Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

3 MAUT KERACUNAN MAKANAN MAJLIS KENDURI KAHWIN 946 hits  

3 MAUT KERACUNAN MAKANAN MAJLIS KENDURI KAHWIN

Mereka ialah pelajar Universiti Islam Antarabangsa UIA Gombak Nurshazana Mohd Rashid 24 dari Kampung Tempoyak Bedong meninggal dunia kira kira pukul 12.45 tengah hari Mohammad Norraahmad Yusof 11 dari Kampung Singkir Laut Yan meninggal dunia 15 minit sele

Teruskan Membaca..



jawatan kosong majlis daerah kuala langat mdkl 3 septem..

jawatan kosong majlis daerah kuala langat 3 september 2..

jemputan kenduri kahwin dan rumah terbuka sabtu 16 ogos

pemandu toyota hilux maut dihimpit muatan minuman keras..

3 gambar pantang maut sebelum ajal

awie wings tidak pernah daftar nikah sejak kahwin

bekas ahli majlis mpsj dipenjara 3 tahun

malang balik kenduri kahwin

malang balik kenduri kahwin

keracunan makanan boleh dielak

perghhh katering ni punya harga makanan kenduri aruah l..

keracunan makanan

5 perkara bertentangan islam dalam majlis kahwin

menghadiri kenduri kahwin di kota setia

kenduri kahwin sana dan sini

12 gambar 3 maut 3 parah terlibat kemalangan ngeri di k..

majlis kahwin pasangan yahudi muslim cetus kontroversi

muhyiddin ke ankara hadiri majlis pelantikan presiden t..

jihad seksual ngo islam minta majlis fatwa jelaskan jih..

majlis kesyukuran

jawatan kosong di majlis perbandaran seberang perai mps..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 191
Widget Aktif : 3,933
Banner Aktif : 6,394

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,270
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • dua anggota polis indonesia ditahan di kuch..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)