Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 305 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



pengakuan akim sudah 3 tahun bercinta dengan stacy

uqasha senrose tepis dakwaan kononnya bercinta dengan a..

akim akhirnya akui bercinta dengan stacy

bagaimana nak mengaku putus cinta jika saya tidak perna..

akim mengaku bercinta sudah 3 tahun

sara ali sudah punyai kekasih sedang hangat bercinta

sara ali sudah punyai kekasih sedang hangat bercinta

saya stacy sudah bercinta selama 3 tahun ndash akim ahm..

saya stacy sudah bercinta selama 3 tahun akim ahmad

uqasha senrose tepis dakwaan kononnya bercinta dengan a..

stacy gembira akim umumkan mereka bercinta

sharnaaz ahmad saya tak pernah mengaku sedang bercinta ..

sharnaaz ahmad saya tak pernah mengaku sedang bercinta ..

uqasha senrose tepis dakwaan kononnya bercinta dengan a..

hambarnya rasa bercinta

sambil dukung bayi pasangan mabuk bercinta ini berzina ..

sharnaaz tak mengaku pernah bercinta

sharnaaz nafi pernah bercinta dengan anis al idrus

sharnaaz ahmad saya tidak pernah mengaku sedang bercint..

sara ali sudah punyai kekasih sedang hangat bercinta

saya dan stacy sudah bercinta selama 3 tahun akim ahmad




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,101

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,070,699
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • kisah benar jenazah p3lacur di terkam ular
  • kerana dendam 3 gambar maksiat guru wanita ..
  • kim kardashian kongsi gambar menggoda rai 2..
  • pelakon malaysia filiphina ni memiliki waja..
  • fakta ramai yang tidak mengetahui terusan s..
  • tabiat pemandu buat u turn ikut suka hati d..
  • 10 realiti yang membezakan orang malaysia d..
  • mengapa nak jadi tentera
  • australia malaysia indonesia cuba sistem pe..
  • hairul azreen dedahkan hanis zalikha sudah ..
  • elizabeth tan duta baru magic red by zarra ..
  • jom lihat gambar yang di ambi tepat pada wa..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • puisi terakhir imam syafie
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • jangan ditangisi haid itu
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)