Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan 10 hari awal Zulhijah 169 hits  

Kelebihan 10 hari awal Zulhijah

RASULULLAH SAW bersabda tentang fadilat beramal pada 10 hari ini dalam hadis Ibnu Abbas Tidak ada satu hari pun yang amalan soleh pada hari itu lebih dicintai ALLAH daripada 10 hari ini 10 hari pertama Zulhijah . Para sahabat bertanya Ya Rasulullah tidak

Teruskan Membaca..



cicakman 3 kutip rm2 5 juta 10 hari tayangan

filem cicakman 3 kutip rm2 5 juta dalam tempoh 10 hari ..

10 petanda awal penyakit kencing manis

kelebihan seks di awal pagi

alba hanya rehat 10 hari

filem cicakman 3 kutip rm2 5 juta dalam tempoh 10 hari ..

6 kelebihan hari jumaat selamat hari jumaat

filem cicakman 3 kutip rm2 5 juta dalam tempoh 10 hari ..

10 kelebihan coca cola

la hari ni hari pengundian dun chempaka

wanita bersalin selepas 3 hari disahkan mengandung

percutian 6 hari 5 malam ke bandung indonesia

hari permulaan jamadilakhir

roh berlegar selama 40 hari selepas kematian

baharu 7 hari buka instagram lee kwang soo terima 300 0..

pilihan raya kecil dun chempaka hari ini

istiadat kemahkotaan sultan johor 23 mac merupakan hari..

kemuncak mesyuarat menteri kewangan asean acgm hari ini

sambutan hari nyepi sebabkan pulau bali sunyi sepi 24 j..

100 hari tanda tanda sebelum kita meninggal dunia

sambutan hari jadi aina




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 132
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,187

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,345
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • pemandu teksi maut ditetak warga asing
  • rakaman video gadis dipelawa seorang pemand..
  • sepasang kekasih bunuh diri akibat cinta te..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • jeritan pelik co pilot germanwings sebelum ..
  • solat orang munafik
  • wanita maut tercekik kinder bueno

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • monolog rasa
  • puisi terakhir imam syafie
  • taman di dalam shoping mall
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)