Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 753 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



bangang sungguh kurang ajar pakai telekung tapi bergamb..

wow kj bergambar dgn artis k pop hyunmin

bergambar banjir kilat di kl salah langkah kajang jugak..

kj bergambar dengan bintang k pop

kisah bergambar gadis pel cur berusia 16 tahun

trend bergambar remaja perempuan di china yang pelik

20 gambar kisah bergambar gadis pel cur berusia 16 tahu..

yb yb pas seronok bergambar dengan perkasa macam mereka..

gadis indon dibuang kerja kerana bergambar tanpa seurat..

gambar wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

wanita dipecat kerana bergambar bogel di tandas pejabat

gadis di buang kerja kerana bergambar b0gel di tandas p..

bergambar erina pemanah penunggang kuda dari malaysia y..

gadis di buang kerja kerana bergambar b0gel di tandas p..

kisah bergambar gadis pel cur berusia 16 tahun

kisah bergambar gadis pel cur berusia 16 tahun

3 gambar letak anak kecil di tebing curam untuk bergamb..

3 gambar letak anak kecil di tebing curam untuk bergamb..

keluarga ini letak anak di tebing curam untuk bergambar

penerangan bergambar tentang iphone 6

keluarga gila letak anak di tebing curam untuk bergamba..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 289
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 6,574

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,589
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • keputusan felda united vs jdt semi piala ma..
  • video dua gadis cantik nekad mandi di sunga..
  • video kemalangan maut dan ngeri dilebuhraya..
  • kempen sentuh anjing dapat kelulusan mais a..
  • komen us kazim elias mengenai kempen sentuh..
  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • kenyataan media jakim berkenaan penganjura ..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • biodata cik khaleeda bustamam bakal isteri ..
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • jika memang engkau jodohku
  • wang bukanlah segalanya
  • super duper cute
  • ciri ciri wanita solehah
  • tips nak jadi hotstufff
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • ringantangan.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)