Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Android KitKat versi awal tertiris ke web 84 hits  

Android KitKat versi awal tertiris ke web

Dengan pengumuman Google berkenaan dengan Android KitKat semestinya ramai yang menantikan apakah perkara perkara baru yang akan disertakan melaluinya. Kini beberapa gambar awal hadir mengatakannya sebagai versi awal pembangunan untuk KitKat.Memandangkan i

Teruskan Membaca..



samsung dedah 4 telefon pintar android kitkat terbaru v..

google mungkin mengemaskini antaramuka android untuk se..

lagi gambar sony xperia z3 tertiris ke arena web

fuhh lama sungguh tak buka web sendiri

pengguna moto g kini anda boleh kemaskini ke android 4 ..

berita android versi 5 0 diberi nama lollipop android l

sony mengumumkan kemaskini android 4 4 kitkat untuk xpe..

gambar samsung galaxy tab 4 7 0 tertiris ke arena web

pengguna xiaomi mi3 kini anda boleh mengemaskini perant..

cara membuat aplikasi android ios dan menukarkan web bl..

android 4 4 4 kitkat mula diperkenalkan untuk para peng..

teknik root smartphone android kitkat 4 4 dalam 15 saat..

baik hati awal ashaari tumpangkan bangla ke masjid

perlu ke pakai baju mcm ni keluar rumah

masa untuk ke dapur

najib ke netherlands bincang mh17

filipina sambut kelahiran bayi ke 100 juta

keith too sudah bertunang betul ke

ye ke sayang gaza benci israel

golazo pjanic ke gawang united adalah hasil latihan

dilarang masuk ke dalam hatiku mia kiff




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 389
Widget Aktif : 3,852
Banner Aktif : 6,260

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 768,223
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • mat taib anggap hadi awang dan nik aziz ni ..
  • heavy rainfall causes flash flood in some p..
  • semoga keluarga ini selamat sampai ke desti..
  • lelaki ditemui meninggal dunia ketika sujud..
  • soalan syeikh arifi kepada seorang kristian
  • lpp job vacancy at lembaga pertubuhan pelad..
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • remaja wanita maut rambutnya tersimpul pada..
  • menarik foto lawak giler vol 190
  • populariti bukan halangan nur fathia untuk ..
  • pengamat pemenang pilpres ada di mk
  • camat awi waye

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • kurang ajaran tak sesat
  • puisi terakhir imam syafie

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)