Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Air Terjun Di Ayer Keroh Melaka 1612 hits  

Air Terjun Di Ayer Keroh Melaka

Air Terjun BuatanTahu tak kat mana lokasi air terjun ini?Ia terletak betul betul di tiga persimpangan Bukit Baru ke Ayer Keroh MBMB dan ke Bandar Melaka. Kalau dari Plaza Tol Ayer Keroh ia terletak di sebelah kanan untuk laluan ke Bandar Melaka.Air terjun

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 346
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,777

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,349
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • tauke jambu nafi gambar bercium itu milikny..
  • mia sara kini hipokrit dengan puteri balqis
  • jawatan kosong drb hicom berhad 12 disember..
  • dimanakah pija mentor sekarang
  • saya gigit dia tolak
  • sharifah shahirah dikejarkan ke hospital
  • gadis berlitup bangga membuat pengakuan 18s..
  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • suami isteri menonton video lucah untuk bel..
  • takde tajuk takpe kannn
  • cara kurus berkesan dan selamat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita semalam hot spring kah
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • blog spammers sudah bijak
  • wang bukanlah segalanya
  • di tubir bibir mataku
  • super duper cute
  • paksi bumi sedang beralih arah

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)