Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Android KitKat versi awal tertiris ke web 80 hits  

Android KitKat versi awal tertiris ke web

Dengan pengumuman Google berkenaan dengan Android KitKat semestinya ramai yang menantikan apakah perkara perkara baru yang akan disertakan melaluinya. Kini beberapa gambar awal hadir mengatakannya sebagai versi awal pembangunan untuk KitKat.Memandangkan i

Teruskan Membaca..



samsung dedah 4 telefon pintar android kitkat terbaru v..

google mungkin mengemaskini antaramuka android untuk se..

kahwin awal best ke

fuhh lama sungguh tak buka web sendiri

pengguna moto g kini anda boleh kemaskini ke android 4 ..

sony mengumumkan kemaskini android 4 4 kitkat untuk xpe..

gambar samsung galaxy tab 4 7 0 tertiris ke arena web

cara membuat aplikasi android ios dan menukarkan web bl..

android 4 4 4 kitkat mula diperkenalkan untuk para peng..

berita android versi 5 0 diberi nama lollipop android l

teknik root smartphone android kitkat 4 4 dalam 15 saat..

pengguna xiaomi mi3 kini anda boleh mengemaskini perant..

mh17 kemalangan pada tahun ke 17 dari usia penerbangann..

gugat ke mk tim prabowo hatta siapkan 2 juta bukti

51 lagi keranda dibawa ke belanda

tvc raya aidilfitri 2014 petronas ke pangkuan bonda

isteri nabil hamil anak ke 2

zizan berkereta nissan gtr ke jakel bangi

pulang ke semenanjung hari ini

nak ke duit je diorang ni sebenarnya

bila mangsa nahas mh17 warganegara malaysia akan dibawa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 384
Widget Aktif : 3,908
Banner Aktif : 6,194

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 765,850
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mazidul akmal mungkin lumpuh seumur hidup
  • berhala tertinggi di dunia dubai
  • awek cun ukraine kantoi curi maskara milik ..
  • surat kanak kanak bernama nia untuk allah s..
  • punca pesawat transasia airways ge222 terhe..
  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • video amalan sedekah selamatkan nyawa lelak..
  • poems of the heart
  • menang peraduan dari pixy malaysia
  • ingatkan blog senyap
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • cinta vs materialistik
  • kembali menjadi burung pipit
  • hati hati laman web hina islam
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)