Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 462 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



tegar kembali jadi pengemis lepas ditipu pengurus

tegar duduk di rumah akibat tiada pasport

tegar duduk di rumah akibat tiada pasport

tegar kembali mengemis passport dan wang dilarikan peng..

ditipu pengurus baru tegar kini kembali mengemis

tegar kini kembali mengemis apabila ditipu oleh penguru..

tegar kembali mengemis passport dan wang dilarikan peng..

tegar kembali jadi pengemis lepas ditipu pengurus

di tipu pengurus tegar kini kembali mengemis

cengkerang iphone 6 untuk peminat tegar batman

tegar kembali kepada tegar yang dulukembali mengemis se..

kisah akhir hayat seorang perokok tegar ini bakal buat ..

makjemah kisah akhir hayat seorang perokok tegar ini ba..

ditipu pengurus baru tegar kini kembali mengemis

tegar kembali miskin selepas jadi mangsa pengurus rakus

akibat ditipu pengurus tegar kembali mengemis

kerana hilang punca pendapatan tegar kembali mengemis

tegar ditipu pengurus kini kembali mengemis

tegar kembali mengemis passport dan wang dilarikan peng..

kisah perokok tegar di akhir hayatnya bakal buat anda t..

tegar kini miskin angkara pengurus rakus




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 514
Widget Aktif : 4,027
Banner Aktif : 7,070

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,019
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • penggemar ais krim pasu berisiko tinggi hid..
  • nurse cantik
  • misteri imej makluh aneh ketika bergambar d..
  • suspek bunuh ibu muda sebelah bayi 2 bulan ..
  • alat sulit suami besar wanita mintak cerai ..
  • keajaiban
  • video gadis cantik jadi mangsa kerakusan le..
  • realdrmaza mohon jangan cemarkan
  • wanita tanpa pakaian mendukung bayi menggej..
  • erra fazira akui sudah mempunyan teman isti..
  • punca sebenar budak ini dibunuh ibu kandung..
  • punca lensa kamera tertangkap imej makluh a..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • wang bukanlah segalanya
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • supermummy - miza harun
  • blog spammers sudah bijak
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • tips nak jadi hotstufff
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • allah sedang mengajar kita sesuatu

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)