Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki 437 hits  

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki Sangat mengejutkan menerusi pendedahan ekslusif BiPop hari ini pelakon Aeril Zafril dan Wawa Zainal dikatakan telah pun bernikah dan mereka juga telahpun dikurniakan seorang cahaya mata

Teruskan Membaca..



aeril zafrel wawa zainal akhirnya bersanding 31 januari..

aeril zafrel wawa zainal bakal bersanding 31 januari in..

terkini 7 foto pra persandingan aeril zafrel wawa zaina..

wawa zainal aeril zafrel di festival kahwin utara

aeril zafrel wawa zainal akhirnya bersanding 31 januari..

aeril zafrel dan wawa zainal bersanding 31 januari

aeril zafrel wawa zainal bakal bersanding 31 januari in..

7 foto pra persandingan aeril zafrel wawa zainal

7 foto prapersandingan aeril zafrel dan wawa zainal

7 foto pra persandingan aeril zafrel wawa zainal yang s..

7 gambar prapersandingan aeril zafrel dan wawa zainal

makjemah aeril zafrel wawa zainal akhirnya bersanding 3..

7 gambar pra persandingan aeril zafrel dan wawa zainal ..

aeril wawa zainal bersanding hujung bulan ini

aeril wawa zainal bakal bersanding 31 januari ini

hasrat bersanding tercapai aeril zafrel wawa zainal

aeril wawa zainal bersanding hujung bulan ini

terkini 7 foto pra persandingan aeril zafrel wawa zaina..

aeril wawa zainal bersanding hujung bulan ini

aeril wawa zainal bakal bersanding 31 januari ini

lelaki yang 2 kali dipotong kemaluan telah ditawar jadi..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 536
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,998

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,667
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 4 gambar tiz zaqyah seronok bersosial di ke..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • wanita malu besar gambar intim disebar beka..
  • bapok malaysia mula berpakat dan bertindak ..
  • diugut jolok botol dalam kemaluan
  • bapa tiri kim kardashian tukar jantina
  • ada ke patut adegan lucah sebegini disiarka..
  • siapa seleweng duit persatuan
  • patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ay..
  • anda tidak akan percaya siapa si cantik ini..
  • budak maut jatuh akibat pagar reput
  • ramalan ku benar belaka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • puisi terakhir imam syafie
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita semalam hot spring kah
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • norainyusoff.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)