Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 512 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



ijam terra rossa didenda rm7 000 ambil syabu

ezad exist didenda rm3 500 pengawasan polis 2 tahun

kes dadah ezad exist didenda rm 3 500

ijam terra rossa didenda rm7 000 ambil syabu

ijam terra rossa didenda rm 7000 ambil syabu

ezad exist hanya didenda rm3 500 kes dadah

vokalis terra rossa didenda rm7 000 kerana dadah

bekas vokalis exist ezad lazim didenda rm3 500

kes dadah ezad exist didenda rm 3 500

ezad exit didenda rm3 500

ezad exist didenda rm3 500 pengawasan polis 2 tahun

ezad exist didenda

kerana ambil syabu artis ini didenda rm3500

dadah ezad didenda rm3 500 jalani pengawasan 2 tahun

ezad exist didenda

ezad exit didenda rm3 500

ezad exit didenda rm3 500

kes dadah vokalis terra rossa didenda rm7 000

vokalis terra rossa didenda rm7 000

resepi waffle menarik dan mudah sebagai sarapan untuk a..

akibat tak sarapan pagi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 171
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 7,123

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,075,907
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • video remaja malaysia terlibat rakaman vide..
  • bila sigadis melancap dalam kelas gambar sa..
  • penjara tidak benarkan anwar ke parlimen
  • video lawak bila si gemuk rasa diva
  • blog terbaik wanita wordpress 2015
  • disiplin tinggi punca kejayaan
  • mwc 2015 microsoft lumia 640 xl phablet ber..
  • wanita yang menulis surat buat pm difitnah ..
  • kekasih baru zizan perjelas hubungan mereka
  • confirm mat sabu akan tanding presiden pas ..
  • gambar gaun isteri zach x factor seperti be..
  • 11 sebab perempuan suka membebel

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • monolog rasa
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • supermummy - miza harun
  • never date a person who
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)