Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Cara Guna Tandas Duduk Yang Betul 564 hits  

Cara Guna Tandas Duduk Yang Betul

Siap bagi panduan tu

Teruskan Membaca..



cara undi peserta projek komedi warna guna facebook

kenali minyak wangi anda dan cara guna minyak wangi yan..

biar betul rebus telur ayam guna air kencing

betul ke dia tu takkan sekolah takda tandas

cara makan kepak ayam yang betul

tandas ini dari luar nampak buruk tapi bila tengok kat ..

betul atau tidak

nak pergi tandas mana

tak kisahlah fazura selfie dalam tandas janji cantik

panas gambar selfie fazura dalam tandas jadi perhatian ..

misteri mayat gadis dibuang kejam dalam tandas terjawab

foto selfie fazura dalam tandas sangat mengancam kini t..

panasss foto selfie fazura dalam tandas tersebar

pelajar kolej sah dibunuh dalam tandas pejabat daerah k..

tandas tandas yang paling pelik di dunia

foto selfie fazura dalam tandas sangat mengancam kini t..

misteri mayat gadis dibuang kejam dalam tandas terjawab

gadis kolej ditemui mati dalam tandas disahkan dibunuh

pembunuhan di keningau pelajar praktikal ditemui mati d..

menyanyat hati gadis usia 20 tahun ini dibunuh kejam da..

foto selfie fazura dalam tandas sangat mengancam kini t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 4,032
Banner Aktif : 7,234

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,131,364
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • keputusan nuha kecewakan anak muda kecoh
  • kisah benar berzina dengan suami orang tuka..
  • tergamam melihat dua orang lelaki melekat
  • penampilan ina naim bekas tunang mawi yang ..
  • kalendar puasa sunat dan wajib 2015
  • kelebihan janggut lelaki yang anda perlu ta..
  • gambar wanita berhijab tapi badan penuh den..
  • pendedahan kehidupan seorang gamer peroleh ..
  • benarkah gunung bergerak seperti awan dilan..
  • job vacancies perbadanan pembangunan ladang..
  • surat kepada ustazah
  • day 2934

  • wajib baca :

  • jenis jenis jerawat
  • jangan ditangisi haid itu
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • aku penganggur
  • cerita semalam hot spring kah
  • blog spammers sudah bijak
  • cinta terlarang
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • wang bukanlah segalanya
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • byzanamn.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)