Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 326 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



hans isaac dan neelofa kembali bercinta

gagal bercinta selepas 136 kali dating

mesra semacam ini bukti kamal adli emma sedang bercinta

mesra semacam ini bukti kamal adli emma sedang bercinta

abby abadi bercinta dengan ustaz umno

mesra semacam ini bukti kamal adli emma sedang bercinta

hans isaac nafi kembali bercinta dengan neelofa

isteri duta malaysia ke pakistan maut dalam nahas helik..

mat malaya adik noh omar diletak dalam senarai paling d..

pegawai kastam terkejut mendapati budak berada di dalam..

warga malaysia maut dalam nahas helikopter di pakistan

yana buat laporan polis kerana difitnah dia tidak terli..

menakjubkan cara mudah mencari muka surat dalam al qura..

wanita rakam lelaki merabanya dalam mrt 3 gambar

kamal adli selesa berkawan dengan emma maembong tidak b..

kantoi bercinta dengan dato boy iman kakak emma maembon..

nikita willy mengaku serius bercinta dengan duran valen..

gambar aksi manja tersebar emma maembong kamal adli sah..

gambar aksi manja tersebar emma maembong kamal adli sah..

gambar mesra tersebar bukti emma maembong kamal adli be..

bukti jelas kamal adli emma maembong kini bercinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 350
Widget Aktif : 3,308
Banner Aktif : 7,952

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,617
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 8 gaya stylo lelaki hasil dari inspirasi lo..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • blog spammers sudah bijak
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • spisis kawan yang femes
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • 26 fascinating films about food
  • tanda tanda kanser payudara
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com
  • selongkar10.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)