Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Guru Besar Buat Seks Dengan Pelajar Tersebar 9734 hits  

Gambar Guru Besar Buat Seks Dengan Pelajar Tersebar

Minggu ini sahaja beberapa keping gambar aksi seks seorang pengetua sekolah menengah di China dari wilayah Guangxi yang dikenali sebagai Mo Peng tersebar di internet.Foto foto berkenaan memperlihatkan aksi Mo Peng memeluk pelajar perempuan yang juga dalam

Teruskan Membaca..



guru wanita 3 kali buat seks dgn pelajar minta hukuman ..

punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pensyarah 5 ga..

guru besar ditahan reman

guru besar antara 4 ditahan mengikut osa kebocoran kert..

kebocoran soalan upsr guru besar ditahan reman

guru besar disyaki dalang soalan upsr bocor

guru besar antara empat direman

saya cuma berasmara tak buat seks pun

punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pensyarah 5 ga..

6 gambar dan punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh p..

guru besar antara yang ditahan berhubung soalan uspr bo..

terkini guru besar antara 4 ditahan mengikut osa keboco..

12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilanggar pensyar..

gambar biodata pelajar uitm shah alam maut dilanggar ke..

5 gambar dan punca sebenar pelajar perempuan uitm maut ..

guru besar antara yang ditahan bantu siasatan soalan bo..

5 foto gambar dan antara punca sebenar pelajar perempua..

comel koleksi gambar kucing yang comel buat anda geram ..

pelajar uitm shah alam maut dilanggar kereta pensyarah ..

guru besar antara 4 ditahan mengikut osa kebocoran kert..

bila pelajar uitm maut dilanggar dalam kampus 9 foto ga..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 243
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,454

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,049
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • bakal kembali beraksi katanya
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • pelajar tawar sewakan teman wanita rm26 seh..
  • mesti lihat memang cukup mengejutkan apabil..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • cinta terlarang
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)