Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 312 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



emma maembong tidak serik bercinta

emma maembong tidak serik bercinta

emma maembong tidak serik bercinta lagi

amar baharin dan amyra rosli bercinta

putus dengan zizan razak emma maembong tidak serik berc..

putus dengan zizan razak emma maembong tidak serik berc..

sonaone nafi bercinta dengan juliana evans

antara kaedah bercinta lagi

seronoknya bercinta dengan suami orang

emma maembong tidak serik bercinta

amar baharin dan amyra rosli bercinta

elfira loy tidak mahu bercinta dengan ramai lelaki

amar baharin perjelas gosip bercinta dengan amyra rosli

elfira loy tidak mahu bercinta dengan ramai lelaki

whatsapp semasa bercinta dan selepas kahwin

3 tahun bercinta dengan suami orang

amar baharin perjelas gosip bercinta dengan amyra rosli

faradhiya sanggup solo kerana fobia bercinta

budak budak ni masa bercinta semua benda nak di adu

sering gagal buat farahdhiya takut bercinta

sonaone nafi bercinta dengan juliana evans




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 509
Widget Aktif : 3,999
Banner Aktif : 7,144

Domain Dibenarkan: 11,143
Jumlah Artikel : 1,108,334
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penjelasan sebenar sambungan video amukan g..
  • subhanallah keadaan sungai golok di kelanta..
  • dicekup dalam semak
  • jumpa semula anjing selepas dimasak
  • gambar kantoi ambil gambar sendiri
  • video kereta bergesel sekumpulan gadis maki..
  • gambar sekitar lawatan pm di sebauh
  • imej baru
  • lukisan muncul hanya bila kena air
  • 2 gambar budak lelaki hiburkan 1 stadium pe..
  • kisah sebenar sekumpulan awek berbaju ketat..
  • cerita sebenar amukan gadis myvi pakcik di ..

  • wajib baca :

  • tips nak jadi hotstufff
  • supermummy - miza harun
  • cinta terlarang
  • skandal pejabat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • emak abah opah dan atuk
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 7 things you need to know about depression
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2971)   wanita (1967)   diari (1702)   produk (1330)   rojak (1297)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (842)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)