Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 452 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



sarapan nasi lemak di restoren jejantas sungai buloh

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

model separuh bogel di ipoh mengaku salah dan didenda r..

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

padah gambar 2 remaja didenda gigit itik yang dicurinya..

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

didenda rm2500 kerana simpan seluar dalam wanita

buruh didenda rm2 500 simpan harta curi berupa pakaian ..

2 remaja didenda gigit itik yang dicurinya sambil berlu..

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

blogger blogserius didenda rm10 000 kerana hina agong

model separuh bogel didenda rm400

sepasang model berpakaian menjolok mata didenda rm400

dua model separuh bogel di ipoh didenda rm400

sepasang model berpakaian separuh bogel didenda rm400

dua model separuh bogel didenda rm400

rasuah pegawai polis didenda rm5 000 terima suapan

kerana pisang kelab bolasepak liga jepun yokohama f mar..

model separuh bogel beraksi di tempat awam didenda rm40..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 487
Widget Aktif : 4,012
Banner Aktif : 6,455

Domain Dibenarkan: 10,467
Jumlah Artikel : 817,076
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • padah muat naik gambar limpa pelatih kejuru..
  • kisah peristiwa berdarah 13 mei 1969 buat y..
  • hukum suami
  • kisah penuh lelaki digoda bakal adik ipar t..
  • gambar kereta baru ammar anak rozita che wa..
  • selebriti wanita popular jalin hubungan den..
  • atm digodam amaran di whatsapp adalah palsu
  • sekali lagi menteri ini mengeluarkan kenyat..
  • foto ngeri wanita beranak sendiri dalam tan..
  • aksi intim nelydia senrose dan sharnaaz mul..
  • katalog october 2014
  • selamat hari lahir ke 28tahun suamiku

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • hati hati laman web hina islam
  • never date a person who
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • helloatika.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • izzuddinfauzi.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • usrah.my
  • adamfaiz.com
  • kakimakansanasini.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2827)   wanita (1842)   diari (1604)   produk (1329)   rojak (1215)   lelaki (1151)   berita (838)   ilmiah (802)   informasi (797)   bisnes (552)   santai (502)   agama (362)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (172)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (151)   english (144)   resepi (133)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)