Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Nona Tersingkir Minggu Keempat AF 2013 756 hits  

Nona Tersingkir Minggu Keempat AF 2013

As salam buat rakan pembaca Konsert minggu keempat Akademi Fantasia 2013 AF 2013 yang berlangsung semalam 6 Oktober 2013 mengumumkan Nona bintang AF 2013 keempat yang tersingkir. Keputusan yang mengejutkan semua pihak. Tapi itulah namanya undi takdir.Nona

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 323
Widget Aktif : 3,838
Banner Aktif : 6,912

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,687
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • menarik foto lawak giler 436
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • jom lihat gambar orang orang kaya qatar dal..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • siaran langsung malaysia vs thailand 20 dis..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..
  • mencari bahagia
  • misteri telefilem oh my english villa isabe..
  • day 2813
  • congrats indah nevertari jadi juara rising ..
  • festival pengantin mara 2014

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • tips nak jadi hotstufff
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • tanda orang sayang dekat kita
  • wang bukanlah segalanya
  • info kenapa makanan segera bahaya

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)