Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 289 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



shoutbox busuk org ni dah tak boleh guna ke

dua ekor betina haramjadah ni buat kerja gila dan dah m..

kenapa ketua baru amk gian sangat ni

sejak bila shahrizat dah jadi jurucakap kepada ahli pkr..

bila crush dah ada awek

segmen puasa dah dekat ni

ohh candy crush saga

candy crush saga yang dilupakan

kalau dah jodoh impian lelaki kahwini kekasih zaman kan..

apa si ostazah pening tu dah dapat calon suami baru

barang lazada dah sampai

kalau dah jodoh impian lelaki ini kahwini kekasih zaman..

dah tu nak cari jodoh kat mana

baru masuk 3 hari dah perlekeh uitm di laman sosial

amna dah naik quran

dah ambil kalsium anda

minta kebenaran tapi dah minta tak dapat pulak

pak berahim dah puas kena main

baru masuk 3 hari dah perlekeh uitm di laman sosial

3 gambar kalau dah tak tahan

pregnancy brain adekah kemampuan otak aku dah berkurang..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 330
Widget Aktif : 3,932
Banner Aktif : 6,439

Domain Dibenarkan: 10,371
Jumlah Artikel : 806,546
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • seni pasir di tepi pantai ynag sangat mengk..
  • luahan hati wartawan murai terhadap sikap b..
  • wow cunnyer anak mr bean ni
  • peserta af2014 perlu jual diri datuk ac miz..
  • pemain akademi qpr jadi taruhan kelantan
  • lelaki afrika disyaki dijangkiti ebola di k..
  • shisha haram bagi umat islam
  • selamat menyambut hari malaysia ke 51
  • kempen cpuv nuffnang ke 8
  • kerja kosong setiausaha
  • arkitek
  • idea inovasi sumbangan kepada negara

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • penemuan manusia raksasa kaum ad umat nabi ..
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • bagi yang sedang gelisah hati

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • usrah.my
  • adusizah.blogspot.com
  • fsdoctorsinlove.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • sobrimansor.net
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • islamic-educations.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2807)   wanita (1826)   diari (1600)   produk (1328)   rojak (1211)   lelaki (1139)   berita (819)   ilmiah (799)   informasi (792)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (317)   review (300)   original (285)   hiburan (284)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (168)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (130)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (92)   servis (91)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)