Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Sekitar Pejabat Google Malaysia 279 hits  

Sekitar Pejabat Google Malaysia

Baru baru ini Google Malaysia telah berpindah kepada pejabat baru dimana ia menggunakan rekaan selari beberapa pejabat Google lain tetapi pada masa yang sama membawakan beberapa elemen Malaysia bersama sama dengannya Google Malaysia yang telah bertapak se

Teruskan Membaca..



5 gambar pejabat google di london

5 gambar pejabat google di london

gambar sekitar floria 2014 putrajaya

5 gambar pejabat google di london

china s baidu to challenge google with its own self dri..

google enhances explore feature for maps

cara melakukan google site verification

layan akaun google plus rakan rakan blogger

google play store dikemaskini dengan antaramuka baru me..

fakta tentang google

google kumpulkan hacker top dunia untuk hadang nsa

google umum project zero atasi kerentanan perisian

bengkel step by step google adwords oleh sifu adwords

download google drive offline installer for windows

promo raya sifu adwords rm100 untuk bengkel step by ste..

tiada peta palestin dalam google maps

penyelidikan google boleh hilangkan ingatan pengguna

hackers palestin malukan zionis israel dengan menggodam..

berhati hati dengan aplikasi mh17 di google play store

google wants to take 90 of the users of microsoft offic..

blogger nuffnang google my blog part 1




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 197
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 6,277

Domain Dibenarkan: 10,260
Jumlah Artikel : 782,729
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • seram tidak sengaja selfie dengan pontianak
  • mh17 jenazah pramugari ini yang pertama tur..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar
  • mana seluar awek ni
  • 18 only entah dimana silapnya
  • menarik foto lawak giler vol 241
  • 18 only inilah artis korea lee hyori yang m..
  • 18 video aksi rakaman se ks dua artis terso..
  • selepas 37 hari nahas mh17 jenazah dihantar..
  • malaysia sentiasa prihatin nasib rakyat gaz..
  • biadap khalid samad kata sultan tidak sepat..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kembali menjadi burung pipit
  • tips balik kampung dengan selamat
  • tupperware puasa

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • hafidzramli.com


  • domain tag :

    personal (2782)   wanita (1810)   diari (1587)   produk (1324)   rojak (1201)   lelaki (1130)   berita (806)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (547)   santai (496)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (184)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (166)   tutorial (165)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (127)   teknologi (123)   art (116)   jawatan (97)   indonesia (96)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (74)    (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)