Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM 2184 hits  

TUNGGU FILEM ADAPTASI NOVEL SUAMIKU USTAZ DI PAWAGAM

Filem ini adaptasi dari novel Suamiku Ustaz Filem ini arahan Adi Putra dan telah tamat menjalani pengambaran Tunggu di pawagam je lagi Para pelakon Adi Putra ustaz Nora Danish Lisa Izzue Islam Johan Novel ini mengisahkan hellip

Teruskan Membaca..



makjemah aaron aziz tak baca novel adaptasi filem elak ..

aaron aziz tak baca novel adaptasi filem elak rasa keli..

sinopsis penuh pergilah air mata drama adaptasi novel h..

dragon blade filem terbaharu jackie chan ditayangkan di..

review novel suamiku paling sweet

drama teman lelaki upahan adaptasi novel

isu fifty shades of grey novel ok filem tidak boleh seb..

filem suamiku encik perfect 10 meletup rm2 juta di pawa..

menang 2 tiket eksklusif filem suamiku encik perfect 10..

filem bohsia syamsul yusof didakwa penulis novel

adegan terlalu banyak aksi panas dalam filemfifty shade..

pawagam masih tayangkan filem dilwale dulhania le jayen..

aaron aziz tak baca novel adaptasi filem elak rasa keli..

filem ini masih ditayangkan di pawagam sejak tahun 1995

makjemah pawagam masih tayangkan filem dilwale dulhania..

aaron aziz pegang tut dalam satu babak lucah filem suam..

pawagam masih tayangkan filem dilwale dulhania le jayen..

banyak adegan suamiku encik perfect 10 dipotong

ost lagu filem suamiku encik perfect dari siti nurhaliz..

suamiku encik perfect 10

seorang lagi sahabat seperjuangan ustaz lotfi terbunuh




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 481
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,125

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,439
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • zamarul buat pengakuan menggemparkan
  • ustazah cantik kehausan belaian pelajar sen..
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • harga baharu petrol dan diesel 1 mac 2015
  • tasha manshahar bercinta dengan rj
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kurang ajaran tak sesat
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • wanie-raina.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)