Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Air Terjun Di Ayer Keroh Melaka 1488 hits  

Air Terjun Di Ayer Keroh Melaka

Air Terjun BuatanTahu tak kat mana lokasi air terjun ini?Ia terletak betul betul di tiga persimpangan Bukit Baru ke Ayer Keroh MBMB dan ke Bandar Melaka. Kalau dari Plaza Tol Ayer Keroh ia terletak di sebelah kanan untuk laluan ke Bandar Melaka.Air terjun

Teruskan Membaca..



taman puncak homestay bukit katil dekat ayer keroh mela..

tempat menarik di ayer keroh zoo melaka

7 air terjun paling berbahaya di dunia

petronas bantu sedia air bersih

7 air terjun indah yang terselubung di pulau bali

maut tercampak dari van di ayer keroh

maut tercampak dari van di ayer keroh

tempat menarik di ayer keroh taman buaya

sultan melaka di syaki sebar ajaran sesat

sultan melaka mengaku imam mahdi sebarkan ajaran sesat ..

seram gambar nenek kebayan dirakam di melaka

day 1 melaka here i come

sultan melaka ditahan disyaki sebar ajaran sesat

sultan melaka ditahan disyaki sebar ajaran sesat

sultan melaka down sultan lain ramai lagi

catatan ringkas kembara ke melaka

jumpai artis kesayangan anda di karnival melaka

tempat makan best di melaka

pengarah kastam melaka mengaku tidak bersalah terima su..

sultan melaka yang dianggap tidak sah ditangkap kerana ..

kek kahwin tempahan machap umboo melaka felda palong 1 ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 294
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 6,451

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,179
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • rahsia disebalik simbol 911 di dalam filem ..
  • cinta songsang pak imam terbongkar
  • 121 ketua bahagian boikot pm najibrazak sat..
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • bakal kembali beraksi katanya
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • isu hina melayu jawa di fb
  • orang asing pandai cari rezeki kita bagaima..
  • revolusi theme wordpress dengan studiopress
  • menarik foto lawak giler vol 279
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • jika memang engkau jodohku
  • kangkung dan risikonya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)