Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 697 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



budak sekolah bergambar feeling macam laki bini di pagi..

10 gambar apabila penyanyi rock metal bergambar bersama..

kisah sebenar di sebalik kisah budak sekolah bergambar ..

apa nak jadi remaja bergambar lagak seperti suami ister..

tutorial shoutbox terapung bergambar

sufi beraya dan bergambar konvo

others budak sekolah bergambar feeling macam laki bini ..

budak sekolah bergambar macam laki bini di pagi raya

gadis 18 tahun tanpa pakaian terselamat biarpun jatuh d..

gambar budak sekolah bergambar sambil bercium seperti s..

bangang sungguh kurang ajar pakai telekung tapi bergamb..

bangang sungguh kurang ajar pakai telekung tapi bergamb..

selfie paling bangan pakai telekung tapi bergambar

2 gambar pakai telekung tapi bergambar l ucah

2 gambar gadis bertelekung tapi bergambar tidak senonoh

gambar budak sekolah bergambar sambil bercium seperti s..

kurang ajar pakai telekung tapi bergambar lucah

3 gambar budak sekolah bergambar seperti suami isteri

perangai budak sekolah zaman sekarang makin teruk berga..

gambar adegan budak sekolah bergambar seperti laki bini

militan australia bergambar pegang dua kepala yang dipe..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 393
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,361

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,583
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)