Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 338 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



pemain candy crush saga membelanjakan lebih rm4 66 bili..

tak lama dah nak final ni

gila pemain candy crush saga membelanjakan lebih rm4 66..

ceritanya dah sampai ke tahap barua

pemain candy crush saga membelanjakan lebih rm4 66 bili..

dah besar anak mak ayah ni

blog apa ni semua cerita dia sumbat

cer teka berapa usia aunty ni

halalkah bisnes mlm ni ikuti kupasan ustaz azhar idrus ..

restok cotton instant shawl fast selling ni

mahalnya buah ni

siapa kanak kanak mirip aaron aziz ni

apa yang luar biasa pada gambar dalam menu ni

disebalik kisah kenapa ayah sanggup buat nita macam ni

pasti ramai yang meroyan baca cerita nik abduh ni

first time dapat assignment macam ni

lain macam la budak ni

dah aku taknak naik lagi atv offroad kat langkawi seram

nik abduh akui pas dah lama buat kerja bodoh

akhirnya fara fauzana akui dah ada teman istimewa




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 274
Widget Aktif : 4,004
Banner Aktif : 7,093

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,778
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • gempar aksi artis indonesia syahrini kengka..
  • gempar fara fauzana dedahkan teman lelaki k..
  • dr asri larang ustaz kazem masuk perlis
  • punca siti elizad dua kali tunda nikah
  • cikgu cantik ini buat status di laman sosia..
  • kelebihan simpanan emas
  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • bila sigadis melancap dalam kelas gambar sa..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • koleksi gambar ummi nazeera yang semakin ca..
  • 4 tahun buku asb hilang setelah dikemaskini..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • never date a person who
  • taman di dalam shoping mall
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • aku gadis comel dan abang kaca mata
  • monolog rasa
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • cinta vs materialistik
  • rahsia label pada buah buahan
  • ciri ciri wanita solehah

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)