Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 365 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



cara mengetahui tahap kewangan anda berada pada paras b..

tu dia belakon sampai tahap macam ni

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

apalah dosa awek ni sehingga dibunuh oleh tunang sendir..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

maki hamun orang ni memang amalan pas

koi nak rembat bola ni yeop

kantoi lagi mamat tabung haji ni

anda nak tahu cara bina iklan berkualiti baca ni

yang ni baru entry marah

mt keseluruhan mahu najib berundur berapa botol san mag..

seronok ke bisnes powergold ni

lembaga ni sedang menghantui orang awam

akhirnya telenovela terpanjang cinta ibadah dah tamat

okay dah bosan

dah diskaun th beli tanah rm2 773 kaki persegi kadar se..

dah nampak dah perangai mak mak dia

alhamdulillah payment komisyen jobdirumah bulan april 2..

dah sampai masa

abang ni dalam hati ada taman




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 124
Widget Aktif : 3,295
Banner Aktif : 7,965

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,836
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :


wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • spisis kawan yang femes
  • apa petanda jika mimpi ular
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia label pada buah buahan
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • tanda tanda kanser payudara
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • hati hati laman web hina islam
  • kau setan aku malaikat

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)