Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 922 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



polis siasat exco pulau pinang esok atas komen kes anwa..

komen mengejut diana rafar setelah sah bercerai dengan ..

comment on bahaya dan kesan buruk komen spam kepada web..

comment on bahaya dan kesan buruk komen spam kepada web..

komen diana rafar pula setelah sah bercerai dengan zama..

putri yasmin enggan komen isu hubungan dengan zizan raz..

komen uai lagu hazama malaikat

kaka azraff di samakan dengan lembu komen paling jahat

panas komen tg abdul hadi awang berhubung isu pas berga..

makjemah disamakan dengan lembu kaka anggap komen palin..

disamakan dengan lembu akibat cincin hidung kaka anggap..

6 cara sempoi tingkatkan komen di blog

komen balas diana rafar terhadap kenyataan zamarul

komen diana rafar dan zamarul tak pernah bermusuh patah..

malika model uzbek bergambar mercik dengan wak doyok

bakal nurse bertudung bergambar dengan anu lelaki

entry bergambar throwback majlis persandingan shuhada d..

apa hukum pakai baju bergambar dalam solat

fynn jamal letak syarat jika peminat mahu bergambar den..

budak kecil gempar dunia maya kerana bergambar dengan m..

apa sudah jadi pakai telekung tapi bergambar lucah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 139
Widget Aktif : 3,973
Banner Aktif : 7,164

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • polis geledah rumah pembantu juruterbang te..
  • 5 gambar misteri budak 2 tahun boleh bermal..
  • gambar berunsur l ucah dimuatnaik gadis can..
  • pasangan istimewa kantoi buat maksiat dalam..
  • fatihah malu ex bf sebarkan gambar maksiat
  • malaysiakini pelapor fitnah malaysiakini gu..
  • gadis 16 tahun hanya rm5 untuk aksi ringan ..
  • cara senang cepat baiki besi bra yang terke..
  • panas beraja dimata bersultan di hati erma ..
  • apa sudah jadi pakai telekung tapi bergamba..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kurang ajaran tak sesat
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kangkung dan risikonya
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)