Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Pizza Hut Delivery Pasir Tumboh 322 hits  

Pizza Hut Delivery Pasir Tumboh

Salam Jumaat Untuk SemuaMakan apa di hari jumaat nih? syok laa kan yang pantai timur macam jaa ni hari jumaat is hujung minggu aka weekend. boleh lelepak duk umah merilex mentido boleh main masak masak and makan makan ngn family members yang lain. jaa pul

Teruskan Membaca..



soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

boikot mcd kfc pizza hut

pizza hut s new improved pan pizza launched

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

berbuka dengan citarasa ramadan pizza hut

soal jawab isu boikot kfc dan pizza hut kerana menyumba..

piza pan baru dari pizza hut di jamin berkualiti di jam..

pizza hut buka lima enam cawangan akhir tahun

jom makan pizza pan baru dari pizza hut kepuasan di jam..

pizza hut malaysia menambah baik menu

4 lelaki maut rempuh lori pasir

4 gambar kebakaran melibatkan 12 rumah di pasir putih t..

kanak kanak maut tertimbus dalam lubang pasir

gambar kebakaran di kampung baru pasir putih tawau

sumbangan tabung pembangunan masjid mukim kg permatang ..

subhanallah bunga padang pasir yang menarik

terperosok bawah lori pasir

1 unit banglo di kubang keranji pasir tumbuh

pantai gafsa tasik misteri ditengah padang pasir

empat maut langgar lori pasir




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 472
Widget Aktif : 3,938
Banner Aktif : 6,389

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,527
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar gadis ditetak penyamun di lrt pand..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • foto gambar penuh rasmi pertama proton iriz..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • online 24 7
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..
  • 25 tahun aznil nawawi
  • tips dan rujukan exam penguasa kastam gred ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kangkung dan risikonya
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)