Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 282 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



bapa bunuh diri kecewa anak berbogel untuk playb0y

anak sulung awie dedah penipuan terkini rozana misbun s..

anak perempuan awie dedah sikap sebenar rozana misbun

sayu 239 penumpang anak kapal mh370 dianggap terkorban ..

hebat instagram khas untuk anak orang kaya di malaysia ..

anak awie dedah penipuan terkini rozana misbun

gambar terkini kandungan lisa surihani selepas disahkan..

5 gambar eksklusif wow foto comel anak kedua nurul depp

merotan anak perlu ada sebab kukuh

anak sulung awie dedah penipuan rozana misbun sedia jad..

anak sulung awie dedah penipuan rozana misbun sedia jad..

6 tips mendapat anak soleh dari ustaz iqbal zain

artis wanita mengamuk sakan anak kena buli sampai lebam

anak perempuan awie dedah sikap sebenar rozana misbun

anak sulung awie dedah penipuan terkini rozana misbun s..

anak sulung awie dedah penipuan terkini rozana misbun s..

anak perempuan awie dedah sikap sebenar rozana misbun

video ibu buta pertama kali lihat anak baru dilahirkann..

anak sulung awie dedah penipuan rozana misbun

anak whitney ditemui tak sedarkan diri dalam tab mandi

suri rumah dihukum penjara 10 tahun kerana dera dan ani..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 441
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,458
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bakal calon upsr mengandung 7 bulan
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • mencintaimu kesilapan terbesar nota suami s..
  • caliph buskers tertekan popular mendadak
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • senarai penerima pingat dan darjah kebesara..
  • video kontroversi banner anjing dan cium mu..
  • fakta mengenai jessica alba part 1
  • video pak mus disebar pemimpin pas pusat
  • kisah sebenar disebalik pasangan maut melek..
  • part iii trip to thailand
  • 12 tahun tanggung derita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)