Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Running Man 110 hits  

Running Man

Siapa pernah menonton rancangan Running Man? Cer angkat tangan. Running Man boleh ditonton menerusi saluran 393 One HD pada hari Jumaat jam 11.50 malam. Kalau nak tengok siaran ulangan nyer pada hari Sabtu jam 6.05 pagi. Oh ya ada 2 episode ulangan pada m

Teruskan Membaca..



running man episode 201 eng sub

running man episode 201 online streaming

bekas kekasih song jihyo bakal jadi guest running man

cincin nikah park ji sung diketawakan bintang running m..

giveaway running man t shirt original made in korea

pelakon terkenal running man yoo jae suk terlibat kemal..

running man contest

mati mati aku ingat running man tu drama korea

running man ep 199 eng sub

indonesia jadi negara terakhir penggambaran running man

running man 205

running man enterprise

running man ep 198 eng sub

terjebak tengok running man

running man lokasi penggambaran terakhir di indonesia j..

jae suk running man terbabit kemalangan kereta

apa itu running man

running man nak datang malaysia adakah peminat dah mera..

running man musim ke 2 di singapura dan malaysia

running man ep 204 eng sub

running man ep 205 eng sub




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 3,924
Banner Aktif : 6,178

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,730
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar artis perempuan dikerumuni lelaki ..
  • duit raya felda puak puak penderhaka melopo..
  • metallica ucap selamat hari raya
  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • gempar bukti lim kit siang menghasut pada 1..
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • pancing dollah
  • bahana media massa dan sosial
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • video amalan sunnah di hari raya aidilfitri

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kembali menjadi burung pipit
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)