Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Foto Persiapan Pameran Alutsista TNI AD 736 hits  

Foto Persiapan Pameran Alutsista TNI AD

Sejumlah prajurit TNI AD mempersiapkan perlengkapan pameran di Silang Monas Jakarta Selasa 01 10 2013 . Pameran yang akan menampilkan sejumlah alat tempur milik TNI AD tersebut akan digelar pada tanggal 3 7 Oktober 2013. Foto VIVAnews Anhar Rizki Affandi

Teruskan Membaca..



foto nahas belon panas korbankan 11 orang didedahkan

foto basah sharifah sakinah yang amat pelik

paling mengejutkan wajah terkini nur syafiqa mangsa tor..

foto basah sharifah sakinah yang amat pelik

menarik foto lawak giler 805

foto wak doyok pegang bahu fazura buat peminat kecewa 4..

7 foto wajah terbaru anak teruna linda jasmin macam jus..

7 foto anak lelaki linda jasmin

paling mengejutkan wajah terkini nur syafiqa mangsa tor..

7 foto anak lelaki linda jasmin

foto basah sharifah sakinah yang amat pelik

foto hot mummy liana jasmay dengan anaknya ibu dan anak..

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

fesyen anak gadis melayu masa kini katanya 3 foto

mesti tengok sesuatu yang pelik pada tubuh awek cun ini..

paling mengejutkan wajah terkini nur syafiqa mangsa tor..

paling mengejutkan wajah terkini nur syafiqa mangsa tor..

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

10 foto terlampau cantik kakak emma maembong

foto basah sharifah sakinah yang amat pelik

foto disentuh qari neelofa dihentam peminat




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 283
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 7,015

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,962
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • wajah sebenar artis terkenal menjadi escort..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..
  • haiwan pelik muncul di sibu sarawak
  • subhanallah penyakit apakah ini perut semak..
  • aktiviti mencurigakan dalam kereta waktu hu..
  • minyak turun harga lagi ron95 rm1 70 ron97 ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tips balik kampung dengan selamat
  • blog spammers sudah bijak
  • monolog rasa
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • emak abah opah dan atuk
  • cinta vs materialistik
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)