Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 473 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



lepas kes tipu tegar mengaku bekas pengurus dera cara s..

tegar dakwa didera secara seksual

lepas kes tipu tegar mengaku bekas pengurus dera cara s..

bekas pengurus didakwa suruh tegar tidur pakai seluar d..

tegar mengaku dicabul bekas pengurus

video tegar cerita saat dic bul pengurus

tegar dakwa didera secara seksual oleh pengurus

kesian penyanyi tegar didera secara seksual oleh pengur..

ambank true lab khas untuk pengguna tegar kad kredit

reman nik nazmi dilanjutkan jom desak nik nazmi dikurun..

mengejutkan tegar akui alami gangguan s3ksual ketika be..

inilah pelaku dan kronologi pelecehan seksual tegar

tegar dipaksa tidur hanya pakai spender didera secara s..

dipaksa tidur hanya pakai spender tegar didera secara s..

penyanyi tegar dakwa terima gangguan seksual dari bekas..

tegar dakwa didera secara seksual oleh pengurusnya

bekas pengurus nafi liwat tegar akui temani di luar bil..

pengurus tegar nafi lakukan gangguan seksual

bekas pengurus nafi pernah lakukan gangguan seksual ter..

panas pengurus tegar nafi wujud penderaan seksual

bekas pengurus nafi liwat tegar terkejut dengan tuduhan




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 320
Widget Aktif : 4,008
Banner Aktif : 7,255

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,137,704
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video wanita buka baju gaduh di petaling st..
  • video di malaysia semua berani buat ikut su..
  • pasti ramai yag tertipu dengan apa yang and..
  • video wanita tayang dada di petaling street..
  • video warga india menjadi wira selamatkan n..
  • video wanita tanggalkan baju selepas ditudu..
  • gambar rumah zizan di terengganu dia serius..
  • tanggal baju lepas makan nasi ayam
  • biodata dan 13 gambar cun mia ahmad heroin ..
  • 8 gambar abam sado jual ayam jadi viral ama..
  • 8 filem yang diharamkan di malaysia tengok ..
  • ngeri kelihatan hantu wanita bergaun ungu p..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • nak negara maju atau sebaliknya
  • aurat wanita mahkota yang perlu dipelihara
  • kembali menjadi burung pipit
  • tanda tanda kanser payudara
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • 7 things you need to know about depression
  • kurang ajaran tak sesat
  • 26 fascinating films about food
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • cerita semalam hot spring kah
  • tips nak jadi hotstufff

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • husnahasib.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)