Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto Persiapan Pameran Alutsista TNI AD 888 hits  

Foto Persiapan Pameran Alutsista TNI AD

Sejumlah prajurit TNI AD mempersiapkan perlengkapan pameran di Silang Monas Jakarta Selasa 01 10 2013 . Pameran yang akan menampilkan sejumlah alat tempur milik TNI AD tersebut akan digelar pada tanggal 3 7 Oktober 2013. Foto VIVAnews Anhar Rizki Affandi

Teruskan Membaca..



padah apabila telefon cikgu sofia dicuri seorang pelaja..

bila berhijab hnya sbagai fesyen 8 foto

gambar aksi gadis bertudung memeranjatkkan ramai yang t..

foto monyet ini selamba je tarik baju awek ini sehingga

3 foto terlampau zul ariffin bersama kekasih di bali

apakah pesta halloween atau pesta b gel foto

2 foto fesyen terlampau ketat siti nurhaliza di konsert..

lana nordin selamba tayang aset ketika makan bersama te..

gambar yang memang tidak sepatutnya diupload di fb ters..

gambar bernesra eina azman dan suami bercuti buat pemin..

menarik foto lawak giler 650

foto artis terkenal kantoi buat projek di bilik hotel k..

fuhh 11 foto ini pasti membuatkan anda tengok berulang ..

terbaru 2 foto mh17 ditembak kini disebarkan disebuah l..

2 foto sekitar persiapan pelamin hanez suraya dan romie

nabila huda nafi mahu fokus urus persiapan kahwin

2 foto sekitar persiapan pelamin hanez suraya dan romie

2 foto sekitar persiapan pelamin hanez suraya dan romie

2 foto sekitar persiapan pelamin hanez suraya dan romie

2 foto sekitar persiapan pelamin hanez suraya dan romie

persiapan majlis berendoi aqiqah gp




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 317
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 7,217

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,109,046
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • kisah sebenar teksi langgar myvi wwc 1402
  • wajah sebenar ayah benjy didedahkan
  • punca sebenar gadis bergaduh dengan pemandu..
  • video pelajar sekolah berasmara dalam kelas..
  • benjy berdepan hukuman mati mandatori
  • wajah sebenar ayah benjy terbongkar
  • lelaki romantik melamar kekasihnya dengan j..
  • ayat ruqyah penawar sihir membakar menghala..
  • fuel prices unchanged for april ron 97 with..
  • video bergaduh di stesen minyak pula jadi v..
  • bandar raya bakal berdiri megah di tengah g..

  • wajib baca :

  • tips nak jadi hotstufff
  • aku penganggur
  • islam itu indah
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • wang bukanlah segalanya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)