Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 421 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



joan river si penyokong tegar israel

sahabat sejati pengomen tegar bulan ogos

hadiah sebagai pengomen tegar

pencinta kucing tegar

gambar penyokong tegar pakatan pembangkang mislina jauh..

loji najis dibina di kampung penyokong tegar umno sebag..

laluan khas untuk pengguna telefon bimbit tegar di chin..

malunya muka muka penyokong tegar umno parti komunis ch..

gamer tegar 7 gambar

si pengguna tegar bio essence p

ayah seorang pemain game tegar buat sesuatu yang mengej..

hadiah sebagai pengomen tegar

berlian band si ratu tegar chords lyrics

prk kualabesut dekati penyokong tegar pas

mak dia memang perokok tegar

pengomen tegar sepanjang masa

aneh zunar yang begitu tegar menyokong anwar ibrahim pu..

pengomen tegar sepanjang masa v2

pengomen tegar bulanan

tahniah kepada pnyokong tegar gst cukai gst akan ikon a..

lorong pertama khas diwujudkan untuk pengguna telefon b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 705
Widget Aktif : 3,966
Banner Aktif : 6,579

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,094
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • gempar ustaz azhar idrus pun jadi mangsa fi..
  • video ustaz azhar idrus atas katil pula bak..
  • 7 gambar pengorbanan seorang jurukamera
  • bikini boomz
  • gambar jelita nazeera kekasih baru jep sepa..
  • apakah rahsia nasha aziz kekal muda dan men..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • aku penganggur
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kurang ajaran tak sesat
  • tips nak jadi hotstufff
  • kangkung dan risikonya
  • tips balik kampung dengan selamat

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)