Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 429 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



fesyen terlampau rosalinda penyanyi dikir barat punca d..

lelaki didenda rm10 000 kerana miliki vcd lucah

aidil zafuan didenda kes tuntutan nafkah

pemilik anjing serang 3 orang didenda rm4 000

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 dan penjara 4 h..

pelajar kolej didenda rm200 menyamar polis

pemberi sedekah di ibu kota akan didenda

peminta sedekah kuala lumpur akan didenda kunan

pelajar kolej menyamar polis didenda rm200

pelajar kolej didenda menyamar polis

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

punca aidil zafuan gagal lagi hadir ke mahkamah didenda..

punca aidil zafuan gagal lagi hadir ke mahkamah didenda..

aidil gagal lagi hadir ke mahkamah didenda rm300

fesyen terlampau rosalinda penyanyi dikir barat punca d..

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

pemilik jackpot didenda rm50 000 oleh imigresen teluk i..

lelaki didenda rm10 000 miliki vcd lucah

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 355
Widget Aktif : 3,819
Banner Aktif : 6,293

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,324
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • berita terkini sukan komanwel glasgow skuad..
  • nahas mh17 kotak hitam tunjuk nahas akibat ..
  • mh17 laporan dapatan kotak hitam pesawat me..
  • crash of the plane was due to massive explo..
  • client tech supt specialist vietnamese spea..
  • salam lebaran
  • gempar wartawan cucuk guna kayu cebisan man..
  • selamat hari raya
  • aplikasi untuk scan kod bar bagi kempen boi..
  • kadar tol harus dikaji
  • dulu nyah kini daie
  • selamat hari raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • puisi terakhir imam syafie
  • jenis jenis jerawat
  • kangkung dan risikonya

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • pwsmks.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • iamnaziefahu.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)