Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 256 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



permohonan biasiswa jabatan perkhidmatan awam bawah pro..

selfie viral gadis dalam kesesakan lalu lintas

mkl crimedesk mayat dalam longkang

awas bahaya ubat yang disimpan di dalam peti sejuk

tolak rayuan kakak lelaki mati dalam tahanan

pelajar lemas terjatuh ke dalam sungai

video budak dibuli beramai ramai dalam ladang di johor ..

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

lelaki maut tertiarap di dalam longkang

seorang lelaki maut kereta terbabas dalam parit

gambar gadis selfie dalam traffic jam jadi viral

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

bayi 15 bulan maut dalam kemalangan

gambar gadis cun berselfie dalam traffic jam jadi viral

menyedihkan apabila apa anda lihat dalam perut burung i..

jamal sentuh gosip dalam konsert

wanita lahirkan bayi dalam bas di serawak

video budak dibuli beramai ramai dalam ladang di muar

aishah ilias nafi bercinta dengan bapa pelakon terkenal

kisah benar bercinta dan terlanjur dengan abang kandung

zul ariffin nafi bercinta dengan nasha aziz




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 390
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,365

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 791,177
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • wanita memang suka dipeluk 24jam sehari
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • kisah sedih seorang suami yang hanya bergaj..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • al fatihah pemain jdt b 19 tahun maut terli..
  • hantar mommy ke jazeerat el rahah bandar ba..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • 26 fascinating films about food
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)