Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM 1981 hits  

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM

Filem ini adaptasi dari novel Suamiku Ustaz Filem ini arahan Adi Putra dan telah tamat menjalani pengambaran Tunggu di pawagam je lagi Para pelakon Adi Putra ustaz Nora Danish Lisa Izzue Islam Johan Novel ini mengisahkan hellip

Teruskan Membaca..



filem di adaptasi daripada novel jepun edge of tomorrow

novel novel yang diadaptasi ke drama dan filem

e novel suamiku anak jiran sebelah 11

novel review saya tunggu awak

ustaz azhar idrus dibayar rm30 000 untuk berlakon filem

warkah khas buat suamiku

dia suamiku

selamat hari lahir suamiku

suamiku playboy

memori manis untuk suamiku

suamiku pisau cukur

suamiku

tanyalah ustaz 2012 e112 sayangkan harta bahagian 2

terfikir benda lucah dalam solat ustaz azhar idrus

ustaz azhar idrus diganggu makhluk halus ketika beri ce..

suamiku mata keranjang tengok perempuan macam nak telan

saya ingin hidup dan mati bersama suamiku mona fandey

suamiku berkira

suamiku hamba dadah

bilal itu suamiku

review jangan baca novel ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 490
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,141

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tips balik kampung dengan selamat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)