Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 307 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



tahap level candy crush

diorang ni dah tak tahu nak buat apa di gym

dah mula balik hari ni

kuarters ni dah lama tak ngusik

gila dah budak ni

ohh candy crush saga

dah pegang anjing kenapa tak peluk biawak pula bab ni s..

aksi comel datuk siti nurhaliza apabila kalah main cand..

apa cerita ni gst dah di kenakan kepada pengguna

filem animasi hebat the book of life temui anda 16 okto..

sampai ke tahap ni ker dr maza

makin kurang ajar si anak babi ini kata dah berjangut t..

melampau alvin tan dakwa dah berjanggut tunggu pdrm

hiburan perkahwinan erin malek baru seminggu dah diland..

perkahwinan erin malek baru seminggu dah dilanda dugaan..

dah berjanggut tunggu pdrm tangkap kata blogger s ks al..

harraz dah 7 bulan

blogger seks alvin tan dakwa dah berjanggut tunggu pdrm

dah dapatkan l arome clearskin anda

kurang ajar alvin tan dakwa dah berjanggut tunggu pdrm

kurang ajar alvin tan dakwa dah berjanggut tunggu pdrm




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 589
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,644

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 862,350
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • isteri zairil mengaku dia yang sebarkan gam..
  • tunku mahkota johor bernikah dengan cik pua..
  • sanggupkah zairil saman isterinya opps terb..
  • cafe review hobby coffee menjahit sambil me..
  • fakta mitos seputar malam 1 suro 2014
  • wartawan di bunuh dan mayatnya di pamerkan ..
  • wake up call poem
  • cara beli tiket di stadium larkin johor bah..
  • menjelang anwar dipenjara pakatan rakyat mu..
  • bloglist 2014
  • wajah pemandu bas rapid yang di tikam kini ..
  • buat kerja apa yang kita suka buat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • diari sedih seekor kucing
  • kangkung dan risikonya
  • bersediakah suami menanggung dosa isteri
  • sketsa cinta awak dan saya
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • islam itu indah
  • ciri ciri wanita solehah
  • potongan rambut yang haram bagi umat islam

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • mizshela.wordpress.com
  • adamfaiz.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)