Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO 150 hits  

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO

Majlis Peguam BAR Coucil Kecoh sebelum ini bahawa ia merupakan satu Majlis yang masih diragui kecenderungan politiknya sejak dikatakan terlibat dengan Perhimpunan BERSIH sebelum ini Semalam Presidennya Christopher Leong menegaskan bahawa pendedahan oleh M

Teruskan Membaca..



zahid hamidi kantoi

malu dan takut fakta sebenar diketahui majlis peguam da..

video zahid hamidi diserang pak cik tak puas hati khidm..

video pakcik serang zahid hamidi

makjemah video zahid hamidi diserang pak cik tak puas h..

surat fbi hishammuddin sangkal dakwaan zahid hamidi

hishammuddin dah kenakan zahid hamidi

kempen singkir zahid hamidi sudah bermula

malaysiakini cuba perangkap ds zahid hamidi untuk dedah..

kongsi gelap tiga soalan untuk ds zahid hamidi

zahid hamidi sedia laksana rancangan visa percuma

datang agm kalau tak suka komen saya kata presiden majl..

makjemah zahid hamidi diserang oleh seorang pakcik nak ..

zahid hamidi terima aduan live semasa lawatan ke imigre..

makin panas zahid hamidi pun sokong kenyataan ismail sa..

salah ker bila pak menteri berbicara ismailsabri60 naji..

lebih baik shafee berbahas dengan majlis peguam

malu kerana shafee abdullah berjaya bogelkan dan kantoi..

liwat ii anwar ibrahim dianiaya majlis peguam

isu bestinet zahid hamidi membisu




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 393
Widget Aktif : 4,018
Banner Aktif : 7,011

Domain Dibenarkan: 11,029
Jumlah Artikel : 1,067,369
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 10 gambar ehem2 amyra rosli tersebar jadi t..
  • pilu dato seri vida kongsi kisah sedih dua ..
  • foto johan bermesra dengan anak anaknya
  • tidak berpakaian sambil kendong bayi jadi t..
  • hati hati para wanita 5 gambar kamera terse..
  • che ta zain kongsi foto tunai ibadah umrah
  • zizan emma hilang mamat khalid redha
  • 5 tarikan utama wanita di mata lelaki
  • kisah sedih penyanyi sakitnya tuh di sini p..
  • inilah akibat seluar terlalu ketat
  • macam ni punya perniaga online pun ada
  • empat adik najib bongkar rahsia meletakkan ..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • taman di dalam shoping mall
  • bekas penyanyi iklim yang ramai tidak tahu
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips balik kampung dengan selamat
  • kurang ajaran tak sesat
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • bila ada depan mata tak tahu menghargai
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • nak negara maju atau sebaliknya

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • retrojingga.blogspot.com
  • adnan-daughter.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • blogyop.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ikanbilistumbok.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2943)   wanita (1942)   diari (1685)   produk (1329)   rojak (1279)   lelaki (1189)   berita (900)   ilmiah (834)   informasi (833)   bisnes (559)   santai (519)   agama (373)   pelik (357)   politik (332)   hiburan (321)   review (304)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (213)   komputer (188)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (177)   destinasi (172)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   tanaman (22)   motivasi (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)