Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto Persiapan Pameran Alutsista TNI AD 280 hits  

Foto Persiapan Pameran Alutsista TNI AD

Sejumlah prajurit TNI AD mempersiapkan perlengkapan pameran di Silang Monas Jakarta Selasa 01 10 2013 . Pameran yang akan menampilkan sejumlah alat tempur milik TNI AD tersebut akan digelar pada tanggal 3 7 Oktober 2013. Foto VIVAnews Anhar Rizki Affandi

Teruskan Membaca..



rangkuman eksklusif berita tni ad beli 20 helikopter da..

alutsista tni modern malaysia tak berani macam macam

69 indonesia merdeka ini alutsista harus dimiliki tni

luar biasa penghematan tni ad latihan menembak dengan l..

tni masih siaga satu termasuk alutsista

kenapa jokowi perlu perkuat alutsista tni

tni ad terima peluncur roket baru dari brasil

ini dia kehebatan peluru kendali penghancur tank milik ..

tni ad pamerkan meriam kaliber terbesar

2 foto maksiat remaja islam dengan kata kata berbaur ag..

mengapa sby mendadak pecat kepala staf tni ad ini alasa..

pameran seni coli di pulau pinang menarik perhatian ora..

datang pameran kereta ambil gambar bontot model

oh lelaki datang pameran kereta ambil gambar barang mod..

mid valley cipta sejarah anjur pameran fesyen paling se..

gambar pameran 1 000 coli di pulau pinang

pameran seni coli di pulau pinang menarik perhatian ora..

pameran seni coli di pulau pinang

pameran kereta atau pameran tubuh fesyen hot gadis pame..

pameran kereta atau pameran tubuh

pameran pengkomersilan mosti 2014 diadakan di sacc mall..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 480
Widget Aktif : 4,011
Banner Aktif : 6,290

Domain Dibenarkan: 10,301
Jumlah Artikel : 789,931
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • artis dah kantoi rumah ramli ms diserbu jai..
  • gambar gadis cun berselfie dalam traffic ja..
  • mh370 buat lencongan ke selatan lebih awal
  • aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu b..
  • blogger porno larikan diri
  • jais serbu rumah ramli alyah
  • ujian 1 lesen memandu
  • terkini mh17 pakar jerman sasarkan tuduhan ..
  • jawapan apa kita nak bagi kepada allah usta..
  • datuk ramli ms dan alyah sah sudah nikah
  • kejam gila ibu saudara tanam hidup hidup ka..
  • si obot dah minat mewarna

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kahwin muda girls only
  • jika memang engkau jodohku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ashimima.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • wfauzdin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2790)   wanita (1815)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1132)   berita (809)   ilmiah (792)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (497)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (128)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (95)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)