Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 515 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



pemandu teksi didenda rm1 000 ugut bekas isteri

padah mencuri setandan pisang penggangur didenda bayar ..

25 syarikat pengeluar ais berpakat mahu naikkan harga d..

2 jiran didenda rm1000 kerana bergaduh

bina tempat parkir secara haram srk didenda ratusan rib..

syarikat ini didenda rm3 6 juta padah kerana iklan prod..

ezad lazim didenda rm3 500 pengawasan polis 2 tahun

vokalis terra rossa didenda rm7000 diawasi polis

vokalis terra rossa didenda rm7 000

kes dadah vokalis terra rossa didenda rm7 000

pemain bergaduh di padang chelsea dan everton didenda a..

makjemah pemain gaduh di padang chelsea everton didenda..

kes dadah ezad didenda rm3 500

vokalis terra rossa didenda rm7 000 kes dadah

shah rukh khan didenda sebab suka suka buat tapak parki..

peniaga kedai runcit didenda miliki rokok seludup

penjawat awam ditangkap membeli belah sarapan pada wakt..

sarapan pagi ni

penjawat awam ditangkap sarapan pagi dan membeli belah

video lawak reaksi budak as cuba sarapan

cumulus inc cafe melbourne kopi dan sarapan terbaik




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 152
Widget Aktif : 3,927
Banner Aktif : 7,210

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,106,337
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • yatt akui insaf dan muhasabah diri di syria
  • foto busana ketat eina azman yang tembus pa..
  • gadis rakam video lelaki melancap di perhen..
  • nampak garisan bra peminat tegur diana dani..
  • sedih luahan hati ibu apabila anak dihina k..
  • awal sempat hubungi isterinya scha alyahya ..
  • kain pelikat 2015
  • keadaan terkini awal asaari
  • gambar cikgu buat love bite di leher pelaja..
  • syiah houthi siapa sebenarnya mereka
  • perghhh cikgu sekolah memandu minta nyawa p..
  • video jangan mudah terpedaya dengan penampi..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • tips nak jadi hotstufff
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • monolog rasa
  • hati itu umpama gelas
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • kangkung dan risikonya
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)