Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Android KitKat versi awal tertiris ke web 101 hits  

Android KitKat versi awal tertiris ke web

Dengan pengumuman Google berkenaan dengan Android KitKat semestinya ramai yang menantikan apakah perkara perkara baru yang akan disertakan melaluinya. Kini beberapa gambar awal hadir mengatakannya sebagai versi awal pembangunan untuk KitKat.Memandangkan i

Teruskan Membaca..



adakah ini iklan awal untuk android l dan nexus 6

gambar oppo n3 dengan kamera boleh putar tertiris ke ar..

asus memperkenalkan kemaskini android 4 4 kitkat untuk ..

kemaskini android 4 4 kitkat sedia dimuat turun untuk a..

gambar windows 9 versi pembangunan tertiris memperlihat..

adakah ini iklan awal untuk android l dan nexus 6

cosmos aplikasi android bantu pengguna layari laman web..

capped permainan tutup botol versi digital untuk penggu..

capped permainan tutup botol versi digital untuk penggu..

kemaskini android 4 4 kitkat kini hadir untuk fonepad 7..

update android kitkat 4 4 2 mendarat di keluarga asus z..

oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini dengan coloro..

oppo find 7 dan find 7a sedia dikemaskini dengan coloro..

zenfone 5 dan zenfone 6 turut sedia untuk dikemaskini k..

touchwiz versi android l diperlihatkan pada samsung gal..

opera menguji fungsi perkongsian bookmark pada pelayar ..

sokongan untuk pakatan meningkat ke 43 kata kajian

fosil tapak sulaiman umur 490 ke 443 juta tahun zaman o..

malaysia buka peluang ke separuh akhir

4 jenis lelaki yang ditarik oleh wanita ke neraka

pendekatan kempen pru ke 14 perlu ubah




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 830
Widget Aktif : 4,021
Banner Aktif : 6,524

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 854,649
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • boleh tahan jugak miang anak rozita che wan..
  • pesta pegang anjing isu remeh saya tak nak ..
  • 2 gambar melampau artis melayu zaman sekara..
  • h0t gaun terbelah ke pinggang mariah carey ..
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • aksi remaja bercium berpelukan yang tersang..
  • penjelasan ustaz mohd iqbal parjin ustaz je..
  • artis lana nordin tak rela hidup bermadu
  • tunku mahkota johor tmj tamatkan zaman buja..
  • adoyai pakcik ini garu kurap guna pisau kem..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • kembali menjadi burung pipit
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • super duper cute
  • kesan puasa pada badan atau pada hati

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)