Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bolehkah Memberikan Daging Qurban Kepada Orang Non Muslim 167 hits  

Bolehkah Memberikan Daging Qurban Kepada Orang Non Muslim

Bolehkah Memberikan Daging Qurban Kepada Orang Non Muslim

Teruskan Membaca..



mahasiswi non muslim bertudung di universiti boston

bayi ajaib non muslim afrika syarifuddin khalifah kini ..

syarifuddin khalifah bayi ajaib non muslim tanzania kin..

general remains of 11 muslim nine non muslim malaysian ..

bayi ajaib non muslim afrika syarifuddin khalifah kini ..

ustaz azhar idrus hukum jual beli daging qurban part 00..

rasis kenyataan zuhdi nak jentik non muslim

wtf shahul hamid dikatakan menghina hindu cepat diambil..

good read dear non muslim

general remains of 11 muslim nine non muslim malaysian ..

pas s non muslim supporters to abide by leadership s ca..

general remains of 11 muslim nine non muslim malaysian ..

general remains of 11 muslim nine non muslim malaysian ..

orang kecil

panas orang kaya nak beli julia biadap

amaran anda mungkin boss yang dibenci orang bawah

filem tempatan kita gambarkan betapa rendah mentaliti o..

kisah jutawan yang hidup seperti orang miskin demi oran..

kisah jutawan yang hidup seperti orang miskin demi oran..

lim guan eng pertahankan pps sebagai pertubuhan sah yan..

kisah jutawan yang hidup seperti orang miskin demi oran..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 606
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,320

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,789
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • pasangan lesbian dan ustaz antara yang dita..
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • resipi ayam panggang ala kenny rogers
  • kan mudah menjual online kat mudah my
  • what s this love

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jika memang engkau jodohku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mykarya.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)