Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 457 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



sarapan nasi lemak di restoren jejantas sungai buloh

pasangan aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah ..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel wawa zainal didenda kerana nikah tanpa izi..

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril wawa didenda nikah tanpa izin

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

aeril zafrel dan wawa zainal didenda nikah tanpa kebena..

aeril wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

korea utara didenda tipu usia atlet

lelaki didenda rm100 maki polis gila

pelajar ipt cuba setubuh luar nikah didenda

didenda rm2 500 simpan 7 helai baju dalam curi

pesara tm didenda rm50 000 simpan rokok seludup

pesara tm didenda rm50 000 simpan rokok seludup

aeril zafrel wawa zainal didenda nikah tanpa kebenaran

remaja didenda rm4 700 bikin orang sakit telinga

suami isteri didenda mengaku salah miliki 600 paket rok..

pelakon aeril zafrel wawa zainal didenda bernikah tanpa..

nikah tanpa kebenaran aeril zafrel didenda rm1 000 wawa..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 526
Widget Aktif : 3,974
Banner Aktif : 6,571

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 858,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • video skandal seks ustaz azhar idrus satu f..
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • jalan raya tengah laut di norway yang sanga..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • nikita mirzani artis indonesia yang banyak ..
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • gambar terkini anak ariel zafril wawa zaina..
  • kelab lubang besar didominasi oleh pelajar ..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • video panas lelaki mirip ustaz azhar idrus ..
  • respon ustaz azhar idrus berkenaan isu vide..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • sketsa cinta awak dan saya
  • kembali menjadi burung pipit
  • tupperware puasa
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • aku penganggur
  • hati hati laman web hina islam
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)