Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

3 MAUT KERACUNAN MAKANAN MAJLIS KENDURI KAHWIN 1017 hits  

3 MAUT KERACUNAN MAKANAN MAJLIS KENDURI KAHWIN

Mereka ialah pelajar Universiti Islam Antarabangsa UIA Gombak Nurshazana Mohd Rashid 24 dari Kampung Tempoyak Bedong meninggal dunia kira kira pukul 12.45 tengah hari Mohammad Norraahmad Yusof 11 dari Kampung Singkir Laut Yan meninggal dunia 15 minit sele

Teruskan Membaca..



video kenangan pengantin tersasul mas kahwin 300 ringgi..

bila pengantin tersasul mas kahwin 300 ringgit jadi 3 r..

video kenangan lucu pengantin tersasul mas kahwin 300 r..

lawak bila pengantin tersasul mas kahwin 300 ringgit ja..

pengantin tersasul mas kahwin 300 ringgit jadi 3 ringgi..

video pengantin tersasul mas kahwin 300 ringgit jadi 3 ..

video pengantin tersasul aku terima nikah dengan mas ka..

sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh bas lepas be..

minggu kenduri kahwin

kenduri kahwin di rasah kemayan seremban

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by sobri ma..

kenduri kahwin dulu dan sekarang

sadis 3 maut dan 6 cedera ditembak semasa berparti di s..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by ikhwan f..

comment on kenduri kahwin dulu dan sekarang by blogger ..

video lucu tersasul mas kahwin 300 ringgit jadi 3 ringg..

comment on blogwalking kaw kaw by kenduri kahwin dulu d..

makjemah pengantin tersasul mas kahwin 300 ringgit jadi..

aturcara bagi majlis kahwin tanpa sanding

majlis apresiasi jkm negeri perlis part 3

sayu wajah gadis pelajar kpm maut dirempuh bas lepas be..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 321
Widget Aktif : 3,945
Banner Aktif : 7,016

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,105
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 12 artis malaysia yang mempunyai pendidikan..
  • fazura suka taufik batisah
  • pengakuan berani mati gadis bernama sa
  • apakah sebenarnya yang terjadi kepada mh370
  • akhirnya mh370 diisytihar kemalangan 329 pe..
  • neelofa perjelas isu disentuh qari
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • ford ecosport menangi gelaran suv crossover..
  • harga terkini ron95 ron97 diesel mulai 1 fe..
  • jom lihat video apa yang luar biasanya poli..
  • menarik foto lawak giler 813
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • cerita semalam hot spring kah
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • aku penganggur

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)