Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 338 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



mesra semacam ini bukti kamal adli emma sedang bercinta

mesra semacam ini bukti kamal adli emma sedang bercinta

abby abadi bercinta dengan ustaz umno

kamal adli selesa berkawan dengan emma maembong tidak b..

kantoi bercinta dengan dato boy iman kakak emma maembon..

mesra semacam ini bukti kamal adli emma sedang bercinta

hans isaac dan neelofa kembali bercinta

mesti baca kenapa saya tak melabur dalam tabung haji at..

mesti baca kenapa saya tak melabur dalam tabung haji at..

wanita ini komplen air asia isu bau kaki busuk dalam pe..

hans isaac nafi kembali bercinta dengan neelofa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 109
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • jika memang engkau jodohku
  • ciri ciri wanita solehah
  • 7 things you need to know about depression
  • macam macam wau ada
  • kurang ajaran tak sesat
  • spisis kawan yang femes
  • aku penganggur
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)