Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 389 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



peminat biskut oreo tegar

anda penelan tegar panadol entry ini khas untuk anda

peminat tegar england cukur rambut wajah gerrard

pengomen tegar blog djh bulan jun 2014

pengomen tegar jun 2014

pengomen tegar dan bloglist july

keyboard writer vs super blogger tegar siapa yang menan..

lirik lagu kemana kasih sayang tegar

peminat tegar england cukur rambut wajah gerrard

kisah tegar sudah dijangka

pengomen tegar dan bloglist june

sahabat sejati bulan mei pengomen tegar

pengomen tegar mycherita com bulan may 2014

cucu pengasas ytl francis yeoh rasis tegar tak sedar di..

peminat tegar tudung fareeda mengamuk setelah berkampun..

350 keluarga miskin tegar sabah terima bantuan

inilah hukuman untuk pengguna internet tegar

inilah hukuman untuk pengguna internet tegar

hadiah pengomen tegar

tegar pantaskah syurga untukku

tegar versi kelantan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 376
Widget Aktif : 3,912
Banner Aktif : 6,200

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 770,682
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pergaduhan berdarah di kelang ini cerita se..
  • nampak bontot
  • punca zul ariffin pitam kerana makan rendan..
  • pengalaman 30 hari minum ephyra
  • maut gara gara rakam aksi seks suami isteri
  • info 4 manusia terkaya di malaysia dan syar..
  • biadap lelaki hina melayu sebulan kebulur b..
  • the greatest man in history
  • pemandu bas mogok tambak johor sesak teruk
  • kajian 3 tahun tentang esp shaklee hasilnya..
  • sanele masilela pengantin lelaki paling mud..
  • greatest responses to an ex text

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • 26 fascinating films about food
  • hati hati laman web hina islam
  • jika memang engkau jodohku
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • snowygirl-syuhada.blogspot.com
  • izyanshamba.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)