Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 333 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



kisah budak 10 tahun yang berjaya dalam perniagaannya

sprm bongkar sindiket kereta klon dalam jpj

taliban mengaku bertanggungjawab dalam nahas helikopter

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..

unik penginapan 5 bintang dalam kontena

pentingkah kerusi keselamatan kanak kanak dalam kereta

makjemah kisah budak 10 tahun yang berjaya dalam pernia..

budak maut ibu parah dalam kemalangan

5 jenis seluar dalam lelaki dan personaliti si pemakain..

lawak gila babi pemimpin umno terserlah dalam kemelut t..

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..

keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini sujud bole..

bayi cedera dipercayai digigit dicakar ketika dalam jag..

bayi masih bertali pusat ditemui dalam tangki pam tanda..

makjemah keindahan masjid kedua terbesar di dunia ini s..

cara cepat turunkan berat badan dalam 2 minggu dengan a..

tiada lagi hugh jackman dalam siri wolverine

tiga rumah musnah dalam kebakaran

wanita rakam lelaki merabanya dalam mrt

saudara kembar hidup bersarang di dalam kepala

hiasan rumah yang dilarang dalam islam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 224
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • supermummy - miza harun
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • kangkung dan risikonya
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)