Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM 2134 hits  

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM

Filem ini adaptasi dari novel Suamiku Ustaz Filem ini arahan Adi Putra dan telah tamat menjalani pengambaran Tunggu di pawagam je lagi Para pelakon Adi Putra ustaz Nora Danish Lisa Izzue Islam Johan Novel ini mengisahkan hellip

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 436
Widget Aktif : 3,868
Banner Aktif : 6,882

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 960,608
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penampilan hangat lagi berani no soo ram
  • anak bekas mb selangor meninggal dunia
  • dymm sultan ibrahim melawat yam tunku jalil..
  • jururawat hospital alor setar layan kami se..
  • inilah rahsia pelukis karton disney animati..
  • jom lihat wajah wajah famous yang di miliki..
  • remaja mati tertimbus akibat projek haram
  • kylie jenner tyga get locked out on date ni..
  • ranking fifa skuad bolasepak malaysia dari ..
  • laluan pejalan kaki yang paling ekstrem di ..
  • master p kobe hit me up we can save your se..
  • terkini fam benar 4 pemain import turun ser..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kembali menjadi burung pipit
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • blog spammers sudah bijak
  • ciri ciri wanita solehah
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tips nak jadi hotstufff
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)