Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 246 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



video pengorbanan seorang lelaki di vietnam

erin malek saya taknak buang masa kalau bercinta

wu yifan bercinta dengan pengarah filem

manis masa bercinta haida

miley cyrus bercinta dengan penerbit secara rahsia

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

putus tunang lagi ikhwan hot fm serik nak bercinta lagi

ikhwan hot fm serik nak bercinta lagi

ikhwan hot fm putus tunang serik nak bercinta lagi

putus tunang lagi ikhwan hot fm serik nak bercinta lagi

putus tunang lagi ikhwan hot fm serik nak bercinta lagi

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

nak tips bercinta lagi dan lagi

bercinta dengan budak 16 tahun

bercinta dengan budak 16 tahun

nina iskandar mengamuk digosipkan bercinta dengan anak ..

gosip nur fazura bercinta dengan remy ishak

miley cyrus bercinta dengan penerbit secara rahsia

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

anak maria farida tak suka ibunya bercinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 478
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,123

Domain Dibenarkan: 10,093
Jumlah Artikel : 762,224
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ifa raziah buat pembedahan besarkan pyudra
  • tiba tiba pejuang palestina muncul dari dal..
  • aaleeyaantasha anak awie komen di fb tak su..
  • peluklah si pengganas
  • video tentera israel menyorok ketakutan
  • baju kurung 5 pasang rm100 di kamdar
  • video kejadian kebakaran di plaza tol sunwa..
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • katak aneh berbunyi seperti kucing
  • fesyen pakaian tudung terbaru yang wanita m..
  • resepi biskut arab susu
  • aging symptoms

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • untungnya insan bergelar wanita
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • super duper cute
  • melayu boleh

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • ijamurth.blogspot.com
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2740)   wanita (1787)   diari (1562)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (785)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)