kejadian aneh berlaku di malaysia aw..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • salam lebaran
  • selamat hari raya
  • gambar haiwan haiwan lucu yang di ambil tep..
  • dulu nyah kini daie
  • kadar tol harus dikaji

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • tanda tanda kanser payudara
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • emak abah opah dan atuk
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)