Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 436 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 316
Widget Aktif : 3,911
Banner Aktif : 6,750

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 912,780
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri curang kekasih isteri di belasah
  • mlm2014 lawak nabil bikin kontroversi
  • hantaran nak tempah meh meh
  • salman khan hadiahkan rolls royce kepada ad..
  • didenda rm10 500 kerana hina polis dalam fa..
  • majlis hi tea smk bandar baru serting tahun
  • farid kamil jatuh tingkat 4 keadaannya kini
  • waktu solat malaysia 22 11 2014
  • betapa kecilnya bumi dalam alam semesta
  • ala peace in poetry
  • omega guard untuk kulit menawan
  • astro menipu kerajaan dan rakyat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • ciri ciri wanita solehah
  • kurang ajaran tak sesat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • supermummy - miza harun
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • menghidupkan sunah rasulullah saw

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)