Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 353 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



dah nasib saya dapat bahagian akhir kali ni

sakura candy kemam kemam dah boleh cantik luar dan dala..

cara mengetahui tahap kewangan anda berada pada paras b..

cheat candy crush saga yang masih ramai tidak tahu unli..

tenat sangat dah ni

tu dia belakon sampai tahap macam ni

apalah dosa awek ni sehingga dibunuh oleh tunang sendir..

inilah tasik cantik tetapi yang paling bahaya di muka b..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

bukan dalang tapi tapi dah tahap jalang rosmah isteri v..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

gempar fast furious 7 apa yang dah terjadi

biar betik senyap senyap najib dah sampai kazakhstan

sediakan tisu meleleh air liur abang dah

daani dan mama nak balik kampung dah

lembaga ni sedang menghantui orang awam

tolong lap sikit air liur me le leh dah

apa dah jadi

ayah tiri kim kardashian dah mula pakai bra

kamal adli backup emma maembong dah kenapa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 373
Widget Aktif : 3,309
Banner Aktif : 7,951

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,610
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • spisis kawan yang femes
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • never date a person who
  • jangan ditangisi haid itu
  • aku penganggur
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • hati itu umpama gelas
  • wang bukanlah segalanya
  • 26 fascinating films about food

  • wajib lawat :

  • johanharith.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)