Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 263 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



sharol shiro bercinta dengan anak tiri saleem iklim

sharol shiro bercinta dengan anak tiri saleem iklim

shahrol shiro bercinta dengan anak tiri saleem iklim

jep sepahtu bercinta dengan pelakon jelita

sharol shiro bercinta dengan anak tiri saleem iklim

opss bercinta dengan ayah sendiri sehingga hamil empat ..

jep sepahtu bercinta dengan pelakon jelita

jep sepahtu bercinta dengan pelakon jelita

jep sepahtu bercinta dengan pelakon jelita

shahrol shiro sangkal bercinta dengan anak tiri saleem ..

shahrol shiro sangkal bercinta dengan anak tiri saleem ..

shahrol shiro nafi bercinta dengan anak tiri saleem ikl..

sherry ibrahim nafi bercinta dengan fattah amin di loka..

shahrol shiro nafi bercinta dengan anak tiri saleem ikl..

sherry ibrahim nafi bercinta dengan fattah amin di loka..

shahrol shiro bercinta dengan anak tiri saleem iklim

shahrol shiro sangkal bercinta dengan anak tiri saleem ..

shahrol nafi gosip bercinta dengan iera

31 gambar posisi bercinta paling nikmat

luahan gadis yang bercinta dengan abangnya sendiri di u..

luahan gadis yang bercinta dengan abangnya sendiri di u..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 489
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 6,469

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 814,495
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • sirius memang parah gadis bertudung litup t..
  • pelajar maut jatuh dari siling dewan sekola..
  • video cara cara hackers godam mesin atm
  • gambar ammar anak che ta bersama bmw berhar..
  • 3 gambar panas hanez suraya pamer peha gebu..
  • kejam si marius anak zirafah berusia 2 tahu..
  • cara upt berfungsi dan level hcg bagi setia..
  • segera harga minyak ron95 dan diesel naik l..
  • azmin akan adakan perbincangan bersama pemi..
  • cara membuat subscribe form
  • resepi laksa utara yang sedap
  • senarai 10 negara harga petrol termurah di ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • helloatika.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • norainyusoff.com
  • adamfaiz.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)