Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Keracunan Makanan Kenduri Kahwin Di Kedah 3 Maut Dan 66 Masih Dirawat 1369 hits  

Keracunan Makanan Kenduri Kahwin Di Kedah 3 Maut Dan 66 Masih Dirawat

Alor Setar Hidangan ayam masak merah dipercayai menjadi punca tiga tetamu termasuk seorang budak lelaki meninggal dunia apabila mengalami keracunan makanan selepas menghadiri majlis kenduri kahwin di Kampung Huma Tanjung Dawai Sungai Petani Sabtu lalu.Man

Teruskan Membaca..



yana samsudin mohon maaf makanan kenduri kahwin tidak c..

makanan kenduri kahwin yana samsudin tak cukup

yana samsudin mohon maaf makanan kenduri kahwin tidak c..

majlis kahwin diserbu sampai makanan kenduri tak cukup ..

makanan kenduri kahwin tak cukup yana samsudin mohon ma..

yana samsudin saya mohon maaf makanan kenduri kahwin ta..

makanan kenduri kahwin tak cukup yana samsudin mohon ma..

makanan kenduri kahwin tak cukup yana samsudin mohon ma..

makjemah makanan kenduri kahwin tak cukup yana samsudin..

makanan kenduri kahwin tak cukup yana samsudin mohon ma..

makanan kenduri kahwin tak cukup yana samsudin mohon ma..

malunya makanan kenduri kahwin yana shamsuddin tak cuku..

makanan kenduri tak cukup yana samsudin mohon maaf

lelaki maut isteri dan 3 anak cedera kereta bertembung ..

3 mangsa nahas maut exco pemuda pbs

makanan kenduri tak cukup yana samsudin mohon maaf

isu makanan tidak mencukupi ketika kenduri yana beri pe..

makanan kenduri habis yana samsudin mohon maaf

tragedi 3 exco pemuda maut kemalangan

makanan kenduri tak cukup yana samsudin mohon maaf

cara ubati sakit perut keracunan makanan akibat food po..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 184
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • diari sedih seekor kucing
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • kahwin muda girls only
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)