Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sekitar Pejabat Google Malaysia 332 hits  

Sekitar Pejabat Google Malaysia

Baru baru ini Google Malaysia telah berpindah kepada pejabat baru dimana ia menggunakan rekaan selari beberapa pejabat Google lain tetapi pada masa yang sama membawakan beberapa elemen Malaysia bersama sama dengannya Google Malaysia yang telah bertapak se

Teruskan Membaca..



pejabat google di seluruh dunia

malaysia airlines official website hacked twice

waktu solat malaysia 26 01 2015

laman web malaysia airlines digodam

nomarcy kalau kat malaysia bagini kan bagus

2015 nissan x trail launched in malaysia rm142 800 to r..

sempoi kenangan kartun 90 an malaysia

bercuti di legoland malaysia

keputusan spm artis malaysia

job vacancies at malaysia timber industry board closing..

apa yang pelancong luar nampak tapi anda tak nampak di ..

empat kelab peminat artis berpengaruh di malaysia

blog politeknik metro kl blog politeknik malaysia polit..

3 gambar paparan skrin laman web malaysia airlines di g..

malaysia airlines says website not hacked

zamani boleh saman pdrm kerajaan malaysia rm100 juta pe..

laman web penerbangan malaysia airlines mas digodam cyb..

skuad beng hai lonjak nama malaysia

arc beri penarafan a kepada malaysia

restoran makanan segera hooters bakal dibuka di malaysi..

politeknik metro tasek gelugor blog politeknik malaysia..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 372
Widget Aktif : 4,007
Banner Aktif : 6,954

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,018,034
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • perempuan melayu berpakaian ketat macam sar..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • zarina anjoulie sembang pasal ehem di twitt..
  • 5 sebab kenapa blogger ini benci fynn jamal
  • luahan hati nabil terhadap juri maharaja la..
  • 15 gambar sekitar baby shower anak pertama ..
  • pemandu pengsan gadis maut dirempuh bas
  • detik detik memilukan tewasnya aktivis pere..
  • padah terlebih cerdik tong pemadam api mele..
  • perjalanan untuk menjadi seorang pakar
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • bila mama terleka

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • mengapa wanita memerlukan lelaki
  • monolog rasa
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • 26 fascinating films about food
  • 7 things you need to know about depression

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • misterbolat.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)