Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 446 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



sarapan nasi lemak di restoren jejantas sungai buloh

pasangan separuh b0gel didenda rm100

berita terkini dua model sesi fotografi separuh bogel d..

pasangan model separuh b gel di jalan didenda rm400

model separuh bogel di bandar ipoh didenda rm400

sepasang model berpakaian separuh bogel didenda rm400

model separuh bogel di ipoh didenda rm400

sepasang model berpakaian separuh bo gel didenda rm400

dua model separuh boleng didenda rm400 menari tiang did..

pengantin b gel ipoh mengaku salah didenda rm400

model separuh bogel beraksi di tempat awam didenda rm40..

2 model separuh bogel didenda rm400

model didenda rm400 berkaitan photoshoot separuh bogel ..

dua model separuh bogel di ipoh didenda rm400

dua model separuh boleng didenda rm400 menari tiang did..

2 model separuh bogel didenda rm400

model separuh bogel didenda rm400

model separuh bogel di ipoh mengaku salah dan didenda r..

padah gambar 2 remaja didenda gigit itik yang dicurinya..

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 479
Widget Aktif : 4,038
Banner Aktif : 6,403

Domain Dibenarkan: 10,441
Jumlah Artikel : 796,309
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • den wahab tidak halalkan rm15 000 dipinjam ..
  • malaysia s second gold at the asian games 2..
  • awal ashaari nafi merajuk tidak dipilih jad..
  • paranoid ac mizal luna maya lirik
  • running man ep 213 eng subtitle
  • barisan exco selangor ditentukan khamis ini..
  • bayi parah diserang biawak
  • kadar baru harga air johor tahun 2015
  • gambar bayi lapan bulan kene gigit biawak g..
  • typo sesi fotografi pengantin jadi sesi p0r..
  • azizulhasni mara ke separuh akhir pecut suk..
  • rasuah seorang lagi pegawai kastam didakwa

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • kembali menjadi burung pipit
  • kepentingan makan malam secara sihat

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • gogelabah.blogspot.com
  • anakmummycomey.blogspot.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • adamfaiz.com


  • domain tag :

    personal (2822)   wanita (1838)   diari (1603)   produk (1328)   rojak (1213)   lelaki (1147)   berita (833)   ilmiah (801)   informasi (795)   bisnes (552)   santai (502)   agama (361)   pelik (336)   politik (319)   review (300)   hiburan (288)   original (287)   lawak (240)   kesihatan (230)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (171)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (150)   english (144)   resepi (132)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (96)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (79)    (74)   sekolah (69)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)