Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO 146 hits  

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO

Majlis Peguam BAR Coucil Kecoh sebelum ini bahawa ia merupakan satu Majlis yang masih diragui kecenderungan politiknya sejak dikatakan terlibat dengan Perhimpunan BERSIH sebelum ini Semalam Presidennya Christopher Leong menegaskan bahawa pendedahan oleh M

Teruskan Membaca..



zahid hamidi diserang oleh seorang pakcik nak tangkap s..

makjemah zahid hamidi diserang oleh seorang pakcik nak ..

surat kepada fbi bukan surat sokongan jangan dakwa zahi..

zahid hamidi kantoi

makjemah video zahid hamidi diserang pak cik tak puas h..

video zahid hamidi diserang pak cik tak puas hati khidm..

surat fbi hishammuddin sangkal dakwaan zahid hamidi

zahid hamidi sedia laksana rancangan visa percuma

zahid hamidi tampil perjelas surat untuk fbi

malaysiakini cuba perangkap ds zahid hamidi untuk dedah..

kempen singkir zahid hamidi sudah bermula

kongsi gelap tiga soalan untuk ds zahid hamidi

video pakcik serang zahid hamidi

kenapa pulak anyhony loke nak marah bila hadi awang kat..

peguam yang dakwa jakim promosi fahaman ekstremisme dit..

peguam yang dakwa jakim promosi fahaman ekstremisme dit..

peguam yang dakwa jakim promosi fahaman ekstremisme dit..

peguam yang dakwa jakim promosi fahaman ekstremisme dit..

peguam enggan ulas kenyataannya dakwa jakim promosi fah..

peguam hak asasi manusia eric paulsen dakwa jakim promo..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 477
Widget Aktif : 3,947
Banner Aktif : 7,014

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,017,267
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aksi pasangan remaja bermesra dalam kfc
  • gambar selfie ini betul betul buat orang te..
  • gambar gambar lama dato siti zamani slam se..
  • edry kru minta aweera merendah diri dan mov..
  • gadis bertudung tetapi memakai bikini
  • lobak ni aneh boleh mengejutkan anda
  • jadi terkenal ninih si penjual getuk luncur..
  • outstanding rosicky seals arsenal 3 2 win o..
  • lembutnya pinggang awek ni boleh main banya..
  • makjemah video kira kira 100 penduduk hadir..
  • perjalanan untuk menjadi seorang pakar
  • doobie ingin memudahkan anda rekabentuk dan..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • islam itu indah
  • wang bukanlah segalanya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kisah imam malik diheret dan didera
  • tanda tanda kanser payudara
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • 26 fascinating films about food
  • kembali menjadi burung pipit
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • nilamhimawari.blogspot.com
  • aidilmuslim.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • azuraanisalaim.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • misterbolat.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)