Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Running Man 178 hits  

Running Man

Siapa pernah menonton rancangan Running Man? Cer angkat tangan. Running Man boleh ditonton menerusi saluran 393 One HD pada hari Jumaat jam 11.50 malam. Kalau nak tengok siaran ulangan nyer pada hari Sabtu jam 6.05 pagi. Oh ya ada 2 episode ulangan pada m

Teruskan Membaca..



running man 230

tengok online running man english sub ep 232

kenapa running man best dan digilai

running man kim jong kook perasan bagus berbanding yoo ..

azwan ali ahli running man versi malaysia

12 gambar apa running man azwan ali

12 gambar apa running man azwan ali

sebab sebenar kim jong kook mahu tinggalkan running man

kim jong kook bakal tinggalkan running man

12 gambar apa running man

running man 231

rancangan running man versi malaysia terbitan tv9 bakal..

senarai rasmi peserta lari running man malaysia tv9 201..

rancangan running man versi malaysia terbitan tv9 bakal..

progam lari running man versi malaysia

running man versi malaysia

tengok online running man english sub ep 236

running man versi malaysia apa kata anda

running man versi malaysia

running man malaysia lari tv9

running man versi malaysia bakal disiarkan oleh tv9




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 522
Widget Aktif : 4,016
Banner Aktif : 7,081

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,073,182
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • elizabeth tan meniduri seorang vip
  • neymar kini kerja kilang di malaysia
  • perkahwinan paling cool tahun ini
  • kajian durex rakyat china paling kuat seks ..
  • video pelakon remaja indonesia tertekan ker..
  • kewujudan bandar misteri yang indah di teng..
  • kecoh bila lindsay lohan muatnaik ayat al q..
  • halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz ..
  • gambar anak sulung black didedahkan
  • bayi 10 bulan berat 19 kg
  • teknologi seringkas ini mampu menjadikan ba..
  • jarang pulang ke kampung ajak shiro bukan l..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • di tubir bibir mataku
  • diari sedih seekor kucing
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • sayangdisayang.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)