Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sistem Analisa Kompetensi Kementerian Pendidikan Malaysia 3278 hits  

Sistem Analisa Kompetensi Kementerian Pendidikan Malaysia

Ujian ini merupakan komponen di dalam Pelan Pembangunan Pendidikan Malaysia 2013 2025. Semua GURU dan PENTADBIR WAJIB menjawab semua soalan mengikut tempoh tarikh dan masa yang ditetapkan. Sila ikut tarikh seperti berikut untuk menggelakkan kesesakkan sis

Teruskan Membaca..



senarai menteri kementerian pendidikan malaysia 2015

perjawatan kosong di kementerian pendidikan malaysia kp..

majlis dialog polisi dan libat urus awam hukuman rotan ..

kementerian pendidikan gubal garis panduan baru guru sa..

kekosongan jawatan kementerian pendidikan malaysia

aaaaa pening arr smm sistem maklumat murid

cerita dalam kelambu sekolah bawah kementerian pendidik..

tawaran program ijazah sarjana muda perguruan dengan ke..

kementerian pendidikan akan usul perluas kegunaan bb1m

bakal bercerai tak dapat tukar guru salahkan kementeria..

am rm1 juta disalur bantu 15 868 warga kementerian pend..

pendidikan adalah proses mengadabkan insan sistem gagal..

bakal bercerai guru salahkan kementerian pendidikan

2013 in memory taklimat pemantauan kesediaan sistem pen..

sukan kementerian pendidikan bina landasan lahirkan atl..

am kementerian pendidikan tawar bursary kepada pelajar ..

ibu bapa perlu yakin dengan sistem pendidikan negara

berhenti perlekeh sistem pendidikan negara sendiri

guru muda dilatih mahir guna sistem pendidikan internet

pendidikan kesihatan reproduktif untuk remaja lelaki

komuniti setempat perlu majukan pendidikan pelajar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 7,173

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • jika memang engkau jodohku
  • taman di dalam shoping mall
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • monolog rasa
  • cara penipuan oleh pekerja money changer

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)