Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 459 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



sarapan nasi lemak di restoren jejantas sungai buloh

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

pasangan aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah ..

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa didenda nikah tanpa izin

aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah tanpa izi..

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

pesara tm didenda rm50 000 simpan rokok seludup

lelaki didenda rm100 maki polis gila

pelajar ipt cuba setubuh luar nikah didenda

pesara tm didenda rm50 000 simpan rokok seludup

suami isteri didenda mengaku salah miliki 600 paket rok..

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

korea utara didenda tipu usia atlet

remaja didenda rm4 700 bikin orang sakit telinga

aeril zafrel dan wawa zainal didenda nikah tanpa kebena..

didenda rm1 000 dan rm800




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 396
Widget Aktif : 3,957
Banner Aktif : 6,588

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 859,387
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..
  • inilah dia pondan tercantik di dunia
  • respon uai isu video yang tersebar mengaitk..
  • bikini boomz
  • gambar intim kononya penceramah popular kin..
  • gempar lagi gambar gadis melayu tersebar
  • gempar video lucah lelaki mirip ustaz azhar..
  • zizan razak letak 3 syarat sebelum menyerta..
  • penyebaran video lucah ulama terkenal uataz..
  • wanita kes amuk di putrajaya lari dari hosp..
  • gambar ketiak hitam ameera cetus kontrovers..
  • mafia kuala sepetang nizar nga ngeh dah gel..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)