Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 368 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



cara mengetahui tahap kewangan anda berada pada paras b..

apalah dosa awek ni sehingga dibunuh oleh tunang sendir..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

tu dia belakon sampai tahap macam ni

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

kantoi lagi mamat tabung haji ni

maki hamun orang ni memang amalan pas

koi nak rembat bola ni yeop

seronok ke bisnes powergold ni

anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 199
Widget Aktif : 3,288
Banner Aktif : 7,972

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,927
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • macam macam wau ada
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • paksi bumi sedang beralih arah
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • spisis kawan yang femes
  • ciri ciri wanita solehah
  • puisi terakhir imam syafie
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)