Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 311 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

pastikan anda tahu di mana anak anda berada

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan imej ..

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

ibu terjaga tengah malam terkejut sedang dirogol anak s..

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan imej ..

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

pastikan anda tahu di mana anak anda berada

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

tan sri harussani mufti perak di label anak haram

warkah dari si ibu kepada anak anak sempena hari ibu in..

anak kucing parsi yang comel

berhati hati dengan manusia seperti ini pastikan anda t..

video dibunuh labah labah ini keluarkan ratusan anak la..

anak bekas ketua polis negara telah membunuh seorang le..

gaya hidup mewah anak anak tun mahathir pula dipersoal

perlukah ibu meninggikan suara pada anak

warkah dari si ibu kepada anak anak sempena hari ibu in..

jaga anak anak saya ungkapan terakhir nova safitri

mak laa segala nya untuk akk mak sentiasa faham akak ka..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 335
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • never date a person who
  • spisis kawan yang femes
  • jangan ditangisi haid itu
  • super duper cute
  • tips nak jadi hotstufff
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • macam macam wau ada
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • azrijohan.blogspot.com
  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)