Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 335 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..

awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..

awas pada yang dah makan epal jenis ni anda dalam bahay..

harga minyak dah turun adik ni dah menikah ke

apa dah jadi ni lelaki berpakaian kostum bergaduh sesam..

gambar gadis bertudung dah semakin gila sampai selfie m..

panas dah banyak kali si penganut kristian dap ni memgh..

anjing ni menyorok kat opis saya yang lain semua dah ke..

apa dah jadi ni aaron aziz nafi babak pegang bra lucah

tolong wei tolong wei aku dengan joe kemalangan ni joe ..

baju sekolah dah ready dah

klorok candy

apa dah jadi ceramah agama dianggap satu provokasi

tragedi lahad datu seorang lagi sekutu anwar dah mampos

bercerai dah riezman khuzaimi dan kartina

gambar terbaru dari awal ashaari ni mesti buat korang t..

gambar terbaru dari awal ashaari ni mesti buat korang t..

lelaki ni gemar hidu punggung

patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ayah anak muri..

patutlah cikgu ni dapat surat cinta dari ayah anak muri..

body aii ni semakin sado




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 433
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,027,458
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • bakal calon upsr mengandung 7 bulan
  • gempar dua keping gambar gadis kampung semp..
  • mencintaimu kesilapan terbesar nota suami s..
  • caliph buskers tertekan popular mendadak
  • jawatan kosong kerajaan terkini
  • senarai penerima pingat dan darjah kebesara..
  • video kontroversi banner anjing dan cium mu..
  • fakta mengenai jessica alba part 1
  • video pak mus disebar pemimpin pas pusat
  • kisah sebenar disebalik pasangan maut melek..
  • part iii trip to thailand
  • 12 tahun tanggung derita

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • emak abah opah dan atuk
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • apa petanda jika mimpi ular
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • audit diri mencari cinta pencipta

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • saj23.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)