Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Hiburan Shila Amzah Serah Soal Jodoh Pada Keluarga 227 hits  

Hiburan Shila Amzah Serah Soal Jodoh Pada Keluarga

KUALA LUMPUR Penyanyi Shila Amzah akhirnya menyerahkan soal jodoh dengan mana mana lelaki pilihan kepada keluarga tanpa perlu untuk dia mempunyai hubungan cinta terlebih dahulu Shila atau nama sebenarnya Nur Shahila Amir Amzah 23 berkata dia telah meminta

Teruskan Membaca..



berita hiburan shila amzah dan johan as ari kembali ber..

aidil fitri shila amzah bersama keluarga

kisah aidil fitri shila amzah bersama keluarga

hiburan gambar kereta mewah shila amzah

shila amzah hina melayu di instagram

shila amzah mohon maaf salah faham perkongsian gambar m..

shila amzah bengang dengan peminat melayu

shila amzah mohon maaf salah faham perkongsian gambar m..

shila amzah hina melayu di instagram

punca shila amzah gaduh dengan peminat di media sosial

shila amzah bengang dengan peminat melayu

dituduh hina melayu shila amzah dikritik teruk follower..

shila amzah tak boleh terima teguran peminat melayu

shila amzah seakan tidak mahu terima teguran peminatnya..

shila amzah tak boleh terima teguran peminat melayu

punca shila amzah mengamuk dengan peminat

shila amzah tak boleh terima teguran peminat melayu

wow inilah kereta mewah milik shila amzah yang super oh..

shila amzah tak boleh terima teguran peminat melayu

shila amzah tak boleh terima teguran peminat melayu

gambar kereta mewah milik shila amzah tesebar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 218
Widget Aktif : 4,017
Banner Aktif : 6,243

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,599
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • 23 gambar berdarah hidung anna faith wajah ..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • gambar kematian robin williams tersebar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kembali menjadi burung pipit
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)