Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

VIDEO INIKAH DIKATAKAN KAPEL PALING ROMANTIK 2013 844 hits  

VIDEO INIKAH DIKATAKAN KAPEL PALING ROMANTIK 2013

Halusnya Nasihat Luqman al Hakim pada didikan anak anak Rujuk Surah Luqman Antara pesanan utama kepada Anaknya ialah Janganlah kamu mensyirikkan Allah Azzawajalla. Sesungguhnya mensyirikkan Allah Taala merupakan kezaliman yang amat besar. Riwayat Muslim A

Teruskan Membaca..



video cara kupas telur rebus paling pantas dalam bebera..

zizan razak bernikah emma maembong upload perasaan pali..

makjemah lelaki atau wanita siapa paling curang makjema..

babel bike adakah ini basikal paling selamat di dunia

babel bike adakah ini basikal paling selamat di dunia

4 foto terkini usia baby bump kembar erin malek paling ..

9 kisah pembunuhan paling kejam dalam sejarah malaysia

potongan bulu haiwan paling buruk

giler besarnya 3 foto terkini usia baby bump kembar eri..

acara sukan paling pelik untuk di lihat

inilah hutan paling menyeramkan berhantu

lelaki mudah tertarik dengan wanita yang macam ni nombo..

4 gambar dalam ramai ramai heliza helmi paling cantik k..

senjata paling kejam israel dan amerika

amoi paling kuat di dunia posisi ni okey jugak kan

rm11 000 gaji ahli dewan negara paling rendah di dunia

korea selatan unguli senarai 10 negara internet paling ..

5 kucing paling popular di dunia

dennis kane kanak kanak paling kacak di asia

bila boss paling hensem potong gaji sendiri untuk naikk..

orang yang paling untung memanglah jurukamera rugulah d..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 378
Widget Aktif : 3,998
Banner Aktif : 7,268

Domain Dibenarkan: 11,266
Jumlah Artikel : 1,130,613
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video yang menimbulkan kemarahan
  • menarik foto lawak giler 979
  • tukang sapu menemui sesuatu yang sangat men..
  • polis siasat status kewangan juruterbang he..
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • selfie mia ahmad yang mengancam
  • terbaik ceo potong gaji sendiri untuk naikk..
  • penduduk pengawalbandar bukit raja ketakuta..
  • keputusan perlawanan liga super 18 4 2015
  • azwan annuar pelakon dalam hantu kak limah ..
  • video kejam wanita pukul dada bayi bertubi ..
  • ilegal 20 situs mmm indonesia diblokir komi..

  • wajib baca :

  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • puisi terakhir imam syafie
  • monolog rasa
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • skandal pejabat
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cput3.blogspot.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)