Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 347 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



mungkin nik abduh ni dah nyanyuk

bila dah bodoh propagandanya pun bodohlah tengok surat ..

hangat sungguh aihh ahmad lebai sudin ni bodek tahap me..

lain kali curik la juta juta macam keluarga emak lembu ..

makcik saya dah terlanjur la ni dah mengandung 7 bulan ..

dah nasib saya dapat bahagian akhir kali ni

makcik saya dah terlanjur la ni dah mengandung 7 bulan ..

ehh najib dah menang ke lawan mahathir sampai dijulang ..

cheat candy crush saga yang masih ramai tidak tahu unli..

wayang ke apa bahaya tu apalah cikgu ni nyawa lebih pen..

saya dah banyak kali cakap kekasih saya hanya gayatri z..

memang la tak salah tapi agak2 la ingat ni hollywood ke

betul ke hubungan alyah dan ramli ms dah berakhir

makjemah 9 orang dah mati tapi sungai ini tetap disukai..

pas dah tak peduli dengan perintah dapigs

dah tua umur 100 tahun tapi mampu catat rekod berenang ..

untuk yang dah kawin baru nak kawin atau yang ingin tah..

biadap betul ibu ni sanggup menyusu anak di kalangan ra..

jins dah tak ingat ahli keluarga

gary dah tak percayakan kwang soo

khalid dia orang dah tak suka saya




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 201
Widget Aktif : 4,023
Banner Aktif : 7,240

Domain Dibenarkan: 11,263
Jumlah Artikel : 1,138,418
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • cerita disebalik nasi lemak pelajar dirampa..
  • kata kata emma maembong kepada zizan razak ..
  • video lihat perempuan diperk0sa orang orang..
  • poster poseter prk rompin dari page rompink..
  • misteri penemuan trompet hari kiamat
  • one dead two injured in collision
  • cari lubang lepas gian
  • awesome food penang pisang cheese
  • mahathir boleh serah bukti jika ada penyele..
  • surat terbuka paderi untuk alvin tan
  • wanita tanggal pakaian ditahan polis dari s..
  • pengakuan gadis 20 tahun tiduri lebih 30 ke..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • emak abah opah dan atuk
  • skandal pejabat
  • never date a person who
  • bahaya ajinomoto
  • kurang ajaran tak sesat
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)