Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Bukan Cinta Monyet 905 hits  

Drama Bukan Cinta Monyet

Satu lagi novel yang diangkat menjadi drama Bukan Cinta Monyet Drama adaptasi dari Novel Karya Hasliza Ismail diterbitkan oleh Zeel Production House dengan tajuk yang sama Bukan Cinta Monyet Antara barisan pelakon yang membintangi drama ini ialah Fahrin A

Teruskan Membaca..



cinta monyet

viral cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar

luahan sayu sharnaaz ahmad putus cinta dengan anis

movie review manisnya cinta di cappadoccia

surat cinta bapa murid kepada cikgu aishah

luahan sedih sharnaaz ahmad putus cinta dengan anis ali..

luahan sayu sharnaaz ahmad putus cinta dengan anis

puding laici cinta segar

tuhan berikan lah aku cinta mu kat pd pun bley k bos an..

viral cikgu cantik dapat surat cinta bapa pelajar

luahan sayu sharnaaz ahmad putus cinta dengan anis

luahan sayu sharnaaz ahmad putus cinta dengan anis

sebuah surat penuh emosi nilai cinta seorang wanita

patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ayah anak muri..

cerita di sebalik surat cinta bapa dan cikgu aishah

cikgu aishah yang jelita nafi surat cinta

12 gambar cikgu puteri aishah viral dapat surat cinta d..

bimasakti cinta jangan pergi lirik ost tabir zulaikha

saya bukan anak emas astro sharnaaz ahmad

lirik lagu masih aku cinta sudah diubah sejak september..

gempar patotlah cikgu cantik nie dapat surat cinta dari..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 364
Widget Aktif : 3,959
Banner Aktif : 7,002

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,026,005
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kumpulan virus tersingkir di separuh akhir ..
  • gempar seluruh pelacur di bumi syria sholat..
  • komen johan raja lawak kontroversi virus te..
  • instagram the rich kids of malaysia kongsi ..
  • dari instagram kini miliki butik sendiri
  • 3 foto anak erra fazira atas sejadah yang m..
  • kenali iblis dan syaitan serta gangguannya ..
  • penjenayah terkenal yang kekal misteri
  • berat turun 10kg dalam masa 2 bulan
  • siaran langsung final piala asia 2015 austr..
  • bilik bacaan masih bersepah
  • anak sulung awie dedah penipuan terkini roz..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • emak abah opah dan atuk
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan
  • kembali menjadi burung pipit
  • wang bukanlah segalanya
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • saj23.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)