Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 294 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



ajak shiro timang anak ke 3 istimewa anak ini adalah ga..

bila artis jual muka anak untuk raih populariti

apabila anak datuk k dedah rahsia tabiat ibu tirinya da..

ajak shiro timang anak perempuan

ibu bapa bimbang anak tidak pandai membaca

keadaan fizikal anak dikritik awal tak dapat kawal mara..

pasangan kekasih tipu jumpa bayi rupanya anak sendiri

anak kecil akan mengikut percakapan dan tingkah laku or..

kesan buruk tidak berpantang selepas melahirkan anak ya..

tips jitu mengatasi anak yang suka ngompol secara alami

makjemah cerita sebenar disebalik berita guru kahwin de..

dian sastro wardoyo tiru nabi dalam mendidik anak

pengalaman bersalin anak kedua

kemahuan anak

khari jamaluddin kj namakan anak lelakinya yang baru la..

tipu konon jumpa bayi rupa rupanya anak sendiri

cerita sebenar disebalik berita guru kahwin dengan anak..

pemangsa enam ekor anak lembu yang hilang akhirnya berj..

dian sastro wardoyo tiru nabi dalam mendidik anak

kisah suami isteri dan anak di malam jumaat

anak perempuan tpm najwa mahiaddin selamat diijab kabul..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 193
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 7,194

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,290
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • 2 gambar awal asari kemalangan kereta bmw 6..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • kain pelikat 2015
  • kontroversi lagi emma fatima sindir sultan ..
  • lagi foto terkini awal ashaari terlantar di..
  • keadaan terkini awal asaari

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • tips nak jadi hotstufff
  • macam macam wau ada
  • monolog rasa
  • blog spammers sudah bijak
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • emak abah opah dan atuk
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • hati itu umpama gelas
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)