Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hiburan Shila Amzah Serah Soal Jodoh Pada Keluarga 257 hits  

Hiburan Shila Amzah Serah Soal Jodoh Pada Keluarga

KUALA LUMPUR Penyanyi Shila Amzah akhirnya menyerahkan soal jodoh dengan mana mana lelaki pilihan kepada keluarga tanpa perlu untuk dia mempunyai hubungan cinta terlebih dahulu Shila atau nama sebenarnya Nur Shahila Amir Amzah 23 berkata dia telah meminta

Teruskan Membaca..



elfira loy sekadar teman baim wong serah soal jodoh pad..

hiburan teguran shila amzah khas kepada sharnaaz ahmad ..

hiburan shila amzah dikatakan biadap masuk campur urusa..

elfira loy sekadar teman baim wong serah soal jodoh pad..

temani baim wong di jakarta elfira loy serah soal jodoh..

temani baim wong di jakarta elfira loy serah soal jodoh..

shila amzah pertahan nd lala di laman sosial

den wahab enggan layan shila amzah

shila amzah lupa diri

shila amzah bidas di twitter den wahab malas layan

shila amzah bidas di twitter den wahab malas layan

den wahab enggan layan shila amzah

den wahab biarlah shila amzah nak komen apapun

kalau bab buat cerita memang bagi kat dia shila amzah s..

shila amzah bidas di twitter den wahab malas ambil pusi..

den wahab biarlah shila amzah nak komen apapun

shila amzah jangan biadap usah campur urusan orang tua

shila amzah lupa diri

shila amzah pertahan nd lala di laman sosial

isu hutang shila amzah nafi masa susah minta makanan or..

kes hutang dengan den wahab shila amzah tampil pertahan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 361
Widget Aktif : 3,946
Banner Aktif : 6,648

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,280
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • 15 selfie paling berani
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • ban ipad seminggu
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)