Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara 635 hits  

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri Negara

16 Gambar Majlis Merisik Rozita Che Wan Zain Saidin Di Carcosa Sri NegaraKuala Lumpur Pelakon Rozita Che Wan akhirnya dirisik kekasih hati Zain Saidin 29 menerusi satu majlis yang berlangsung di Carcosa Sri Negara di sini petang semalam.Majlis yang dihadi

Teruskan Membaca..



rozita che wan bertudung untuk masuk syurga bersama sam..

12 gambar gelang emas aaisyah dhia rana amat mengejutka..

6 gambar rozita che wan dan zain saidin tunaikan umrah

rozita che wan bertudung untuk masuk syurga bersama sam..

rozita che wan bertudung untuk masuk syurga bersama sam..

13 lagi gambar zain saidin rozita che wan tunaikan umra..

6 gambar fesyen pelik rozita che wan di majlis hari jad..

fesyen hijab rozita che wan di majlis sambutan hari lah..

fesyen hijab rozita che wan di majlis sambutan hari lah..

13 lagi gambar zain saidin rozita che wan tunaikan umra..

13 lagi gambar zain saidin rozita che wan tunaikan umra..

rozita che wan hadiahkan pakej umrah sempena birthday z..

7 gambar rozita che wan manis bertudung di hari jadi za..

rozita che wan hadiahkan zain saidin pakej umrah

rozita che wan zain saidin ke tanah suci tunaikan umrah

rozita che wan hadiahkan pakej umrah sempena birthday z..

10 gambar umrah zain saidin rozita che wan

rozita che wan zain saidin kongsi gambar umrah bersama

rozita che wan zain saidin kongsi gambar umrah bersama

10 gambar aaisyah dhia rana anak che ta zain saidin cip..

7 gambar rozita che wan manis bertudung di hari jadi za..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 325
Widget Aktif : 3,971
Banner Aktif : 7,166

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gambar 7 pelajar upm dipaksa b gel oleh sen..
  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • senarai 10 jambatan tercantik di dunia
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • fariz musa muka tak malu
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • mamat penyanyi yang ditahan positif dadah
  • video pembuli terima padah silap orang untu..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • 27 kesan perbuatan zina
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • jenis jenis jerawat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)