Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Bukti Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel Sudah Berkahwin 3 Gambar 2223 hits  

Bukti Wawa Zainal Dan Aeril Zafrel Sudah Berkahwin 3 Gambar

Keratan Akhbar Bukti Pasangan Ini Sudah Kahwin ditulis oleh wartawan Raja Nurfatimah Mawar Mohamed pada 6 Oktober 2013. Memang kecoh dunia hiburan apabila ruangan gosip BPOP di Berita Harian bertarikh 6 Oktober 2013 telah mendakwa bahawa pasangan ini suda

Teruskan Membaca..



isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

mig minta aeril zafrel wawa zainal tarik laporan polis

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

isu kereta artis hilang mig minta aeril zafrel wawa zai..

tuduhan aeril zafrel dan wawa zainal mengarut david teo

david teo tuduhan aeril zafrel wawa zainal mengarut

tuduhan aeril zafrel wawa zainal mengarut david teo

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

mig minta aeril zafrel wawa zainal tarik laporan polis

isu kereta hilang mig minta aeril zafrel wawa zainal ta..

aeril zafrel dan wawa kebudak budakan david teo

kes kehilangan kereta milik mig kaitan wawa dan aeril

david teo anggap aeril zafrel budak budak

saya anggap wawa aeril macam anak saya sendiri david te..

wawa zainal dan suami minta mig pulangkan semula baju d..

david teo tenang minta wawa zainal dan suami berjumpa d..

david teo aeril wawa tak layak tanya bayaran tertunggak

aeril dan wawa tidak layak tanya tentang bayaran tungga..

wawa aeril tidak layak tanya dan minta bayaran tertungg..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 462
Widget Aktif : 3,986
Banner Aktif : 6,441

Domain Dibenarkan: 10,427
Jumlah Artikel : 794,390
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 284
  • 5 cara menghukum anak yang tidak dibenarkan..
  • russia to deploy reinforcements to crimea a..
  • ustaz durjana 11 mangsa di ratahnya
  • emily maynard s surprise wedding to tyler j..
  • gambar selena gomez teman wanita baru neyma..
  • petua awet muda dan kulit cantik kulit anja..
  • 3 gambar anak kecil di tinggal sendirian da..
  • azmin ali sah menteri besar baru selangor
  • cuti dah habissss
  • waktu umur 30
  • comparing vivix to mona vie and xango

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • tips balik kampung dengan selamat
  • bahaya ajinomoto
  • suka cari masalah baik untuk anda

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • adamfaiz.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2819)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1144)   berita (830)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (229)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (78)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)