Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal 265 hits  

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal

Breaking News 1 Washington Post Rampasan kuasa di Mesir gagal Tentera mulakan rundingan dengan Dr Muhammad Mursi 2 Sumber Ikhwanonline melaporkan pegawai tinggi tentera telah menekan dan mendesak Ketua Majlis Tentera Abdul Fattah As Sisi untuk menarik bal

Teruskan Membaca..



breaking news sah dap gagal urus banjir di pulaupinang

nigeria menolak rampasan kuasa tentera di mesir

breaking news kemelut mb selangor puak pas puji ds naji..

breaking news pemimpin pas membelasah anwaribrahim kaw ..

breaking news school shooter 1 other suspect at large a..

breaking news kemelut mb 4 dari 30 adun sokong wanaziza..

breaking news video nikaziz tak nak dipeluk tersebar

breaking news dap akan buang pas dari pr elok sangat

breaking news mana rafiziramli dah tak nampak bayang pu..

breaking news dap tidak akan bekerjasama dengan pas tu ..

breaking news sah mb baru yang bernama azminali mabuk k..

breaking news same day telecast as the us resurrection ..

breaking news pendedahan panas skandal rasuah azminali ..

breaking news tengchangkim perli pas kaw kaw

presiden mesir berjaya digulingkan melalui rampasan kua..

siri pembunuhan sepanjang rampasan kuasa mesir

dr mursi menerima panggilan telefon dari amerika sebelu..

azmin sudah atur gerakan rampasan kuasa

breaking news aktahasutan liwatii anwaribrahim hanya be..

breaking news chegubard makin lama makin bangang apa ce..

breaking news zunar sindir anwaribrahim kaw kaw




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 363
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 6,646

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 863,280
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video budak kecil di sepak terajang dan di ..
  • misteri gadis jelita tidur 22 jam sehari
  • renungan 8 sikap wanita yang di sukai lelak..
  • 15 selfie paling berani
  • menarik foto lawak giler vol 324
  • gambar photobombs menyeramkan dan pelik
  • ban ipad seminggu
  • siapa yang tak kenal irfan khairi
  • tips percutian ke sydney australia
  • ultron
  • romantik itu sunnah nabi
  • menyokong kawalan harga ikut kepentingan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • rahsia label pada buah buahan
  • tips balik kampung dengan selamat
  • di tubir bibir mataku
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)