Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara 579 hits  

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri NegaraKuala Lumpur Pelakon Rozita Che Wan akhirnya dirisik kekasih hati Zain Saidin 29 menerusi satu majlis yang berlangsung di Carcosa Sri Negara di sini petang semalam.Majlis yang dihadi

Teruskan Membaca..



zain saidin muatnaik gambar apabila che ta buat love bi..

aidilfitri bersama rozita che wan zain saidin

zain saidin muat naik foto love bite rozita che wan di ..

zain saidin muat naik foto love bite rozita che wan di ..

zain saidin muat naik foto love bite rozita che wan di ..

aidilfitri bersama rozita che wan zain saidin

rozita che wan alami pendarahan zain saidin cemas so sw..

hiburan 5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan d..

zain saidin tayang lovebite dari mulut rozita che wan

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

5 gambar raya edisi mengandung rozita che wan dan zain ..

gambar raya terkini rozita che wan dan zain saidin

apabila rozita che wan buat love bite zain saidin

rozita che wan buat love bite kat zain saidin

zain saidin buat kontroversi muatnaik foto love bite ro..

panas rozita che wan buat love bite kat zain saidin

apabila rozita che wan buat love bite zain saidin

gosip zain saidin tayang gigitan cinta rozita che wan

wow love bite rozita che wan buat kat zain saidin

gambar rozita che wan buat love bite kat zain saidin




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 382
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,360

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)