Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 502 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



4 didenda rm5 000 sertai perhimpunan haram

4 didenda rm5 000 sertai perhimpunan haram

3 melayu bertudung gedik bakal didenda rm1000 dan penja..

3 gadis bertudung peluk artis k pop didenda rm1 000 ata..

gadis bertudung peluk artis k pop didenda rm1 000 atau ..

gary steven robart didenda rm50 000

gary steven robbat bukan milik kedah dan jdt didenda

sarapan ilham dari chef

akibat tak sarapan pagi

bihun goreng sardin menu sarapan ringkas

lelaki didenda rm53 000 lepas 34 kali buang sampah kelu..

seorang ayah dan anak perempuan didenda kerana memiliki..

honda amerika didenda as 70j kerana gagal lapor kematia..

hishamuddin rais didenda rm5 000 kerana menghasut

penguatkuasa dbkl dipenjara enam bulan didenda rm10 000..

hishamuddin rais didenda rm5 000 kerana menghasut

penguatkuasa dbkl dipenjara enam bulan didenda rm10 000..

penjaga gol didenda rm100 ribu kerana merokok

didenda kerana merokok

hishamuddin rais didenda rm5 000 kerana menghasut

honda amerika didenda as 70j kerana gagal lapor kematia..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 515
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,966

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,410
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • mas idayu cekik wartawan melodi
  • nak tahu apabila alat sulit lelaki menyentu..
  • kisah wanita ketika memandikan mayat pelacu..
  • bila mama terleka
  • video penyanyi adira terjatuh atas pentas m..
  • paling mengejutkan wajah terkini nur syafiq..
  • subhanallah kisah banjir air jernih bertaku..
  • keputusan spm artis malaysia

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • never date a person who
  • untungnya insan bergelar wanita
  • hati itu umpama gelas
  • melayu boleh
  • entri dihias gambar perempuan separa bogel
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • monolog rasa
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)