Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

3 MAUT KERACUNAN MAKANAN MAJLIS KENDURI KAHWIN 944 hits  

3 MAUT KERACUNAN MAKANAN MAJLIS KENDURI KAHWIN

Mereka ialah pelajar Universiti Islam Antarabangsa UIA Gombak Nurshazana Mohd Rashid 24 dari Kampung Tempoyak Bedong meninggal dunia kira kira pukul 12.45 tengah hari Mohammad Norraahmad Yusof 11 dari Kampung Singkir Laut Yan meninggal dunia 15 minit sele

Teruskan Membaca..



bekas ahli majlis mpsj dipenjara 3 tahun

jemputan kenduri kahwin dan rumah terbuka sabtu 16 ogos

jawatan kosong majlis perbandaran pulau pinang mppp 29 ..

pemandu toyota hilux maut dihimpit muatan minuman keras..

majlis kahwin pasangan yahudi muslim cetus kontroversi

jawatan kosong majlis daerah kuala langat 3 september 2..

3 gambar pantang maut sebelum ajal

5 perkara bertentangan islam dalam majlis kahwin

jururawat maut seminggu sebelum kahwin

malang balik kenduri kahwin

malang balik kenduri kahwin

jawatan kosong majlis daerah pontian 3 september 2014

awie wings tidak pernah daftar nikah sejak kahwin

menghadiri kenduri kahwin di kota setia

jawatan kosong majlis daerah kuala langat mdkl 3 septem..

majlis kahwin pasangan yahudi muslim cetus kontroversi ..

perghhh katering ni punya harga makanan kenduri aruah l..

keracunan makanan

keracunan makanan boleh dielak

majlis rumah terbuka kp bagan datuk

jawatan kosong terkini majlis daerah pontian




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 266
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,380

Domain Dibenarkan: 10,315
Jumlah Artikel : 792,342
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 2 gambar nurse berselfie riang dengan ehem ..
  • foto adegan ghairah seorang kakitangan kera..
  • benarkah hello kitty seekor kucing jom baca..
  • buah yang anak anda tak pernah tengok
  • ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta by..
  • gengster pps lepas guan eng hasut lawan pdr..
  • ayda jebat punca perbalahan
  • solat sunat tahajjud
  • didie alias akui hubungan dengan enot rengg..
  • comment on memasang radio pada blog post by..
  • artis dikecam kerana letak nama tak sesuai ..
  • malang berganda pelajar mengandung 7 bulan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • aku penganggur
  • tips balik kampung dengan selamat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2795)   wanita (1819)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (794)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)