Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 405 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



malaysia dalam senarai pengimport tegar senjata dari ru..

malaysia tersenarai pengimport tegar senjata dari rusia

parasit tegar anwarinas khalid samad meroyan suruh mb k..

sejak malam tadi khalid asyik nyanyi lagu tegar

pengomen tegar

malaysia tersenarai pengimport tegar senjata dari rusia

ini baru peminat tegar manchester united

ini baru peminat tegar manchester united

sajak dari penyokong tegar pakatan

berlian band si ratu tegar chords lyrics

tegar pantaskah syurga untukku

pkr tinggal pengampu dan penjilat tegar je

kisah tegar dari pengemis menjadi artis popular

transisi lebaran tegar

peminat arsenal tegar huawei kini menawarkan ascend p7 ..

hsbc penyokong tegar rejim pengganas israel

tegar pantaskah syurga untukku

alhamdulillah set migrain shaklee menyembuhkan migrain ..

pengomen tegar bulan julai 2014

sahabat sejati pengomen tegar bulan julai

prk kualabesut dekati penyokong tegar pas




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 420
Widget Aktif : 3,954
Banner Aktif : 6,456

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 813,803
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • ajal rakam gambar penuntut wanita uitm dire..
  • lionel zinnbauer posted an update also visi..
  • 21 perkara tentang scotland yang merdeka ya..
  • panas akibat hina lagu negaraku
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • petua atasi masalah haid secara semulajadi
  • resepi florentine cookies
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • usaha perangi denggi di shah alam
  • 12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • 26 fascinating films about food
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)