Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Running Man 172 hits  

Running Man

Siapa pernah menonton rancangan Running Man? Cer angkat tangan. Running Man boleh ditonton menerusi saluran 393 One HD pada hari Jumaat jam 11.50 malam. Kalau nak tengok siaran ulangan nyer pada hari Sabtu jam 6.05 pagi. Oh ya ada 2 episode ulangan pada m

Teruskan Membaca..



running man versi malaysia bakal ditayangkan

azwan ali ahli running man versi malaysia

running man versi malaysia

progam lari running man versi malaysia

azwan ali ahli running man versi malaysia

azwan ali ahli running man versi malaysia

running man kim jong kook perasan bagus berbanding yoo ..

running man 228

running man me

running man 229

tv9 terbit rancangan running man versi malaysia

game show running man versi malaysia di tv9 march ini

running man malaysia lari tv9

senarai rasmi peserta lari running man malaysia tv9 201..

azwan ali ahli running man versi malaysia

rancangan running man versi malaysia terbitan tv9 bakal..

running man versi malaysia bakal disiarkan oleh tv9

rancangan running man versi malaysia terbitan tv9 bakal..

baju running man glow in the dark murah

running man versi malaysia

senarai rasmi peserta lari running man malaysia tv9 201..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,978
Banner Aktif : 6,983

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,023,498
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • awek kantoi melancap dengan family
  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • siapa seleweng duit persatuan
  • ramalan ku benar belaka
  • 15 gambar wajah terkini maria farida yang p..
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • toyota alphard and estima jdm new look
  • aku tembak kau dengan subramanian

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • ciri ciri wanita solehah
  • spisis kawan yang femes
  • taman di dalam shoping mall
  • kangkung dan risikonya
  • emak abah opah dan atuk
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)