Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 232 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



pendidikan anak gelandangan terbela

khas buat anak terengganu bantuan kewangan yayasan tere..

75 anak yatim ditipu untuk berbuka puasa

anak sultan selangor peluk kristian polis cari penyebar..

raya aaron aziz tidak lengkap tanpa isteri anak

bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan miliki 17 rak..

haji hadi lupa daratan kata pkr tak kenang budi bab ana..

anak sulung pramugara mh370 5 tahun dirujuk kepada kaun..

rozita che wan bakal timang anak perempuan

che ta zain bakal timang anak perempuan

75 anak yatim ditipu untuk berbuka puasa

warga emas maut ditetak anak kurang siuman

anak anak norazita tiada mood nak beraya tanpa ibu

tukang sapu tidak tahu gambar anak tersebar

biadab politisi perancis menyebut anak anak gaza sebaga..

persiapan raya anak anak dah settle dah

beraninya anak abah

irma nur naylie nama anak kedua irma hasmie

seorang ibu sanggup memelihara 10 orang anak tetapi 10 ..

bapa 2 anak terima padah kemaruk intai rahsia perempuan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 388
Widget Aktif : 3,903
Banner Aktif : 6,209

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 769,770
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuba terbalikkan
  • porsche rempuh belakang viva wanita parah
  • bagaimana mcdonald s malaysia memperbodohka..
  • lelaki terkaya di dunia tawar bayaran balik..
  • usia terbaik untuk menikmati hubungan seks
  • terbaru kemalangan di tawau bapa dan anak 5..
  • ahli kumpulan one direction diugut bunuh ke..
  • dulu saya ada kedai kopi jual pisang goreng..
  • bagaimana nak lulus exam penolong penguasa ..
  • four injured in keningau accident
  • 32 gro asing ditahan di perai
  • ayam goreng ala kfc ea

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • aku penganggur
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • sedapmakan.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)