Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 255 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



3 gambar kekasih anak che ta cukup cantik orangnya

guru yang juga anak kepada ahli politik terkenal kantoi..

keluarga berhabis sms rm 35000 untuk kekalkan anak ke f..

25 sipil suriah termasuk 7 anak gugur dalam serangan ud..

azab di saat matinya anak derhaka

15 gambar sekitar tayangan filem anak jantan yang dibin..

emak gian jual anak jual badan

emak gian jual anak jual badan

ibu terkedu lihat aksi anak

tips didik anak dara ke dapur

bapa ratah anak setiap seorang setiap malam

petua hamil anak kembar

dera anak suami isteri tak mengaku salah

penjelasan pejabat agama kes remaja mengandung anak ban..

judika dan duma riris sambut kelahiran anak pertama

suami berpoligami tapi sanggup merogol anak sendiri

7 petua anak demam panas

simpan mayat anak selama 3 tahun untuk tuntut skim faed..

semasa daripada sentuh anjing baik belai anak yatim pem..

fatwa anak luar nikah

ini petua hamil anak kembar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 788
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 6,606

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,483
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • akibat putus cinta wanita ini jadikan kfc r..
  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • mulia pemungut sampah tua ini dah selamatka..
  • permata yang hilang seni nafkah batin
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • macaron soap ameryllis gift idea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • wang bukanlah segalanya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kangkung dan risikonya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)