Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Love You Mr Arrogant Episode 8 977 hits  

Love You Mr Arrogant Episode 8

Assalamualaikum Love You Mr Arrogant Episode 8Sedihnya episode kali ni kesian Zaara bila mak mertua buat dia camtu Langsung tak ada rasa belas kasihan Tak sampai hati pulak kita tengok Aku pulak yang sara sayu bila tengok Zaara dalam keadaan camni Nasib b

Teruskan Membaca..






Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 149
Widget Aktif : 3,956
Banner Aktif : 6,795

Domain Dibenarkan: 10,751
Jumlah Artikel : 924,619
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • pelajar dir gol rakan sekelas lepas kelas p..
  • sharifah shahirah dikejarkan ke hospital
  • penyelesaian akhirnya dijumpai
  • sungai mistik tiada dasar dijumpai di filip..
  • cara kurus berkesan dan selamat
  • takde tajuk takpe kannn
  • perjalanan selepas padang besar
  • lelaki cedera ditetak di seremban
  • tauke jambu nafi beliau dalam gambar berciu..
  • tiada tajuk
  • nak tak kentut anda berbau seperti coklat
  • rahsia personaliti huruf pada pangkal

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • wang bukanlah segalanya
  • supermummy - miza harun
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • di tubir bibir mataku
  • info apa maksud garisan berwarna di ubat gi..
  • cerita semalam hot spring kah

  • wajib lawat :

  • blogsantaielih.blogspot.com
  • nordasagigirl.blogspot.com
  • areenbuttlady-dalinda.blogspot.com
  • kalamalbab.blogspot.com
  • cerita-sigadiskecil.blogspot.com
  • enyyusnizar.blogspot.com
  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kakaktiricinderella95.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • putreeayu.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2872)   wanita (1886)   diari (1629)   produk (1329)   rojak (1249)   lelaki (1171)   berita (872)   ilmiah (817)   informasi (816)   bisnes (556)   santai (506)   agama (369)   pelik (351)   politik (324)   hiburan (305)   review (301)   original (291)   lawak (243)   kesihatan (238)   gosip (203)   komputer (186)   keluarga (180)   bn (180)   tutorial (179)   artis (173)   destinasi (169)   cerpen (163)   warez (158)   dewasa (157)   english (145)   resepi (139)   teknologi (126)   art (121)   jawatan (104)   indonesia (101)   gadget (99)   petua (96)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (82)    (74)   sekolah (70)   lirik (66)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)