Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Anak anak gelandangan 243 hits  

Anak anak gelandangan

Tiap kali bukak pintu dapur mereka datang serbu. Meminta dengan lirik mata mereka yang comel. Sape boleh tahan kan? Aku terpaksa mengalah la. Aku bagi mereka makan. Bukan main lagi...Dah tak pandang kiri kanan..heh... nasib baik la korang comel..Ni...anak

Teruskan Membaca..



guru fail saman malu anak murid buat cerita pelesu pipi..

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

guru fail saman malu anak murid buat cerita pelesu pipi..

anak maut teksi terbabas

guru fail saman malu anak murid buat cerita palsu pipi ..

guru fail saman malu anak murid buat cerita palsu pipi ..

fazli prihatin nasib anak yatim

5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan dalam islam

merdekakah jiwa anak bangsa

bangga jadi anak malaysia

guru fail saman malu anak murid buat cerita palsu pipi ..

surirumah diikat dan diperkosa oleh anak saudara

sentap bila ditegur anak

haruan makan anak

surirumah diikat dan diperkosa oleh anak saudara

sharnaaz ahmad ingatkan azwan ali jangan usik anak mela..

guru fail saman malu anak murid buat cerita palsu pipi ..

anak komposer terkenal dikecam kerana gambar selfie

kisah anak terdengar perbualan ibu sapulah air liur di ..

rebecca nur islam ambil 5 beradik yatim piatu sebagai a..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 280
Widget Aktif : 3,913
Banner Aktif : 6,406

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,878
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • hiburan alyah mula upload gambar bersama ra..
  • anak gadis dijual rm81 kepada rumah pelacur..
  • polis tahan gangster youtube
  • punca sebenar pesawat singapore airlines hi..
  • selam di logi kumbahan demi sesuap nasi
  • 8 month natural bodybuilding motivational t..
  • contoh soalan exam penguasa kastam w41 exam..
  • 03 doa doa mendapatkan anak
  • nasrudin hassan pertikai tindakan pkr mengh..
  • a sunny celebration at the santa barbara hi..
  • supplement elak sembelit semasa berpantang
  • artis mahu rakyat palestin disembelih kini ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • rahsia label pada buah buahan
  • kurang ajaran tak sesat
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • ashimima.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)