Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Running Man 120 hits  

Running Man

Siapa pernah menonton rancangan Running Man? Cer angkat tangan. Running Man boleh ditonton menerusi saluran 393 One HD pada hari Jumaat jam 11.50 malam. Kalau nak tengok siaran ulangan nyer pada hari Sabtu jam 6.05 pagi. Oh ya ada 2 episode ulangan pada m

Teruskan Membaca..



running man race start musim 2 di malaysia harga tiket

running man

running man ep 207 eng sub

exo guest running man episode 209

guest running man episode 211 ailee chang wook

running man gegar stadium merdeka

running man 208 209 guest list

running man korea show akan bersiaran di tv2 dapatkan t..

running man ep 205 eng sub

running man 210

running man nak datang malaysia adakah peminat dah mera..

running man 205

wordless wednesday 12 yuhuu tiket showcase running man ..

running man ep 208 eng sub

running man episode 206 207 guest list

running man episodes 1 100 watch online

jualan baju running man

giveaway running man and me

running man english subtitle ep 208

guest running man episode 212

running man 209




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 268
Widget Aktif : 3,939
Banner Aktif : 6,376

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,247
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video lelaki miang buat muka seposen lepas ..
  • polis perlu bantuan untuk cari lelaki ini
  • video budak dihumban dalam kolam renang
  • malaysia berdepan situasi sukar jika perbua..
  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • ayda jebat punca perbalahan
  • solat sunat tahajjud
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • didie alias akui hubungan dengan enot rengg..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • malang berganda pelajar mengandung 7 bulan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kembali menjadi burung pipit
  • jenis jenis jerawat
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)