Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Penjelasan David Teo Tentang Pernikahan Kontroversi Aeril Dan Wawa 506 hits  

Penjelasan David Teo Tentang Pernikahan Kontroversi Aeril Dan Wawa

Penjelasan David Teo Tentang Pernikahan Kontroversi Aeril Dan Wawa Semalam menerusi temubual di Melodi David Teo berkata beliau tak percaya yang media begitu berani meletakkan berita tersebut jika tiada asas kebenarannya.Mengulas mengenai Aeril David Teo

Teruskan Membaca..



aeril wawa zainal bersanding hujung bulan ini

hasrat bersanding tercapai aeril zafrel wawa zainal

aeril wawa zainal bersanding hujung bulan ini

terkini 7 foto pra persandingan aeril zafrel wawa zaina..

aeril dan wawa bersanding sempena festival perkahwinan ..

sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel dan wawa zaina..

3 foto sekitar majlis resepsi aeril zafrel dan wawa zai..

sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa zainal di..

3 foto sekitar majlis resepsi aeril zafrel dan wawa zai..

sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa zainal di..

sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa zainal di..

3 foto sekitar majlis resepsi aeril zafrel dan wawa zai..

aeril wawa zainal bersanding hujung bulan ini

aeril wawa bersanding buat kali pertama

aeril zafrel wawa zainal akhirnya bersanding 31 januari..

5 penjelasan tentang kejadian seram kepada kita

aeril zafrel wawa zainal bakal bersanding 31 januari in..

aeril zafrel dan wawa zainal bersanding 31 januari

penjelasan sebenar syatilla melvin kontroversi status t..

terkini 7 foto pra persandingan aeril zafrel wawa zaina..

7 gambar pra persandingan aeril zafrel dan wawa zainal ..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 179
Widget Aktif : 3,988
Banner Aktif : 7,109

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,637
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tukang sapu punca gambar tukang sapu jadi v..
  • mb johor bikin rakyat s pore melopong
  • keputusan terkini perak vs kelantan liga su..
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • aksi panjat mimbar ustaz muhammad nur maula..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • video memalukan majlis tahun baru cina di k..
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • kajian tentang saiz alat sulit lelaki selur..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • diari sedih seekor kucing
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • taman di dalam shoping mall
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)