Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 523 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



berita baik caj telefon bimbit dijangka turun

am kerajaan yakin caj perkhidmatan telekomunikasi dapat..

gst caj selenggara kondominium apartment dan pangsapuri..

telco sokong turun caj jalur lebar

kami sokong turun caj jalur lebar kata telco

caj telefon bimbit dijangka turun

kami sokong turun caj jalur lebar jamin telco

caj perkhidmatan dikenakan hotel dan restoran tak wajib..

caj perubatan hospital dan klinik kerajaan adalah termu..

senarai sarapan pagi untuk anak anak ke sekolah

meloyakan tikus jadi hidangan sarapan pagi

sarapan pagi yang mengundang tido

kempen sarapan hari hari horlicks

tips makan makan sarapan pagi secepat mungkin

ww sarapan dengan menu sihat

kerajaan mahu kadar caj telekomunikasi diturunkan

kanak kanak 8 tahun maut semasa caj bateri

gst akan dikenakan terhadap caj perkhidmatan perbankan ..

gst akan dikenakan terhadap caj perkhidmatan perbankan ..

caj transaksi perbankan dalam talian akan dikenakan gst

ahmad maslan mahu tukar nama caj perkhidmatan gst apags..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 188
Widget Aktif : 4,018
Banner Aktif : 7,243

Domain Dibenarkan: 11,261
Jumlah Artikel : 1,141,806
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • sayu remaja perempuan seakan tahu ajalnya
  • pakai telekung tapi nampak dalam
  • bungkusan ngeri sampai di rumah tapi mujurl..
  • kecantikan plastik gadis ini beri anda sera..
  • gambar tmj alamak stadium larkin dah hilang..
  • cerita sebenar lelaki tua diterajang di ked..
  • biodata dewi remaja tak tahu gst mawar rash..
  • peragut mati dilanggar ketika cuba meragut ..
  • dengar misteri jam 12 28 april 2015
  • norgadis di bengkel pemantapan organisasi p..
  • gempa bumi di nepal sudah dijangka oleh par..
  • 10 kegunaan ubat gigi padahal kita tahu ber..

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • monolog rasa
  • 26 fascinating films about food
  • jika memang engkau jodohku
  • bahaya ajinomoto
  • jangan ditangisi haid itu
  • 7 things you need to know about depression
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wang bukanlah segalanya
  • taman di dalam shoping mall
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • cinta terlarang

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • cekbolat.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • syedgraphix.blogspot.com
  • katalawan.blogspot.com
  • cput3.blogspot.com
  • thisspin.blogspot.com
  • ruangmiss.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • byzanamn.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)