Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 419 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



joan river si penyokong tegar israel

sahabat sejati pengomen tegar bulan ogos

hadiah sebagai pengomen tegar

pencinta kucing tegar

gambar penyokong tegar pakatan pembangkang mislina jauh..

loji najis dibina di kampung penyokong tegar umno sebag..

laluan khas untuk pengguna telefon bimbit tegar di chin..

malunya muka muka penyokong tegar umno parti komunis ch..

gamer tegar 7 gambar

si pengguna tegar bio essence p

ayah seorang pemain game tegar buat sesuatu yang mengej..

hadiah sebagai pengomen tegar

berlian band si ratu tegar chords lyrics

prk kualabesut dekati penyokong tegar pas

mak dia memang perokok tegar

pengomen tegar sepanjang masa

aneh zunar yang begitu tegar menyokong anwar ibrahim pu..

pengomen tegar sepanjang masa v2

pengomen tegar bulanan

tahniah kepada pnyokong tegar gst cukai gst akan ikon a..

lorong pertama khas diwujudkan untuk pengguna telefon b..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 637
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,602

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,802
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • comment on promosikan blog anda sebaik mung..
  • cara transfer uang lewat atm mandiri dan bn..
  • bila lego dibangunkan
  • promosi team fotografi popular
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • apa petanda jika mimpi ular
  • aku penganggur
  • cerita negeri siluman di gunung kelud

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • daripelusukdunia.com
  • bahdis.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)