Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 282 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



si ketum dah baca ke analisis ni

aku dah dalam industri ni 22 tahun dia tu baru setahun ..

pemilihanpkr dah lah lambat spr pulak disalahkan apa ce..

dah jadi macam ni

anak babi lahanat ni dah gila babi pundek pariah punya ..

konvoi jalur gemilang dh pi dah bila nk kibar ni

permainan u turn jenis apakah yang dimainkan oleh pas s..

wan azizah dah baca ke artikel ni

ketahui bahaya wabak ebola

candy crush saga yang dilupakan

ohh candy crush saga

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

bila crush dah ada awek

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

mh17 dah mati mati je la gadis biadab hina sedekah al f..

lepas 35 aduan apa yang ros dah buat

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

gadis biadap pertikai sedekah al fatihah dah mati mati ..

siti dah mula sentap dengan dato k

dah cakap tapi tak faham




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 204
Widget Aktif : 3,935
Banner Aktif : 6,392

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 794,269
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • rahsia kelebihan tidur celak ketiak suami
  • video peluru tidak mampu menembusi al quran..
  • kisah seram angkara tidak mandi wajib
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..
  • lelaki hina pdrm goyang mohon maaf di twitt..
  • tiga kamera digital andalan sony alpha cybe..
  • tempat tempat lukisan seni dinding yang men..
  • ou er occasionally song by g e m tang tsz k..
  • wanita sungguh biadap merokok dalam trend d..
  • soalan jibril kepada kerbau kelawar dan cac..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • emak abah opah dan atuk
  • soal jawab main bomoh
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)