Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoran caj sarapan VVIP RM6 000 diserbu PDNKK Terbakor 170 hits  

Restoran caj sarapan VVIP RM6 000 diserbu PDNKK Terbakor

Restoran caj sarapan VVIP RM6 000 diserbu PDNKK Gara gara mengenakan bayaran RM6 000 kepada kumpulan VVIP untuk sarapan pagi kelmarin sebuah restoran di Pengkalan Chepa di sini diserbu penguat kuasa Pejabat Perdagangan Dalam Negeri Koperasi dan Kepengguna

Teruskan Membaca..



sebab restoran mcd perlis diserbu

lagi restoran jual arak tawarkan bufet ramadhan diserbu

jimat rm6 000 beli nissan

lagi restoran jual arak tawarkan bufet ramadhan diserbu

tiga pelajar rugi rm6 000

penjara sebulan denda rm5 000

kini 40 000 pekerja asing di felda

patutla wang hantaran 100 000 yang menggila nak tahu ke..

peserta sukan bogel dihukum sebulan penjara denda rm5 0..

rita rudaini tuntut mutaah rm300 000 daripada bekas sua..

sasar 40 000 daftar gst september ini

sasar 40 000 daftar gst sep ini

rasuah pegawai polis didenda rm5 000 terima suapan

penjara sebulan denda rm5 000 untuk sukan bogel

quran page sells for 68 000

perompak bertopeng larikan rm100 000

6 000 pekerja mas bakal diberhentikan

kerana pisang kelab bolasepak liga jepun yokohama f mar..

6 peserta sukan bogel dihukum sebulan penjara denda rm5..

latar edar 1 000 kad touch n go percuma sempena merdeka




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 523
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,352

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,479
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • masalah ejakulasi pramatang pengetahuan pen..
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • filem mamak cupcake sarat adegan lawak lucc..
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • 10 pelakon wanita hollywood terkaya bagi ta..
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..
  • bam harus bertaubat
  • 3 hari 2 malam bercuti di terengganu
  • what s this love
  • 10 mesin paling gergasi di dunia yang jaran..
  • kan mudah menjual online kat mudah my

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • jenis jenis jerawat
  • skandal pejabat
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)