Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Komen Bergambar 680 hits  

Komen Bergambar

Komen Bergambar.dulu dulu memang popular komen seperti ini sekarang rasanya dah kurang sikit mungkin modal gambar dah tiada.siapa punya idea pun tak tahu ler sakit hati pun ada tgk komen camtu hehehe..lawak tak hingat punya.mmg kreatif pencetus idea komen

Teruskan Membaca..



johan as ari jawab isu bergambar dengan anjing

pelayan digantung tugas selepas bergambar bersama robin..

johan as ari jawab isu bergambar dengan anjing

bakal nurse bertudung bergambar dengan anu lelaki

peminat kecam johan as ari bergambar derngan anjing

bantal cetak bergambar

pelayan digantung tugas selepas bergambar bersama robin..

bergambar antara dua darjat

artis zoe saldana heroin filem avatar bergambar bogel u..

kreatif 7 days of garbage bergambar bersama sampah yang..

zoe saldana bergambar tanpa pakaian untuk majalah kesih..

zoe saldana bergambar bogel untuk majalah kesihatan uk

apa salahnya bergambar dengan bintang bola sepak

solat memakai baju bergambar makruh

bakal nurse bertudung bergambar dengan anu lelaki

johan as ari jawab isu bergambar dengan anjing

panas johan as ari jawab isu bergambar dengan anjing

gambar johan as ari bergambar dengan anjing undang tand..

johan as ari jawab isu bergambar dengan anjing

isu bergambar dengan anjing johan as ari tidak melihat ..

panas johan as ari jawab isu bergambar dengan anjing




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 395
Widget Aktif : 3,903
Banner Aktif : 6,209

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 771,542
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • oh lelaki datang pameran kereta ambil gamba..
  • tips whatsapp elak smartphone penuh dgn gam..
  • profesor israel menyatakan kelemahan pejuan..
  • belasah abang ipar tak puas hati tak pandan..
  • sms akhir sebelum ditemui mati
  • orang minyak dicekup di dataran pahlawan
  • siasat pendedahan libatkan pemimpin pkr
  • pelajar polimas buat pengakuan terpaksa mel..
  • xbmc dijenamakan semula kepada nama kodi
  • komisyen pertama rahsia hipnosis
  • datang pameran kereta ambil gambar bontot m..
  • polis cari dalang sebar berita palsu tujuh ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • supermummy - miza harun
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)