Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 268 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



8 tips menjadi matang dalam bercinta

cara bercinta dengan isteri

cara bercinta dengan isteri

izara aishah dan adib khalid sah bercinta

pelakon indonesia baim wong mengaku bercinta dengan elf..

elfira loy dan baim wong memang benar bercinta

elfira loy dan baim wong memang benar bercinta

baim wong akui bercinta dengan elfira loy

3 foto paling romantik elfira loy dan baim wong kini sa..

izara aishah dan adib khalid sah bercinta

3 foto paling romantik elfira loy dan baim wong kini sa..

fahrin ahmad akui putus asa dalam bercinta

fahrin ahmad akui putus asa dalam bercinta

elfira roy bercinta dengan artis indonesia baim wong

adam af dan fiza elite mahu bercinta selepas berkahwin

saya tak nak bercinta nak terus kahwin saja elfira loy

review novel babi bercinta di balik api

baim wong bercinta dengan elfera loy

adoi macamana ni elfira loy nafi bercinta dengan baim w..

dyana dan zairil tidak bercinta

dyana dan zairil bercinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 356
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,661

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,338
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 selfie paling berani
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • ban ipad seminggu
  • ultron
  • tips percutian ke sydney australia
  • romantik itu sunnah nabi
  • kerjaya bersama perbadanan kemajuan negeri ..
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan
  • organiser apologises over i want to touch a..
  • bola sepak perlawanan akhir piala malaysia ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • untungnya insan bergelar wanita
  • blog spammers sudah bijak
  • jika memang engkau jodohku
  • jenis jenis jerawat
  • di tubir bibir mataku
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • supermummy - miza harun

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)