Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki 422 hits  

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki Sangat mengejutkan menerusi pendedahan ekslusif BiPop hari ini pelakon Aeril Zafril dan Wawa Zainal dikatakan telah pun bernikah dan mereka juga telahpun dikurniakan seorang cahaya mata

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 247
Widget Aktif : 3,943
Banner Aktif : 6,808

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,716
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • sungai mistik tiada dasar dijumpai di filip..
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • festive celebration promotion revving with ..
  • tauke jambu nafi beliau dalam gambar berciu..
  • takde tajuk takpe kannn
  • perjalanan selepas padang besar
  • rahsia personaliti huruf pada pangkal
  • tiada tajuk
  • perjalanan ini terlalu jauh
  • pahang kecewa namun akur
  • cinta jarak jauh penguin magellan

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • wang bukanlah segalanya
  • hati itu umpama gelas
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • kisah nabi ismail a s
  • rahsia label pada buah buahan
  • spisis kawan yang femes
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)