Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 261 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



cerita cinta drama melayu sampah kahwin paksa bercinta ..

gadis tidak menyedari bercinta dengan abang sendiri di ..

kisah sebenar remaja bercinta dengan abang kandung send..

bercinta dengan kerjaya

bercinta dengan kerjaya

luahan sedih hati si gadis yang bercinta dengan abangny..

cerita sebenar gadis bertudung bercinta dengan abangnya..

cerita sebenar gadis bercinta secara tidak sengaja deng..

orang kuat dalam majlis syura ulama pas mula bersuara p..

video bahagian organ babi dalam kehidupan anda

cabaran 30 hari hari 10 apa di dalam handbag anda

seluar dalam lelaki vakoou

empat peringkat kehebatan dan keajaiban seluar dalam le..

haron din desak pas kaji semula kerjasama politik dalam..

terkini pengkhianat dalam pakatan anwar zip mulut

kanak kanak perempuan norway berjalan sejauh 5 km dalam..

kerja ibu dalam pantang

betul ke wak doyok dan elfira loy bercinta

luahan sedih hati si gadis yang bercinta dengan abangny..

fattah amin dan sherry ibrahim sedang hangat bercinta

zara zya dan fahrin ahmad bercinta ker




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 633
Widget Aktif : 3,982
Banner Aktif : 6,428

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,011
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • lagu terakhir allahyarham alda yang menyera..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • zarina ann julie berkahwin dengan negro
  • resepi florentine cookies
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • 26 fascinating films about food
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)