Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 423 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



gamer tegar 7 gambar

loji najis dibina di kampung penyokong tegar umno sebag..

gambar penyokong tegar pakatan pembangkang mislina jauh..

malunya muka muka penyokong tegar umno parti komunis ch..

laluan khas untuk pengguna telefon bimbit tegar di chin..

tegar budak 8 tahun dari menyanyi di youtube kini dah j..

lorong pertama khas diwujudkan untuk pengguna telefon b..

tahniah kepada pnyokong tegar gst cukai gst akan ikon a..

joan river si penyokong tegar israel

sahabat sejati pengomen tegar bulan ogos

pengomen tegar sepanjang masa v2

pengomen tegar bulanan

pengomen tegar sepanjang masa

aneh zunar yang begitu tegar menyokong anwar ibrahim pu..

ayah seorang pemain game tegar buat sesuatu yang mengej..

hadiah sebagai pengomen tegar

pencinta kucing tegar

si pengguna tegar bio essence p

peminat tegar kfc

pulau pinang sasar 2015 negeri pertama sifar miskin teg..

penyokong tegar selangor marah pemain kerana amat sayan..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,953
Banner Aktif : 6,641

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,067
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri dedahkan gambar suami dan gundik dal..
  • subhanallah lutut wanita tua yang sakit sem..
  • ramai penunggang motosikal berkuasa tinggi ..
  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • comment on siri menghasut buat duit dengan ..
  • bloglist 2014

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • islam itu indah
  • tupperware puasa
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • jika memang engkau jodohku
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • di tubir bibir mataku
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)