Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni 343 hits  

Candy Crush addiction Barah Tahap Bahaya dah ni

Owh bukan main lagi kan quotes dari gambar di atas Candy Crush is an evil I do think so I 39 m one of the willing victim dahsyat sungguh penangan Candy Crush Game kalau kira barah memang kena stage 4 terus lah adoyai sampaikan everyday mesti main Struck b

Teruskan Membaca..



dah kenapa sharnaaz ahmad nak rejam pasangan suami iste..

aii ya amoi china lu tanya soalan bodoh tahap n4ji5 dah..

bengap betul pengantin lelaki ni kan dah kena tinggal

pemain candy crush saga membelanjakan lebih rm4 66 bili..

dah kenapa sharnaaz ahmad nak rejam pasangan suami iste..

kazim elias dah merajuk ke ni

memalukan muka dah lawa tapi betina atendan kkm seremba..

gst dah mula kesian makcik ni kena tipu dengan peniaga

dah kenapa sharnaaz ahmad nak rejam pasangan suami iste..

pemain candy crush saga membelanjakan lebih rm4 66 bili..

dah kenapa sharnaaz ahmad nak rejam pasangan suami iste..

gila pemain candy crush saga membelanjakan lebih rm4 66..

dah kenapa erma fatima hina sultan johor ni

dah kenapa ni cik rose

jangan percaya dah dengan kenyataan tahap longkang mere..

baru panggil bagi keterangan jer pun bukannya berdepan ..

hadiah pa ma dah sampai

alahaiii kecik kecik dah pandai sembang pasal bulu ceno..

alahaiii kecik kecik dah pandai sembang pasal bulu ceno..

awas bro framestone dah jadi blogger paparazi

hot susu lejen dah restok




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 511
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,196

Domain Dibenarkan: 11,180
Jumlah Artikel : 1,110,685
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • lagi curi rakam seorang awek yang tidur len..
  • dah berumur belum terbuka hati nak pakai tu..
  • hutang dalam kehidupan
  • emma maembong sindir siapa
  • kejam video kanak kanak diperkosa dalam sem..
  • ingkarjemputan gambar majlis perkahwinan an..
  • rakaman akhir dalam pesawat germanwings ter..
  • harga baharu perodua myvi alza axia selepas..
  • 7 gambar fesyen pelik bertudung rozita che ..
  • gst menaikkan harga kad tambah nilai prabay..
  • damian ve minta fynn jamal berhenti menyany..
  • hanya dua minit lin dan ke pusingan kedua

  • wajib baca :

  • monolog rasa
  • never date a person who
  • supermummy - miza harun
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • aku penganggur
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni

  • wajib lawat :

  • innamoraredot.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • ayuabdrahim.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • anazarin.com
  • byzanamn.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • catatanhati93.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2979)   wanita (1974)   diari (1706)   produk (1330)   rojak (1309)   lelaki (1201)   berita (913)   informasi (842)   ilmiah (838)   bisnes (564)   santai (524)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (329)   review (305)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (166)   dewasa (166)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (130)   art (125)   indonesia (107)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (25)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (8)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   famili (1)   infotmasi (1)   mall (1)   kedai (1)   online (1)   shopping (1)