Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 318 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

ibu terjaga tengah malam terkejut sedang dirogol anak s..

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan imej ..

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

warkah dari si ibu kepada anak anak sempena hari ibu in..

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

warga emas di hentak tv oleh anak sendiri akhirnya meni..

jaga anak anak saya ungkapan terakhir nova safitri

ibu tak sangka anak di bunuh tunang sendiri

ibu buta melihat anak kali pertama dengan bantuan imej ..

gaya hidup mewah anak anak tun mahathir pula dipersoal

perlukah ibu meninggikan suara pada anak

video dibunuh labah labah ini keluarkan ratusan anak la..

anak bekas ketua polis negara telah membunuh seorang le..

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

pastikan anda tahu di mana anak anda berada

gaya hidup mewah anak tun m dipersoal

pastikan anda tahu di mana anak anda berada

ibu buta lihat anak pertama kali dengan imej 3d

susah nak menyusukan anak tengah orang ramai baju nursi..

isteri fahrin ahmad rupanya janda anak satu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 259
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,823
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati itu umpama gelas
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kangkung dan risikonya
  • cinta vs materialistik
  • supermummy - miza harun
  • tips nak jadi hotstufff
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)