Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki 385 hits  

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki Sangat mengejutkan menerusi pendedahan ekslusif BiPop hari ini pelakon Aeril Zafril dan Wawa Zainal dikatakan telah pun bernikah dan mereka juga telahpun dikurniakan seorang cahaya mata

Teruskan Membaca..



jawapan ustaz azhar idrus mengenai pernikahan dua kali ..

alyah datuk ramli ms diserbu jais sah telah bernikah

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

wawa zainal terus mendesak pencuri keretanya

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

david teo tidak campur isu kecurian kereta wawa zainal

wawa zainal mengamuk kereta dicuri david teo kata itu k..

hiburan wawa zainal mengamuk kereta dicuri david teo ka..

david teo terlibat dalam kes kehilangan kereta wawa zai..

kecoh wawa zainal mengamuk kereta dicuri david teo kata..

wawa zainal terus mendesak pencuri keretanya

david teo enggan campur isu kehilangan kereta wawa zain..

wawa zainal terus mendesak pencuri keretanya

alyah datuk ramli ms sah sudah bernikah

rumah dato ramli ms di bandar kinrara diserbu jais pagi..

alyah datuk ramli ms sah sudah bernikah

datuk ramli ms dan alyah sah sudah bernikah

10 gambar zarema zainal kini sah bertudung




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 757
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,344

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,958
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar biodata sharifah nur athirah syed az..
  • singapura beri penghormatan kepada yusof is..
  • warga singapura merompak subsidi rakyat mal..
  • gambar rasmi proton iriz
  • model micaela schaefer rai cabaran ice buck..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • one summer night lyrics temptation ost
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • cina pkr kutuk anwar melayu yang biadab akh..
  • online 24 7
  • awek malam merdeka diminta tampil
  • calon 6 september dah mula study penguasa k..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • kangkung dan risikonya
  • jika memang engkau jodohku

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)