Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM 2038 hits  

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM

Filem ini adaptasi dari novel Suamiku Ustaz Filem ini arahan Adi Putra dan telah tamat menjalani pengambaran Tunggu di pawagam je lagi Para pelakon Adi Putra ustaz Nora Danish Lisa Izzue Islam Johan Novel ini mengisahkan hellip

Teruskan Membaca..



the maze runner adaptasi novel fantasi popular

22 gambar filem dollah superstar gegar pawagam 2 oktobe..

drama bersiri adaptasi novel tempatan

the maze runner adaptasi novel fantasi popular

syria ustaz lutfi arifin telah syahid

the maze runner adaptasi novel fantasi popular

senarai drama melayu adaptasi novel sudah tayang akan d..

ustaz kazim komen isu kerajaan naikkan harga petrol

pesanan ustaz kepada seorang suami yang curang

status terbaru ustaz kazim elias yang menegur kerajaan ..

tak mahu lagi cerita ustaz

240913 bm2 abu hurairah pun tak tahan fitnah ustaz sham..

dok tak sedar lagi ustaz shamsuri hj ahmad

ustaz azhar idrus soal jawab agama di surau taman perma..

prk pengkalan kubor ustaz kazim elias jawab fitnah pas ..

luahan hati ustaz kazim elias ron95 naik 20 sen dapat 2..

saman lim guan eng terhadap ustaz nasrudin tantawi terb..

tak mahu lagi cerita ustaz

wordless wednesday itu suamiku

review novel ketakutan

novel kampung girl baru beli




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 391
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 6,483

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,710
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • wanita direjam sampai mati kerana berzlna
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..
  • resepi laksa utara yang sedap
  • google malware check tool membantu menyemak..
  • cara membuat subscribe form
  • minyak naik air naik

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • monolog rasa
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)