Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 439 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



wanita cdm25 didenda rm5 000 kerja komuniti 240 jam

kiki didenda rm5 000 kerja komuniti 240 jam

hatem ben arfa didenda sebab gemuk

pelajar didenda rm15 000 sembunyi wang curi

amuk kereta kena langgar kiki didenda rm5 000 kerja kom..

kiki didenda rm5000 dan lakukan kerja komuniti selama 2..

amuk kereta kena langgar kiki didenda rm5000 kerja komu..

wanita dalam video buli didenda rm5 000

penolong pegawai perubatan miliki heroin didenda

suarez didenda liverpool

jurugambar spiderman didenda rm1 000

didenda kerana suka memaki hamun

datuk didenda rm2 400 berkhalwat dengan isteri orang

jurugambar spiderman didenda rm1 000

jurugambar didenda rm1 000 panjat bangunan ala spiderma..

2 kapten kapal didenda rm100 000 lakukan urus niaga die..

jurugambar spiderman didenda rm1 000

pelajar kolej menangis didenda khalwat rm4 900

kiki didenda rm5000 serta 240 jam kerja amal

kiki cdm25 didenda rm5 000 buat kerja komuniti 240 jam




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 583
Widget Aktif : 4,031
Banner Aktif : 6,229

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 783,957
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • remains of mas stewardess mastura mustafa t..
  • mh17 jenazah mastura yang pertama akan ditu..
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • hukum takafur dan berkabung untuk jenazah m..
  • gambar anak anjing di panggang hidup hidup
  • rozita che wan mengalami pendarahan
  • ciri ciri perempuan gatal
  • sauna pants kurus cara bijak dan cepat
  • wanita pkr kecewa khalid fail aduan pada ro..
  • video saat cemas selamatkan 3 gadis kereta ..
  • malaysia berkabung mourning day
  • solat jenazah ghaib penghormatan kepada jen..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • tips balik kampung dengan selamat
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)