Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara 624 hits  

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri NegaraKuala Lumpur Pelakon Rozita Che Wan akhirnya dirisik kekasih hati Zain Saidin 29 menerusi satu majlis yang berlangsung di Carcosa Sri Negara di sini petang semalam.Majlis yang dihadi

Teruskan Membaca..



zain saidin beri rm100 ribu kepada rozita che wan sebag..

di sekitar majlis akikah anak pasangan zain saidin rozi..

11 gambar sekitar majlis aqiqah bayi rozita che wan dan..

gambar majlis mewah aqiqah anak rozita che wan dan zain..

video mesti tengok majlis aqiqah aaisyah dhia rana anak..

gambar sekitar majlis aqiqah bayi perempuan rozita che ..

gambar sekitar majlis aqiqah bayi rozita che wa dan zai..

rozita che wan dilamar lagi

disebabkan nama dan gambar rozita che wan mengalami ker..

rozita che wan dilantik duta produ idola

rozita che wan dilamar jadi duta produk kesihatan

kejutan sekali lagi rozita che wan di lamar di flora te..

rozita che wan dilamar lagi

gambar zain saidin bersama che ta di majlis akikah anak..

rozita che wan tak halang anak bercuti ke maldives deng..

foto foto anggun rozita che wan che ta semasa muda

video comel rozita che wan dan keluarga di sebalik tabi..

tunaikan nazar rozita che wan terpaksa tinggalkan anak

5 gambar terkini rozita che wan dah langsing turun hamp..

4 gambar bentuk badan terkini rozita che wan benar bena..

rozita che wan makin kurus hilang berat 17 kg




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 485
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 6,964

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,024,760
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pintu bilik malam pertama ditendang bapa me..
  • kisah novita sari yang mengaku pernah digod..
  • hebat instagram khas untuk anak orang kaya ..
  • alahai ribuan kucing berjaya diselamatkan d..
  • nafi lesapkan duit pelabur eira syazira aza..
  • instagram khas untuk golongan anak vvip
  • suami belasah isteri curang video
  • penduduk syria gempar seluruh p3lacur datan..
  • instagram untuk anak orang kaya di malaysia..
  • jururawat maut jadi mangsa nafsu binatang b..
  • senarai pesawat hilang yang gagal ditemui
  • komen johan mengenai kontroversi gossip mel..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • kangkung dan risikonya
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • never date a person who
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)