Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ZAIN SAIDIN MERISIK ROZITA CHE WAN 184 hits  

ZAIN SAIDIN MERISIK ROZITA CHE WAN

ZAIN SAIDIN MERISIK ROZITA CHE WAN

Teruskan Membaca..



video mesti tengok majlis aqiqah aaisyah dhia rana anak..

gambar majlis mewah aqiqah anak rozita che wan dan zain..

di sekitar majlis akikah anak pasangan zain saidin rozi..

zain saidin beri rm100 ribu kepada rozita che wan sebag..

11 gambar sekitar majlis aqiqah bayi rozita che wan dan..

gambar sekitar majlis aqiqah bayi rozita che wa dan zai..

gambar sekitar majlis aqiqah bayi perempuan rozita che ..

rozita che wan dan zain zaidin majlis akikah aaisyah dh..

rozita che wan tak halang anak bercuti ke maldives deng..

foto foto anggun rozita che wan che ta semasa muda

video comel rozita che wan dan keluarga di sebalik tabi..

rozita che wan dilantik duta produ idola

bila rozita che wan digosipkan pakai skirt pendek

gambar zain saidin bersama che ta di majlis akikah anak..

17 gambar sekitar majlis aqiqah bayi che ta dan zain sa..

disebabkan nama dan gambar rozita che wan mengalami ker..

sekitar majlis aqiqah bayi che ta dan zain saidin

rozita che wan dilamar lagi

rozita che wan dilamar lagi

rozita che wan mahu tambah anak tahun hadapan

gambar rozita che wan ketika zaman muda




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 179
Widget Aktif : 3,981
Banner Aktif : 6,980

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,378
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • agak pelik luahan diana rafar setelah failk..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • bekas tentera british sudah menemui wan jam..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • betulke anak perempuan lebih manja pada si ..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • suesopian.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)