Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 715 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



siti saleha komen dituduh bergambar lucah

siti saleha komen dituduh bergambar lvcah

siti saleha komen dituduh bergambar lucah

siti saleha komen dituduh bergambar lucah

siti saleha komen dituduh bergambar lucah

siti saleha komen dituduh bergambar lucah

bila siti saleha komen dituduh dikatakan bergambar kete..

siti saleha komen dituduh bergambar l ucah

siti saleha komen dituduh bergambar lucah

jururawat bergambar riang dengan ehem ehem

jururawat bergambar riang dengan ehem ehem

kurang ajar pakai telekung tapi bergambar lucah

kurang ajar pakai telekung tapi bergambar lucah

pengantin p puan separuh bogel dah biasa bergambar seks..

pasangan pengantin bergambar separuh bogel di ipoh 8 ga..

jururawat bergambar riang dengan kolopir mainan

jururawat bergambar riang dengan kolopir mainan

jururawat bergambar riang dengan ehem ehem

kisah di sebalik jururawat bergambar riang dengan repli..

gaza dan azeez ibarat lagu dan irama tak boleh dipisahk..

jururawat bergambar dengan anu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 272
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,465

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 818,310
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video penerbangan jetblue 1416 bertukar kep..
  • video seorang lelaki dibelasah teruk lima l..
  • polis mohon saksi tampil berhubung kes lang..
  • rahsia rm10k sebulan dgn bisnes burger
  • video gola malaysia vs arab saudi 0 3 sukan..
  • taubat enggan jadi hamba duit
  • wordless attention seekers
  • dato siti nurhaliza jadi mangsa fitnah pemi..
  • chinese drama young sherlock
  • giveaway 2014 mialiana com
  • telur oh telur
  • contest blog comel by shedaucu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • wang bukanlah segalanya
  • supermummy - miza harun
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)