Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Tegar 398 hits  

Tegar

Bismillahirrahmanirrahim Assalamualaikum wbt Lepas aku dengar dan amati lirik lagu ni aku dapat rasakan ada sesuatu yang istimewa disebaliknya Itu pendapat aku lah Pendapat kalian aku tak tahu Salam jumaat

Teruskan Membaca..



peminat arsenal tegar huawei kini menawarkan ascend p7 ..

hadiah pengomen tegar

tegar pantaskah syurga untukku

bangsa yahudi pendendam tegar ke atas ummat islam apaka..

transisi lebaran tegar

kisah tegar dari pengemis menjadi artis popular

sahabat sejati pengomen tegar bulan julai

tegar pantaskah syurga untukku

hsbc penyokong tegar rejim pengganas israel

pkr tinggal pengampu dan penjilat tegar je

alihamsa55 kajian cuepacs 45 kumpulan sokongan kerajaan..

breaking news messi penyokong tegar israel

inilah hukuman untuk pengguna internet tegar

inilah hukuman untuk pengguna internet tegar

pengomen tegar dan bloglist july

keyboard writer vs super blogger tegar siapa yang menan..

sahabat sejati bulan jun 2014 pengomen tegar

kaki judi tegar ketagih tikam bola

ww 26 penyokong tegar

perokok tegar kantoi merokok di bulan puasa

mak dia memang perokok tegar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 436
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,361

Domain Dibenarkan: 10,319
Jumlah Artikel : 790,262
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • heliza bercerita kisah masam manis bila ber..
  • selfie hangat remaja bawah umur tersebar
  • pasangan muslim lesbian ini berkahwin dan b..
  • 10 senarai pelakon biru 5 bintang tanpa mak..
  • my air asia free seats
  • suspek lelaki membawa mesin gun dengan ratu..
  • kenduri kahwin sana dan sini
  • anwar kena kutuk dengan nasrudin tantawi
  • jauhi pokok ini dari anak dan keluarga anda
  • ketua polis isytihar perang dengan militan ..
  • mimi one nation emcees nak kahwin
  • makan malam di mr kb cyberjaya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bahaya ajinomoto

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • ashimima.com
  • penakenyalang.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2796)   wanita (1820)   diari (1591)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (811)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (498)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (226)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (128)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (67)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)