Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 455 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



sarapan nasi lemak di restoren jejantas sungai buloh

aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah tanpa izi..

aeril zafrel dan wawa zainal didenda nikah tanpa kebena..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

korea utara didenda tipu usia atlet

pasangan aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah ..

remaja didenda rm4 700 bikin orang sakit telinga

pelajar ipt cuba setubuh luar nikah didenda

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

lelaki didenda rm100 maki polis gila

pesara tm didenda rm50 000 simpan rokok seludup

suami isteri didenda mengaku salah miliki 600 paket rok..

pesara tm didenda rm50 000 simpan rokok seludup

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 459
Widget Aktif : 3,944
Banner Aktif : 6,601

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 855,923
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • cuma 2 syarat poligami di malaysia yang sua..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • gambar sekitar kejadian ribut di pandamaran..
  • rungkai kemalangan bas di lebuhraya karak 2..
  • 40 nota ringkas peperiksaan online pegawai ..
  • ibu terkedu lihat aksi anak
  • iklan kekosongan jawatan jabatan perdana me..
  • jepp sepahtu upload gambar sensasi dengan a..
  • kakak pendek maut di jerut sarung bantal
  • wordless wednesday cornetto red velvet
  • kejam hanya terkencing di seluar kanak kana..
  • kebaikan habbatussauda

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • ciri ciri wanita solehah
  • emak abah opah dan atuk
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • blog spammers sudah bijak
  • supermummy - miza harun
  • 7 things you need to know about depression
  • diari sedih seekor kucing
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..

  • wajib lawat :

  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ringantangan.com
  • manjungcorner.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • sarahmijie.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • tokjogho.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)