Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta 249 hits  

pengertian kebodohan dan pengorbanan dalam bercinta

assalamualaikum demi cinta lautan api sanggup ku renangi pernah dengar ayat tu seriously annoying kot ANNOYING lautan air pun belum tentu kau pandai berenang inikan pulak nak berenang kat lautan api puiiiii itu lah namanya kebodohon bukan pengorbanan peng

Teruskan Membaca..



video pengorbanan seorang lelaki di vietnam

changsung 2pm bercinta dengan aktres china

miley cyrus bercinta dengan penerbit secara rahsia

gosip nur fazura bercinta dengan remy ishak

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

manis masa bercinta haida

miley cyrus bercinta dengan penerbit secara rahsia

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

anak maria farida tak suka ibunya bercinta

nak tips bercinta lagi dan lagi

bercinta dengan budak 16 tahun

tips cara memuaskan istri saat bercinta di ranjang

cheryl cole berkahwin selepas 3 bulan bercinta

dato jamal abdillah bercinta dengan wartawan harian met..

dato jamal abdillah bercinta dengan wartawan harian met..

gosip nur fazura bercinta dengan remy ishak

awak saya tak nak bercinta lagi

bercinta dengan budak 16 tahun

nina iskandar mengamuk digosipkan bercinta dengan anak ..

yi han ji won nafi hangat bercinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 199
Widget Aktif : 3,867
Banner Aktif : 6,245

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,954
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • perkahwinan park ji sung
  • xiaomi kini pengeluar telefon pintar nombor..
  • monopod
  • kdn nafi dakwaan malaysia tempat latihan ha..
  • bendera zionis untuk dipijak sempena kendur..
  • cara jadi pengedar shape up
  • kini anda turut boleh menyumbang kepada wik..
  • cpuv thank you nuffnang selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • untungnya insan bergelar wanita
  • kahwin muda girls only
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)