Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal 263 hits  

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal

Breaking News 1 Washington Post Rampasan kuasa di Mesir gagal Tentera mulakan rundingan dengan Dr Muhammad Mursi 2 Sumber Ikhwanonline melaporkan pegawai tinggi tentera telah menekan dan mendesak Ketua Majlis Tentera Abdul Fattah As Sisi untuk menarik bal

Teruskan Membaca..



nigeria menolak rampasan kuasa tentera di mesir

breaking news sah dap gagal urus banjir di pulaupinang

breaking news school shooter 1 other suspect at large a..

breaking news video nikaziz tak nak dipeluk tersebar

breaking news kemelut mb selangor puak pas puji ds naji..

breaking news pas dah tubuh parti baru tu diaaa

breaking news pemimpin pas membelasah anwaribrahim kaw ..

breaking news tiada lagi teriakan takbir dalam konvensy..

breaking news dap akan buang pas dari pr elok sangat

breaking news pendedahan panas skandal rasuah azminali ..

breaking news kemelut mb 4 dari 30 adun sokong wanaziza..

breaking news pendedahan skandal petronas dan rafiziram..

breaking news petugas media ditumbuk oleh keluarga mang..

siri pembunuhan sepanjang rampasan kuasa mesir

presiden mesir berjaya digulingkan melalui rampasan kua..

dr mursi menerima panggilan telefon dari amerika sebelu..

breaking news rakyathakimnegara liwatii anwaribrahim na..

breaking news rajakomando membelasah anwaribrahim kaw k..

breaking news kerajaan negeri buat hal penduduk kampung..

breaking news same day telecast as the us resurrection ..

breaking news zunar sindir anwaribrahim kaw kaw




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 640
Widget Aktif : 3,969
Banner Aktif : 6,576

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 853,906
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar pembedahan plastik korea yang hodoh ..
  • artis melayu berbikini tak bangkitkan pun n..
  • respon ustaz kazim mengenai kempen i want t..
  • adakah anda berani mencabar diri anda sendi..
  • panggilan kecemasan dari apartment teratai
  • anna faith serupa gadis frozen
  • alamak private post sudah jadi public
  • penjelasan yang padu dari dr maza berkaitan..
  • epl 5 10 14 man united tewaskan everton 2 1
  • ada ahli politik dibiayai hasil judi haram
  • saya bukan kaki suka berparti zul ariffin
  • jauh

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • tips balik kampung dengan selamat
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • hati itu umpama gelas
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)