Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 866 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



cara bergambar buat haiwan peliharaan anda lebih lucu d..

komen siti nurhaliza mengenai izara aishah bila bercint..

komen siti nurhaliza terhadap izara aishah apabila berc..

pegawai tudm dipecat kerana komen dakwat kekal

komen kj isu gadis bertudung dipeluk kpop

pegawai tudm dipecat kerana komen dakwat kekal

apa komen felexia isu kpop

komen hanis mengenai komen ustaz lamaran pesong akidah

komen terbaik felixia yeap ulas sikap gadis bertudung r..

makjemah gadis dipeluk artis k pop ini komen felixia ye..

pasca banjir 2014 1 komen bernilai rm1 tiada alasan lag..

panas komen alyah isu datuk ramli ms kahwin gadis muda ..

bila kj komen isu gadis bertudung di peluk kpop

komen kj tentang isu gadis bertudung rela dipeluk artis..

komen pedas azwan ali jijik tindakan remaja bertudung p..

komen orang bukan islam isu gadis bertudung dipeluk dic..

komen jijik azwan ali kecam tindakan remaja bertudung p..

komen ulamak video gadis melayu bersama kpop

komen felixia yeap isu gadis bertudung dipeluk dikucup ..

komen kj isu gadis bertudung dipe luk kpop

komen terkini datuk ramli ms tentang hubungan dengan is..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 197
Widget Aktif : 3,951
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,015
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar
  • al fatihah gitaris kumpulan sutera meningga..
  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • mengejutkan dulu pondan yang sangat cun tap..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • siapakah cikgu lawa ini sehingga ada bapa m..
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • lee kwang soo punca bandar vietnam sesak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • diari sedih seekor kucing
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)