Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 290 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



farm in the city ajar anak tentang dunia haiwan

demi perhatian ibu sanggup racun anak sendiri dengan ga..

akibat ugut bunuh ibu anak dikenakan hukuman penjara se..

demi perhatian ibu sanggup racun anak sendiri dengan ga..

padah suami ingin hidup mewah pinjam ah long ibu dua an..

cara berdepan dengan lelaki anak mak

sindrom anak patung kain buruk

muat naik gambar anak selepas 40 hari fizz fairuz

pesanan abby abadi apabila memey mahu 6 orang anak

2 gambar si comel anak sulung black hanifah isteri

anak saudara bekas km sabah dibunuh

nama anak fizz almy adalah

anak saudara bekas km sabah dibunuh

ibu sesak nafas ekoran kebakaran sisa toksik kualiti al..

punca seorang ibu dibelasah anak anak 30 kali sehari

kisah benar ibu ini sanggup jual 4 anak untuk menyara h..

saya dibelasah anak anak 30 kali sehari

cara berdepan dengan lelaki anak mak

anak babi menyerupai manusia di lahirkan

telatah anak izman dalam telur ayah

keempat empat anak dari empat orang madu cemerlang spm




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 210
Widget Aktif : 4,024
Banner Aktif : 7,073

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,227
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • nurse cantik
  • suspek bunuh ibu muda sebelah bayi 2 bulan ..
  • salib tersembunyi disebalik batu cincin
  • video gadis cantik jadi mangsa kerakusan le..
  • realdrmaza mohon jangan cemarkan
  • adoiii gadis bertudung lakukan aksi pelik d..
  • is malaysia terlibat penggal kepala di syri..
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • di poland seorang wanita bershopping di min..
  • lelaki serang duta as di korea selatan
  • syed shamim cinta terbaik lirik
  • gambar rakyat malaysia dipercayai salah seo..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • ciri ciri wanita solehah
  • supermummy - miza harun
  • cinta terlarang
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips balik kampung dengan selamat
  • puisi terakhir imam syafie
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)