Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sekitar Pejabat Google Malaysia 269 hits  

Sekitar Pejabat Google Malaysia

Baru baru ini Google Malaysia telah berpindah kepada pejabat baru dimana ia menggunakan rekaan selari beberapa pejabat Google lain tetapi pada masa yang sama membawakan beberapa elemen Malaysia bersama sama dengannya Google Malaysia yang telah bertapak se

Teruskan Membaca..



11 pekerjaan pelik yang ada di pejabat google

2013 malaysia google trending

info 11 pekerjaan pelik yang ada di pejabat google

info 11 pekerjaan pelik yang ada di pejabat google

find vuln site by google dork sqli and website sqli sca..

mengapa tiada siapa klik iklan google adsense saya

kenapa iklan google adsense susah hendak keluar pada si..

android wear 101 google menerangkan tentang platform ja..

facebook spam like work in google chrome

comel je cik google ni

google reveals how the android wear ui will work

google padam blog sebar kebencian kaum di singapura

samsung dijangka memperkenalkan jam tangan pintar beras..

gambar gambar cool yang di ambil oleh google street

google hangout dikemaskini dengan fungsi menghantar dan..

trick guna google search

marionexxes sertai google selaku duta rasmi

samsung dijangka memperkenalkan jam tangan pintar beras..

gambar pelik dan lucu yang di ambil google street view

google memperluaskan penggunaan internet sehingga penda..

guna google cari keluarga terpisah 25 tahun




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 194
Widget Aktif : 3,849
Banner Aktif : 6,263

Domain Dibenarkan: 10,112
Jumlah Artikel : 767,768
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gambar dan video kelembikan tentera israel ..
  • meletup foto lucah terbaru artis malaysia
  • lelaki terselamat selepas terperangkap 103 ..
  • tanyalah ustaz ayat mengubat batuk
  • takat lebur emas
  • filem lucah untuk ulama pas pro umno
  • tentera israel dipecat kerana takut dengan ..
  • bagaimana menjadi pelabur saham akhirat iku..
  • selamat hari raya
  • doa untuk gaza
  • adab meminta maaf yang kita selalu terlepas..
  • dap dan gerakan pelampau kristian di amerik..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • rahsia label pada buah buahan
  • tatu yang amat realistik 29 gambar
  • subhanallah ikan salmon memiliki gps tercan..
  • mengenai artis korea yang amat mengejutkan

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • belajarkaedahjibril.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2745)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1317)   rojak (1191)   lelaki (1113)   informasi (788)   berita (788)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (267)   lawak (236)   kesihatan (223)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)