Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 894 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



cara bergambar buat haiwan peliharaan anda lebih lucu d..

reaksi dan komen dari zizan razak tentang kontroversi m..

lisa surihani enggan komen mengenai isu dirinya hamil

lisa surihani hamil tuan punya badan enggan komen

lisa surihani enggan komen mengenai isu dirinya hamil

giveaway by eny abdullah komen banyak banyak share bany..

ustazah mashitah jawab isu foto terlampau beliau apa ko..

kita baling bunga dia baling tahi komen sharnaaz tentan..

gambar tiz zaqyah dapat komen luca

zamani slam beri komen isu dikaitkan dengan siti nurhal..

ustazah mashitah jawab isu foto terlampau beliau apa ko..

kita baling bunga dia baling tahi komen sharnaaz tentan..

kita berikan bunga pada dia dia baling tahi pada kita k..

kita baling bunga dia baling tahi komen sharnaaz tentan..

komen ikhlas sharnaaz ahmad di balas oleh shila amzah

lisa surihani hamil tuan punya badan enggan komen

makjemah lisa surihani hamil tuan punya badan enggan ko..

isu hamil lisa surihani enggan komen

sila komen perasaan anda selepas menonton video pembeda..

lisa surihani hamil tuan punya badan enggan komen

lisa surihani enggan komen mengenai isu dirinya hamil




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 365
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 7,086

Domain Dibenarkan: 11,089
Jumlah Artikel : 1,068,982
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video leader mlm terjerit jerit pujuk pelab..
  • jep sepahtu terlibat dengan kemalangan
  • fenomena ombak beku melanda pantai timur am..
  • jemaah bunuh diri
  • fesyen neelofa ame2015 fesyen sotong
  • 6 gambar foto foto tunang hafiz yang cun
  • kegagalan genius malaysia
  • kisah seorang jutawan dan wasiat peliknya
  • gambar anak kedua tomok adik arrian
  • arab saudi hukum pancung lelaki hina al qur..
  • explain your product or services with an ex..
  • korn ex drummer sues band

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jangan ditangisi haid itu
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • tips balik kampung dengan selamat
  • aku penganggur
  • wang bukanlah segalanya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • islam itu indah
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • soshesay.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2959)   wanita (1958)   diari (1696)   produk (1330)   rojak (1288)   lelaki (1196)   berita (904)   informasi (837)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (361)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (178)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)