Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal 297 hits  

Breaking News Rampasan kuasa di Mesir gagal

Breaking News 1 Washington Post Rampasan kuasa di Mesir gagal Tentera mulakan rundingan dengan Dr Muhammad Mursi 2 Sumber Ikhwanonline melaporkan pegawai tinggi tentera telah menekan dan mendesak Ketua Majlis Tentera Abdul Fattah As Sisi untuk menarik bal

Teruskan Membaca..



breaking news lee kuan yew singapore first prime minist..

op noda cubaan gro lari pintu belakang gagal

breaking news koperal zakiah alip berjaya diselamatkan

husam janji bantu keluarga mangsa rampasan kuasa keraja..

breaking news hasbullah awang meninggal dunia

tak jadi kahwin sebab gagal jawab soalan matematik

hukuman untuk pekerja yang gagal hanya di china

datangi markas slank bamus betawi gagal temui kaka slan..

dr mahathir mungkin akan gagal jadikan nasib pm najib m..

gagal jawab soalan matematik pengantin lelaki ditinggal..

pengantin perempuan batal perkahwinan bakal suami gagal..

gagal mencari bakal suami wanita berkahwin dengan dirin..

hukuman untuk pekerja yang gagal hanya di china

cubaan lari dari tahanan gagal

bukan satu masalah besar jika gagal bayar hutang

makjemah foto doktor bersedih lepas gagal selamatkan pe..

gagal lagi kali ni aku ketawa je

gagal mencari bakal suami wanita berkahwin dengan dirin..

punca calon berpengalaman tinggi gagal temuduga spa

pengantin tinggalkan majlis kerana bakal suami gagal ja..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 532
Widget Aktif : 3,938
Banner Aktif : 7,199

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,021
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • awal ashaari kemalangan
  • perbandingan kadar gst di negara asean
  • ngeri inilah akan terjadi jika ikan piranha..
  • 5 gambar awal ashaari kemalangan ketika ke ..
  • gempar awal ashari kemalangan dahsyat
  • awal ashaari kemalangan jalan raya
  • janda cantik bernafsu gajah 2 foto
  • foto awal ashaari dirawat di hospital besar..
  • biodata hafeez mikail
  • pensyarah kantoi dengan dua gadis bawah umu..
  • panass harapkan muka je lawa perempuan aten..
  • isteri layan bekas kekasih apa hukumnya

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • supermummy - miza harun
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • kurang ajaran tak sesat
  • islam itu indah
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • 26 fascinating films about food
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)