Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Mat Yo Nafi Buang Pingat 314 hits  

Mat Yo Nafi Buang Pingat



Teruskan Membaca..



caliph buskers nafi mulai sombong

shaheizy sam nafi pernah bercinta dengan nur fazura

syazwan zulkifli nafi mudah melatah

wan azizah nafi azmin calon ganti anwar sebagai ketua p..

zulin aziz nafi bertunang dengan ariz forteen

amyra rosli nafi semakin demand soal kerja

ainan tasneem nafi berlagak diva

shaheizy sam nafi pernah bercinta dengan fazura

shaheizy sam nafi pernah bercinta dengan fazura

zalif sidek nafi keluar mig kerana bayaran sedikit

shaheizy sam nafi pernah bercinta dengan fazura

kumpulan zero nafi tagih simpati dengan kisah kesusahan..

shaheizy sam nafi pernah bercinta dengan nur fazura

sam nafi bercinta dengan fazura

makjemah pkbm nafi berhutang dengan beasley rm21 000 ma..

palanivel nafi mesyuarat tergempar cwc sementara mic ha..

palanivel nafi mesyuarat tergempar cwc sementara mic ha..

dapat cek rm15 000 linda rafar nafi riak

makjemah polis nafi dua kumpulan kongsi gelap mahu gadu..

th hotel nafi larang kakitangan solat jumaat

kekasih tasha shilla nafi hidupnya ditaja




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,980
Banner Aktif : 7,117

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,920
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awas jangan lakukan ini dengan power bank a..
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • gambar dsai di lokap tersebar
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • menarik foto lawak giler 600
  • alhamdulillah tahanan abu sayyaf konstabel ..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • lintas langsung kes liwat ii penyokong ds a..
  • si fake akaun terima kasih yo
  • ahli sains telah menemui satu lagi planet s..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • puisi terakhir imam syafie
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • never date a person who
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • kangkung dan risikonya
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • ceritacintakudisini.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)