Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 693 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



budak sekolah bergambar feeling macam laki bini

3 gambar budak sekolah bergambar seperti suami isteri

bila budak sekolah bergambar feeling macam laki bini di..

apa nak jadi remaja bergambar lagak seperti suami ister..

budak sekolah bergambar feeling macam laki bini di pagi..

militan australia bergambar pegang dua kepala yang dipe..

apa nak jadi remaja bergambar lagak seperti suami ister..

gambar adegan budak sekolah bergambar seperti laki bini

budak sekolah bergambar feeling macam laki bini di pagi..

sufi beraya dan bergambar konvo

others budak sekolah bergambar feeling macam laki bini ..

budak sekolah bergambar macam laki bini di pagi raya

3 gambar budak sekolah bergambar seperti suami isteri

perangai budak sekolah zaman sekarang makin teruk berga..

apa nak jadi remaja bergambar lagak seperti suami ister..

budak sekolah bergambar feeling macam laki bini

gambar adegan budak sekolah bergambar seperti laki bini

bukti bergambar 100 000 hadir ceramah pkr mengenai tan ..

gaya bergambar seperti adegan rogol beramai ramai dikri..

bergambar yb pas ini dihormati disayangi kaum india di ..

kanak kanak bergambar genggam kepala tentera syria yang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 457
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,280

Domain Dibenarkan: 10,255
Jumlah Artikel : 785,364
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mh17 anak kecil co pilot berada di saf hada..
  • tangisan anak pramugari mh17 allahyarham ma..
  • video selfie menurut pandangan islam
  • anak pramugari mangsa sebaran cerita palsu
  • budak hidup semula setelah disahkan mati
  • perbezaan yahudi zionis israel
  • video gigi lelaki di tumbuhi pokok jambu
  • gejala mati dalam tidur bahaya tidur mengha..
  • general flags at half mast indicate malaysi..
  • cara aku handle stress
  • cara bertaubat yang betul
  • kisah gadis terjerumus dalam dunia pelacura..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jangan ditangisi haid itu
  • taman di dalam shoping mall
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)