Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Air Terjun Di Ayer Keroh Melaka 1768 hits  

Air Terjun Di Ayer Keroh Melaka

Air Terjun BuatanTahu tak kat mana lokasi air terjun ini?Ia terletak betul betul di tiga persimpangan Bukit Baru ke Ayer Keroh MBMB dan ke Bandar Melaka. Kalau dari Plaza Tol Ayer Keroh ia terletak di sebelah kanan untuk laluan ke Bandar Melaka.Air terjun

Teruskan Membaca..



air terjun dari gunung uhud mekah banjir

subhanallah video air terjun gunung uhud adakah tanda k..

keindahan air terjun tiga jambatan di dalam gua yang me..

keindahan air terjun sembilan naga

bayou lagoon park resort melaka seronok main gelongsor ..

fenomena aneh dari mekah air terjun tiba tiba keluar da..

hiasan taman lanskap kolam air terjun

air terjun gunung uhud tanda kiamat

taman seribu bunga ayer keroh

air terjun gunung uhud

fenomena aneh dari madinah air terjun tiba tiba keluar ..

makjemah gadis terjun tasik kerana kecewa kerana masih ..

nasib malang lelaki selamat gadis bogel terjun sungai

malang nasib lelaki selamatkan gadis b0gel terjun sunga..

wanita bogel terjun sungai

isteri meroyan mahu terjun kuantan parade

kecewa tak kahwin gadis maut terjun dalam tasik

punca sebenar gadis mati lemas terjun tasik shah alam

nasib hero selepas selamatkan gadis b gel terjun sungai

mesti tengok gambar gadis cantik tanpa seurat benang te..

punca sebenar gadis mati lemas terjun tasik shah alam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 249
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,986

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,441
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • senyuman yang menggoda ribuan wanita
  • santai aksi comel kesayangan rakyat
  • twitter memperkenalkan fungsi direct messag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kangkung dan risikonya
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)