Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Bukan Cinta Monyet 867 hits  

Drama Bukan Cinta Monyet

Satu lagi novel yang diangkat menjadi drama Bukan Cinta Monyet Drama adaptasi dari Novel Karya Hasliza Ismail diterbitkan oleh Zeel Production House dengan tajuk yang sama Bukan Cinta Monyet Antara barisan pelakon yang membintangi drama ini ialah Fahrin A

Teruskan Membaca..



cerita cinta drama melayu sampah kahwin paksa bercinta ..

ayda jebat hubungan dalam drama bukan hubungan peribadi

drama cinta amar izreen

gambar kisah gadis cantik ini bunuh diri step by step d..

komen elfira loy gosip cinta dengan wak doyok

ketua kongsi gelap jatuh cinta dengan pelakon popular

nita hamzah temui cinta baru

kisah benar jatuh cinta dengan abang kandung sendiri

kisah benar jatuh cinta dengan abang kandung sendiri

taufik batisah menakluk cinta lirik ost kasih berbisik

mula mula bersua di lubuk cinta lama lama bertamu di te..

travelog korea nami island pulau cinta repost

bunga bunga cinta

mesti tengok soal jawab ustaz azhar idrus dengan seoran..

4 gambar terkini intan ladyana selepas putus cinta

ww 109 demi cinta aku relakan

ga merdeka di sini lahirnya sebuah cinta dari mama ka0r..

kuncikan cinta mereka di paris nora danish nadeem

lirik lagu sayang gerhana ska cinta feat altimet salam ..

buat perangai pelik gara gara cinta terlarang

love scam rugi rm68 juta demi cinta




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 465
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,447

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 812,686
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 15 imbasan perkahwinan artis di sepanjang t..
  • anak menteri kini bergelar duta
  • saya cuma ringan ringan tak memipit pun
  • perodua axia adalah kembar perodua myvi
  • penampakkan makhluk berkepala manusia berba..
  • sensasi ahli pas dilarang sertai kumpulan j..
  • throwback biological clock is ticking
  • lelaki mengaku imam mahadi di tahan
  • hobi yang paling gila
  • panas mb baru angkat sumpah selasa
  • tersilap masuk kilang baju dalam wanita
  • mr steven tan international stamps coin sdn..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • islam itu indah
  • tips yang mudah meluruskan rambut

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)