Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara 549 hits  

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri NegaraKuala Lumpur Pelakon Rozita Che Wan akhirnya dirisik kekasih hati Zain Saidin 29 menerusi satu majlis yang berlangsung di Carcosa Sri Negara di sini petang semalam.Majlis yang dihadi

Teruskan Membaca..



tak sangka cepatnya rozita che wan dengan zain saidin d..

mesti tengok zain dakwa bayinya bersama che ta ada abs ..

aksi rozita che wan dan zain saidin bercium di eiffel t..

rozita che wan ingin fokus pada keluarga

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan memperlahankan kerjayanya

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan buat kejutan lagi di instagram

berita hangat rozita che wan buat kejutan lagi di insta..

apabila rozita che wan dah bertudung jangan ikut perang..

salah guna nama rozita che wan kerugian rm500 000 bakal..

perjalanan kelahiran anak che ta zain saidin akan ditay..

rozita che wan komen macam kita takde perasaan

rozita che wan sudah penat berlakon

rozita che wan sudah penat berlakon

perubahan sikap rozita che wan yang amat mengezutkan

perubahan sikap rozita che wan yang amat mengejutkan

rozita che wan penat berlakon

mesti tengok foto imbasan bayi zain saidin dan che ta y..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 742
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,114

Domain Dibenarkan: 10,084
Jumlah Artikel : 761,184
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pemimpin abu sayyaf menahan konstabel zakia..
  • prank thailand yang melemahkan jantung
  • hujan meteor di ruang angkasa malaysia pada..
  • bagaimana israel tembak kediaman gaza
  • pasti anda akan terkejut melihat kambing in..
  • cover lagu raya terbaik sepanjang zaman
  • ahmad dhani enggan potong kemaluan
  • xiaomi memperkenalkan mi4 telefon terpantas..
  • gambar sensasi awie dan erra fazira naik mo..
  • superwoman gelaran anak tunggal ketua pramu..
  • gambar yang di ambil tepat pada waktunya
  • russia dakwa jet pejuang ukraine terbang be..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • 7 things you need to know about depression
  • taman di dalam shoping mall
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mykhalish.net
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2738)   wanita (1786)   diari (1561)   produk (1315)   rojak (1190)   lelaki (1108)   informasi (788)   berita (783)   ilmiah (782)   bisnes (536)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (307)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (139)   resepi (125)   teknologi (122)   art (115)   jawatan (94)   indonesia (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (84)   pr (82)    (73)   sukan (72)   fotografi (65)   sekolah (64)   lirik (59)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   seram (3)   peraduan (2)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)