Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Drama Projek Memikat Suami 4113 hits  

Drama Projek Memikat Suami

Salam semua... Novel keluaran penulisan2u bakal diadaptasi menjadi drama dan ditayangkan di Astro Ria.Lakonan Emma Maembong sebagai Nawwal Husna dan Aiman Hakim Redza sebagai Zahrain Alimin. Sedikit sinopsis dari novel tersebut. NAWWAL HUSNA baru sehari p

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 250
Widget Aktif : 3,860
Banner Aktif : 6,890

Domain Dibenarkan: 10,750
Jumlah Artikel : 959,590
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • suami rayu syura untuk rujuk kembali
  • wanita terangsang bila tengok alat sulit le..
  • comment on power tool asas untuk kontraktor..
  • penampilan berani no soo ram hanya untuk me..
  • pusat hiburan goyang ladyboy diserbu
  • study week
  • bapa terpotong kaki anak permpuannya ketika..
  • lirik where have all the boot boys gone ziz..
  • bikini terlalu kecil bahagian intim model i..
  • brunei mengharamkan 19 penggunaan kalimah i..
  • baik buka ja tudung tu jangan nak buat malu..
  • guan eng bengkak hilang point nak hasut rak..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • wang bukanlah segalanya
  • islam itu indah
  • koleksi gambar awek perhimpunan black 505
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • cinta terlarang
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • 10 contoh menarik fotografi seni makanan

  • wajib lawat :

  • dewisyorga.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • neslopanas.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • tokjogho.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • pagsulihan.wordpress.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)