Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 305 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



sayu myvi berlumba langgar pajero suami isteri dan anak..

remaja 19 tahun selamat 55 anak yatim gempa buni di nep..

cara ajar anak membaca awal dengan bimbingan whatsapp g..

bekas suami abby abadi bertunang dengan janda anak dua ..

luahan sayu anak mangsa kemalangan jalan raya

mufti perak macam anak haram raja bomoh

makjemah remaja 19 tahun selamat 55 anak yatim gempa bu..

korang telah menyebabkan anak buah aku jadi yatim piatu..

luahan sayu anak mangsa kemalangan jalan raya

video tutorial mekap anak aziz m osman yang tersangat c..

video marah dituduh sesat raja bomoh dakwa mufti perak ..

perkahwinan anak najib dipertikaikan macamlah besan naj..

15 punca anak menangis tanpa sebab

mufti perak macam anak haram raja bomoh

mufti perak macam anak haram raja bomoh

video tutorial mekap anak aziz m osman yang superrr cut..

4 gambar aksi terkini anak ag hot fm

anak orang asli berwajah mat saleh di rompin

pertanyaan menyentuh hati anak arwah mangsa kemalangan ..

persiapan majlis pertunangan anak bongsu dan pasangan

rozita che wan akui sudah terlalu tua untuk lahirkan an..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 601
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 7,278

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,147,860
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mb pahang bikin panas lagi dalam prkrompin
  • seorang remaja mengesahkan memang ada keret..
  • punca keangkuhan kelab myvi ada abang ipar ..
  • ibu dan anak mati berzina dirempuh lori
  • niloofar rahmani pilot wanita yang tercanti..
  • gambar dan biodata yana myvi club fmc malay..
  • pengguna myvi dihimpit akibat kereta ada st..
  • ada komplot mahu wan azizah kalah di prkper..
  • menarik foto lawak giler 1024
  • gambar dan biodata yana myvi club fmc malay..
  • tak tahan myvi kesayangannya dikutuk seoran..
  • prkpermatangpauh luahan hati mufti perlis

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • blog spammers sudah bijak
  • emak abah opah dan atuk
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bahaya ajinomoto
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • wang bukanlah segalanya
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tupperware puasa
  • kisah imam malik diheret dan didera

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)