Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan 10 hari awal Zulhijah 162 hits  

Kelebihan 10 hari awal Zulhijah

RASULULLAH SAW bersabda tentang fadilat beramal pada 10 hari ini dalam hadis Ibnu Abbas Tidak ada satu hari pun yang amalan soleh pada hari itu lebih dicintai ALLAH daripada 10 hari ini 10 hari pertama Zulhijah . Para sahabat bertanya Ya Rasulullah tidak

Teruskan Membaca..



prk dun chempaka 22 mac hari mengundi 10 mac penamaan c..

150 kematian sepanjang 10 hari op selamat

prk dun chempaka 22 mac hari mengundi 10 mac penamaan c..

diskaun 10 peratus di lebuhraya cheraskajang hari ini

hari raya aidiladha pagi raya 10 zulhijjah 1435 hijrah

10 kebaikan puasa hari isnin dan hari khamis yang ramai..

mahfuz buktikan dia tak menipu sirul azhar akhirnya hub..

dipenjara tujuh hari curi iphone

kaunter jpn ditutup dua hari mulai sabtu

ibu bersalin perlu berpantang empat puluh empat hari

tukang kebun dijatuhi hukuman penjara tujuh hari kerana..

8 hari tiada bekalan air bersih di kg sg rambai raub

7 hari dalam seminggu

berjalan tiga hari untuk buang tumor seberat lebih 7kg

hari ini cutiiiiiii yabedabidooooooo

hanis zalikha gusar menanti hari bahagia

nilai ringgit hari ni yang dikatakan terus menurun

plus trafik dijangka sesak hari ini

ringgit teruskan arah aliran menurun rendah hari ini

bursa malaysia bercampur campur pada awal sesi pagi

am plus trafik dijangka sesak hari ini




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 4,019
Banner Aktif : 7,010

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,206
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lelaki pakai baju i masturbate di masjid ja..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • gel amani penawar sakit lutut sendi gout da..
  • macam ni punya perniaga online pun ada

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips nak jadi hotstufff
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • taman di dalam shoping mall
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kurang ajaran tak sesat

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)