Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 297 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



pengertian aurat dalam 4 mazhab

tayangan anime lucah dalam astro perosak minda kanak ka..

makjemah kereta delorean dalam filem back to the future..

lelaki hanya berseluar dalam selepas dirompak

pekin undang kontroversi jadi wanita dalam filem coveri..

ustaz kazim elias buat kuliah subuh dalam kapal mewah 5..

terungkai tompokan darah pada seluar dalam anak

lelaki diganggu hantu hospital hingga mati dalam beluka..

spongebob dalam perut kanak kanak

elyana dipaksa suami untuk giat semula dalam bidang sen..

spongebob ditemui dalam perut kanak kanak

kerajaan malaysia di cabar kuasa menteri dalam negeri d..

awie hanya dibenarkan jumpa anak anaknya selama 4 jam d..

ezad dedah pernah disuruh menyanyi ketika di dalam loka..

doktor terkejut jumpa spongebob dalam perut

doktor terkejut jumpa spongebob dalam perut

video andai ku bercinta lagi muara hati khairul azmi sa..

malu tapi mahu bercinta belum ada jodoh

punca marsha tidak serik bercinta dengan jejaka melayu

marsha tidak serik bercinta dengan jejaka melayu

marsha tidak serik bercinta dengan jejaka melayu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 173
Widget Aktif : 3,985
Banner Aktif : 6,976

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,025,549
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • al kisah wanita dinoda ketika buang air kec..
  • terkini tembelang u s pecah tentang mh370
  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • bagus betul raja saudi arabia tinggalkan ob..
  • akhirnya terjawab punca sebenar hanez suray..
  • gambar fesyen hijab paling mengerikan dan b..
  • aziz desa terlantar di hospital akibat masa..
  • barisan kepimpinan baru pas pro dap kini di..
  • makjemah balas tweet najib mengenai mh370 i..
  • fathia latiff bengang digosipkan wajahnya m..
  • gempar rusia kemuka bukti tentang kejadian ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie
  • tupperware puasa
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • wang bukanlah segalanya
  • monolog rasa
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)