Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 320 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,958
Banner Aktif : 6,738

Domain Dibenarkan: 10,696
Jumlah Artikel : 922,493
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • chacha maembong perjelas isu bermanja denga..
  • anak dipaksa mengulum batang ayahnya punya ..
  • mh370 dimana akan terdampar
  • isteri johan raja lawak selamat melahirkan ..
  • pencarian model 2morrow the 2morrow fashion..
  • selebriti dan kerabat wajah anak anak julia..
  • kehebatan neraka jahanam yang mungkin mengi..
  • hotel 0 bintang di switzerland
  • isteri mengandung 3 bulan dibelasah suami d..
  • harga kemaluan selebriti terkenal serendah ..
  • petpet advocates uninterrupted play time an..
  • andy murray lamar kekasih hadiah cincin rek..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • tupperware puasa
  • tanda orang sayang dekat kita
  • blog spammers sudah bijak
  • cerita semalam hot spring kah
  • ciri ciri wanita solehah
  • cinta vs materialistik
  • islam itu indah
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • beritasensasi123.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2862)   wanita (1869)   diari (1621)   produk (1329)   rojak (1238)   lelaki (1167)   berita (865)   informasi (815)   ilmiah (815)   bisnes (556)   santai (505)   agama (367)   pelik (351)   politik (323)   hiburan (303)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (184)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (178)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (136)   teknologi (125)   art (120)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)