Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal 260 hits  

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal

Breaking News 1 Washington Post Rampasan kuasa di Mesir gagal Tentera mulakan rundingan dengan Dr Muhammad Mursi 2 Sumber Ikhwanonline melaporkan pegawai tinggi tentera telah menekan dan mendesak Ketua Majlis Tentera Abdul Fattah As Sisi untuk menarik bal

Teruskan Membaca..



siri pembunuhan sepanjang rampasan kuasa mesir

presiden mesir berjaya digulingkan melalui rampasan kua..

breaking news kemelut khalidibrahim dewan ulama pas ber..

breaking news penyokong pakatan pembangkang gelar anwar..

dr mursi menerima panggilan telefon dari amerika sebelu..

breaking news beribu manusia banjiri dewan di ceramah w..

breaking news pas dah kena main dengan anwaribrahim u t..

breaking news sultan wants khalid to stay on as mb

breaking news khalidibrahim dedah rahsia langkahkajang

breaking news faekah akan jadi speaker dun selangor yan..

breaking news khalidibrahim kena tekan kaw kaw dari pkr

breaking news video pesawat mas mh17 terhempas di ukrai..

pkr gagal fahami kuasa sultan dalam perlembagaan

pkr gagal fahami kuasa sultan dalam perlembagaan

pkr gagal fahami kuasa sultan dalam perlembagaan

breaking news malaysiakini membuktikan ds rosmahmansor ..

breaking news lagi kapal terbang dikhuatiri terhempas

breaking news khalidibrahim akan bubar dun dalam masa t..

breaking news video pesta bog3l di penang tersebar

breaking news khalidibrahim di pecat

breaking news surat yang menyatakan sokongan terhadap a..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 352
Widget Aktif : 3,923
Banner Aktif : 6,448

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 806,727
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • luahan hati wartawan murai terhadap sikap b..
  • peserta af2014 perlu jual diri datuk ac miz..
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • ya allah mulianya budak buta ini
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • shisha haram bagi umat islam
  • arkitek
  • selamat menyambut hari malaysia ke 51
  • kempen cpuv nuffnang ke 8
  • kerja kosong setiausaha
  • idea inovasi sumbangan kepada negara

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • emak abah opah dan atuk
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)