Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda 420 hits  

Restoren caj RM6000 untuk sarapan didenda

Termenung kejap baca berita ni 8230 RM6000 untuk 100 makan di restoren maknanya seorang dicaj RM60 fuh 8230 mengalahkan hotel tu 8230 agak agak ayam kampung apa la diorang makan 8230 biasa kalau makan ayam kampung kat Velodrom Cheras tu seorang baru RM10

Teruskan Membaca..



lelaki didenda rm10 000 kerana miliki vcd lucah

aidil zafuan didenda kes tuntutan nafkah

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 dan penjara 4 h..

fesyen terlampau rosalinda penyanyi dikir barat punca d..

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

pemilik anjing serang 3 orang didenda rm4 000

peminta sedekah kuala lumpur akan didenda kunan

pelajar kolej menyamar polis didenda rm200

pelajar kolej didenda menyamar polis

pelajar kolej didenda rm200 menyamar polis

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

lelaki didenda rm10 000 miliki vcd lucah

punca aidil zafuan gagal lagi hadir ke mahkamah didenda..

aidil gagal lagi hadir ke mahkamah didenda rm300

fesyen terlampau rosalinda penyanyi dikir barat punca d..

rempit aksi superman didenda rm5 000

punca aidil zafuan gagal lagi hadir ke mahkamah didenda..

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari

maki polis bodoh lelaki didenda rm2 000 penjara 4 hari




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 495
Widget Aktif : 3,931
Banner Aktif : 6,169

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,816
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar terkini mazidul stroke separuh tempu..
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • lagi kes semacam sudah beri bayangan traged..
  • sniper brigade izzudin al qassam menembak t..
  • japan inc now exporting weapons
  • awas taktik kotor penjenayah sebarkan
  • bahana gelora noda bekas isteri
  • tragis gambar punca gadis maut kepala terse..
  • adakah ini sebab mh17 ditembak

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • cara penipuan oleh pekerja money changer
  • rahsia label pada buah buahan
  • 12 golongan yang termasuk didoakan oleh par..

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)