Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 385 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



peminat tegar tudung fareeda mengamuk setelah berkampun..

350 keluarga miskin tegar sabah terima bantuan

cucu pengasas ytl francis yeoh rasis tegar tak sedar di..

peminat tegar england cukur rambut wajah gerrard

lirik lagu kemana kasih sayang tegar

anda penelan tegar panadol entry ini khas untuk anda

peminat tegar england cukur rambut wajah gerrard

pengomen tegar mycherita com bulan may 2014

kisah tegar sudah dijangka

gambar peminat tegar harus datang muzium coca cola yang..

pengomen tegar bulan mei 2014

tegar di tipu

miskin tegar bukan salah sikap pemurah dasar kerajaan j..

pengomen tegar bulan 5

pengomen tegar dan bloglist june

sahabat sejati bulan mei pengomen tegar

peminat biskut oreo tegar

pengomen tegar blog djh bulan jun 2014

alihamsa55 kajian cuepacs 45 kumpulan sokongan kerajaan..

breaking news messi penyokong tegar israel

ww 26 penyokong tegar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 405
Widget Aktif : 3,908
Banner Aktif : 6,194

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,566
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • malaysia ranking on day 2
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..
  • move on
  • berhati hati di jalan raya
  • antara artis terkenal luar negara yang tera..
  • biskut rocky road

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • cinta vs materialistik
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)