Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Kelebihan 10 hari awal Zulhijah 159 hits  

Kelebihan 10 hari awal Zulhijah

RASULULLAH SAW bersabda tentang fadilat beramal pada 10 hari ini dalam hadis Ibnu Abbas Tidak ada satu hari pun yang amalan soleh pada hari itu lebih dicintai ALLAH daripada 10 hari ini 10 hari pertama Zulhijah . Para sahabat bertanya Ya Rasulullah tidak

Teruskan Membaca..



makjemah anda mahu tahu apa akan berlaku jika kita minu..

anda mahu tahu apa akan berlaku jika kita minum 10 coke..

ini apa yang berlaku sekiranya kita minum 10 coke setia..

kanak kanak terima invois harus bayar rm86 kerana tak h..

suhu di kuala krai kedua terendah hari ini meteorologi

perodua lancar model myvi baharu hari ini

program hari wilayah 2015

intipati perutusan khas perdana menteri hari ini

pengalaman hari pertama bekerja

suhu di kuala krai kedua terendah hari ini

ainaa amanda shahzali teruja guna tangan mekanikal dite..

suhu di kuala krai kedua terendah hari ini

makjemah banjir di sarawak dilaporkan semakin buruk har..

3 foto sekitar sambutan hari jadi siti nurhaliza serba ..

suhu di kuala krai kedua terendah hari ini meteolorogi

saham kl kekal rendah pada tengah hari

ww 2 mengapa aku masih hidup hari ini

bina rumah 75 hari

makjemah seorang bayi berusia enam hari terbakar tiba t..

semoga lebih ceria hari ini

selamat hari raya aidilfitri




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 423
Widget Aktif : 3,996
Banner Aktif : 6,965

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,899
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penghibur jalanan terkejut tun m datang
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..
  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • remaja bunuh diri bila cinta di tolak
  • perkahwinan anak dato jalaluddin hassan yan..
  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • sudah 37 tahun dipenjara ternyata pria ini ..
  • trend baru menyusukan teman lelaki di pulau..
  • panasnya awek ni selfie yang non stop pada ..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • supermummy - miza harun
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • bahaya ajinomoto
  • emak abah opah dan atuk
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tupperware puasa
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)