Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 318 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 514
Widget Aktif : 3,883
Banner Aktif : 6,778

Domain Dibenarkan: 10,661
Jumlah Artikel : 914,159
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • screenshot inspektor buat laporan polis sel..
  • pejabat baru neelofa yang serba mewah
  • bangsat doktor siall mengambil kesempatan a..
  • tip elak perut buncit
  • artis malaysia mengamuk gara gara iphone 6 ..
  • gempar inspektor melayu buat laporan polis ..
  • pakaian yana samsudin tak cukup kain dibawa..
  • berus serbaguna diperbuat dari bulu babi
  • stephen collin s celeb lawyer mark vincent ..
  • ahmad maslan bodoh catatan wikipedia
  • sapa nak duit mai baca ni
  • lol saya ternampak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • supermummy - miza harun
  • bantah vs boikot astro mana lebih berkesan
  • tupperware puasa
  • cerita semalam hot spring kah
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • menghidupkan sunah rasulullah saw

  • wajib lawat :

  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • nineteencapri.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • tokjogho.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2855)   wanita (1864)   diari (1619)   produk (1329)   rojak (1235)   lelaki (1163)   berita (861)   informasi (813)   ilmiah (812)   bisnes (556)   santai (504)   agama (366)   pelik (348)   politik (322)   hiburan (303)   review (300)   original (289)   lawak (242)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (176)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (144)   resepi (135)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)