Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bolehkah Memberikan Daging Qurban Kepada Orang Non Muslim 225 hits  

Bolehkah Memberikan Daging Qurban Kepada Orang Non Muslim

Bolehkah Memberikan Daging Qurban Kepada Orang Non Muslim

Teruskan Membaca..



jadikan diri kita ini orang yang sentiasa menyeru kepad..

larangan hukuman kepada murid di sekolah ini dikritik o..

melayu jahil pelaburan kan dah melopong lepas ini janga..

mini contest non stop muslim

umno perlu tampil memberikan jawapan segera kepada semu..

5 tanda orang itu kena sihir santau

5 tanda orang itu kena sihir santau

lelaki gemukkan teman wanita gara gara takut dirampas o..

lelaki gemukkan teman wanita gara gara takut dirampas o..

video 2 pelajar lelaki sedang asyik bercium dikecam ora..

5 tanda orang itu kena sihir santau

baik punya jimak kantoi dengan orang kampung

ini soal nyawa orang dalam pun akan di ambil tindakan z..

ds najib tolong lah jangan mengaku sebagai orang bugis ..

makjemah billionaire china ini membawa 6400 orang peker..

lembaga ni sedang menghantui orang awam

kabinet baru najib razak hanya disebar melalui whatsapp..

cinta lelaki gemukkan teman wanita kerana takut disamba..

sebab tu orang suruh letak dalam bloglist

video sah lu orang boleh lihat sendiri betapa penipunya..

nahas duke juruteknik komputer tidak tahu menahu lalu d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 358
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati hati laman web hina islam
  • kau setan aku malaikat
  • kisah nabi ismail a s
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • jangan ditangisi haid itu
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • tanda orang sayang dekat kita
  • bahaya ajinomoto
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)