Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO 155 hits  

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO

Majlis Peguam BAR Coucil Kecoh sebelum ini bahawa ia merupakan satu Majlis yang masih diragui kecenderungan politiknya sejak dikatakan terlibat dengan Perhimpunan BERSIH sebelum ini Semalam Presidennya Christopher Leong menegaskan bahawa pendedahan oleh M

Teruskan Membaca..



isu anwar ibrahim sebagai banduan jenayah mudah selesai..

makin panas zahid hamidi pun sokong kenyataan ismail sa..

isu surat fbi benarkah zahid kena kencing dengan peguam..

apa n izzah mahukan sebenarnya kdnputrajaya zahid hamid..

tahniah pasukan keselamatan kerana cool ds dr ahmad zah..

nurul izzah tak diajar bersopan tuduh zahid hamidi lebi..

haah mana suara pemimpin melayu lain zahid rohani kj da..

salah ker bila pak menteri berbicara ismailsabri60 naji..

isu bestinet zahid hamidi membisu

zahid hamidi kata serangan terhadap 1mdb didorong kepen..

sirul tak pernah kata dia diarah dakwa peguam

ada hati nak bertukar status orang kaya

ehh apa aku nak share ni sebenarnya

susah betul nak cari plumber melayu review plumber

gst semua nak menang hujah

tengok gambar aiskrim pun nak kecil hati

group whatsapp nurse sembang lucah pasal negro nak mamp..

tak nak kahwin dengan dia

group whatsapp nurse sembang lucah pasal negro nak mamp..

nak link blog boleh 1

teringinnya nak anak kembar




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 286
Widget Aktif : 3,948
Banner Aktif : 7,189

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,105,372
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • liang lahad tiba tiba sempit jenazah pula b..
  • lentik punggung kilafairy di hari jadinya p..
  • akibat cinta terlarang mayat pasangan kekas..
  • gempar mayat tergantung dipokok berdekatan ..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • kereta bwm i8 bernilai rm1 4 juta hadiah bu..
  • gempar personaliti pengacara terkenal letak..
  • pasangan bunuh diri kerana cinta terlarang
  • solat orang munafik
  • wanita maut tercekik kinder bueno
  • cerita malam minggu pondan yang belom buat ..
  • syeikh zainul asri hj ramli islam

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • emak abah opah dan atuk
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • taman di dalam shoping mall
  • mengapa umat islam perlu berpolitik
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)