Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 453 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



azam tahun 2015 yang perlu dilaksanakan oleh pengguna t..

makjemah wang nyanyian punca tegar tahu membaca makjema..

wang nyanyian punca tegar tahu membaca

wang nyanyian punca tegar tahu membaca

anda ibu peminat tegar quinny zapp extra 2 0

anda ibu serta peminat tegar quinny zapp extra 2 0

penggemar tegar mee

sahabat sejati pengomen tegar bulan disember

tegar cabar diri demi sirah rasullullah tahajjud cinta

wang nyanyian punca tegar tahu membaca

pengomen tegar blog jm hari ini 22 01 2015

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

zamani akui menyanyi hanya untuk melayan polis peminat ..

saya tidak dipaksa nyanyi hanya layan polis peminat teg..

saya tidak dipaksa nyanyi hanya layan polis peminat teg..

saya tidak dipaksa menyanyi hanya layan polis peminat t..

makjemah zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan poli..

zamani akui tak dipaksa nyanyi cuma layan polis peminat..

saya tidak dipaksa nyanyi hanya layan polis peminat teg..

nasiblah wahai pemancing pemancing tegar terimakasih la..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 245
Widget Aktif : 3,970
Banner Aktif : 6,991

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,842
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat virus hentam fazura
  • adik neelofa terlanjur
  • pornstar mia khalifa bawa nama buruk pada i..
  • respon cikgu aishah bila ditanya pasal sura..
  • makhluk pelik menyerupai beruang dijumpai d..
  • 6 gambar gadis ini serik untuk pergi memanc..
  • komen johan untuk virus yang tersingkir ikh..
  • hanis zalikha hairul beli cincin di dubai
  • bukan haiwan misteri yang demui di ladang k..
  • shopping baju kasual secara online di dearf..
  • hubungan cinta sharnaaz ahmad anis al idrus..
  • misteri penemuan sebuah kuil setinggi 20 me..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • cinta vs materialistik
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • emak abah opah dan atuk
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)