Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 265 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



fahrin ahmad akui putus asa dalam bercinta

fahrin ahmad akui putus asa dalam bercinta

fahrin ahmad akui putus asa dalam bercinta

dyana dan zairil tidak bercinta

baim wong mengaku bercinta dengan elfira loy lapor medi..

baim wong mengaku bercinta dengan elfira loy lapor medi..

baim wong mengaku bercinta dengan elfira loy lapor medi..

betul ke uqasha senrose bercinta dengan shafiq kyle

shafiq kyle kini bercinta dengan uqasha senrose

kelamin pria terkunci di kemaluan wanita saat bercinta ..

fauzi nawawi gosip bercinta dengan miera liyana mengaru..

fauzi nawawi gosip bercinta dengan miera liyana mengaru..

fauzi nawawi gosip bercinta dengan miera liyana mengaru..

baim wong akui bercinta dengan elfira loy

cara bercinta dengan isteri

izara aishah dan adib khalid sah bercinta

pelakon indonesia baim wong mengaku bercinta dengan elf..

pelakon indonesia baim wong mengaku bercinta dengan elf..

cara bercinta dengan isteri

elfira loy dan baim wong memang benar bercinta

3 foto paling romantik elfira loy dan baim wong kini sa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 664
Widget Aktif : 3,979
Banner Aktif : 6,566

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,209
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hot dyana sofya tak nafi gambar panas denga..
  • tiz zaqyah tunjuk bra demi peminat
  • reaksi jep sepahtu setelah gambar bersama b..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • ibu dyana sofea nafi gambar intim anaknya y..
  • buat pertama kalinya imej firaun tutankhamu..
  • miera liyana berbikini dalam filem
  • siapa nak bunuh penganjur program sentuh an..
  • inilah pekerjaan paling best di dunia
  • akhirnya jepp dedah gadis cantik di sebelah..
  • 16 gambar elly tran mengoyak pakaiannya dal..
  • liebster award

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • jenis jenis jerawat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • tupperware puasa
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)