Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki 425 hits  

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki

Gempar Aeril Zafril Wawa Zainal Sah Telah Bernikah Punyai Bayi Lelaki Sangat mengejutkan menerusi pendedahan ekslusif BiPop hari ini pelakon Aeril Zafril dan Wawa Zainal dikatakan telah pun bernikah dan mereka juga telahpun dikurniakan seorang cahaya mata

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 348
Widget Aktif : 3,894
Banner Aktif : 6,856

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,404
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • video mesti tengok pengantin lelaki menbuat..
  • tak cukup cela hudud dap larang maulidur ra..
  • detik cemas bayi terlepas dari dukungan ibu
  • foto terkini diana amir di cerun gunung men..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..
  • study week
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • 10 jenis solat yang tidak diterima allah
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • orang gemok dilarang membeli mcdonald s
  • bapa terpotong kaki anak permpuannya ketika..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • untungnya insan bergelar wanita
  • cerita semalam hot spring kah
  • melayu boleh
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • taman di dalam shoping mall
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam
  • islam itu indah

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)