Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 764 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



komen bergambar dan video untuk blog

gambar wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

gadis indon dibuang kerja kerana bergambar tanpa seurat..

wanita dipecat kerana bergambar bogel di tandas pejabat

bergambar erina pemanah penunggang kuda dari malaysia y..

gadis di buang kerja kerana bergambar b0gel di tandas p..

gadis di buang kerja kerana bergambar b0gel di tandas p..

gambar wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

jep bergambar dengan kekasih dan bakal ibu mertua

zul ariffin beliau hanya bergambar dengan peminat

iklan bergambar payudara ini menyebabkan 500 kecelakaan..

wanita bergambar dengan ikan paus dikecam hebat adakah ..

wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

wanita melayu bergambar dengan ikan paus dikecam

yb yb pas seronok bergambar dengan perkasa macam mereka..

20 gambar kisah bergambar gadis pel cur berusia 16 tahu..

related post widget bergambar untuk blog

aksi mereka yang bergambar selfie yang tidak sepatutnya..

serius luahan hati wanita bergambar selfie bersama suam..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 345
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 6,649

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 861,670
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar percutian mewah adik neelofa yang ..
  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • video panas ustaz azhar idrus pula jadi tum..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • kenapa sebenar anjing diharamkan untuk dise..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • teaser baru oppo memperlihatkan peranti lai..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • skandal pejabat
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)