Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 248 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



belikan smartphone untuk anak umpama hantar anak anak k..

cara mengawal anak mengamuk

belikan smartphone untuk anak umpama hantar anak anak k..

isteri orang dianggap anak dara

lembu didakwa dirogol lahir anak iras wajah manusia

peranan media julang nama anak seni

gambar kehidupan seharian anak orang kaya

kisah nyata sedih ibu buta yang kematian 11 orang anak

anak lembu berwajah orang mati dilahirkan

penjawat awam ditahan kerana merogol anak tiri

belikan smartphone untuk anak umpama hantar anak anak k..

mh17 ketibaan jenazah shaikh mohd noor lengkapkan senar..

gadis 16 tahun lahirkan anak dalam tandas

ibu terkejut anak bersalin dalam tandas

panduan berguna semasa membesarkan anak

belikan smartphone untuk anak umpama hantar anak anak k..

kenali ubat anak anda ubat batuk atau codeine

bapa tawar rm5 000 bantu cari anak gadis hilang

peranan media julang nama anak seni

cara elakkan anak conteng dinding

bapa tawar rm5000 cari anak gadis hilang




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 241
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 6,447

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,010
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gempar 2 foto fesyen terkini yuna yang sema..
  • satu emas satu perak keputusan squash perse..
  • kenyataan akhbar ketua pengarah pelajaran m..
  • tarikh peperiksaan semula upsr 2014 kertas ..
  • akhirnya hasrat azmin ali menjadi menteri b..
  • calon upsr perlu duduki semula kertas matem..
  • pencuci muka enfuselle skin care
  • cuti dah habissss
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • roti spaghetti
  • koleksi soalan percubaan spm 2014 sbp sekol..
  • i m ceo mynic beri domain percuma sokong pe..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • monolog rasa
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)