Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO 110 hits  

PERBAHASAN PCA MAJLIS PEGUAM NAK DAKWA zahid hamidi PemilihanUMNO

Majlis Peguam BAR Coucil Kecoh sebelum ini bahawa ia merupakan satu Majlis yang masih diragui kecenderungan politiknya sejak dikatakan terlibat dengan Perhimpunan BERSIH sebelum ini Semalam Presidennya Christopher Leong menegaskan bahawa pendedahan oleh M

Teruskan Membaca..



tiba tiba zahid hamidi nak jadi garang balik tahun ini ..

majlis perkahwinan mewah anak zahid hamidi bertukar maj..

bapa zahid hamidi meninggal dunia akibat jangkitan pepa..

siasatan mh17 sudah capai tahap 50 peratus zahid hamidi

ayah zahid hamidi meninggal dunia

perang halang team pdrmsia ke kawasan mh17 cc najibraza..

jenazah bapa zahid hamidi dibawa ke perak

nak majlis solat hajat sederhana jer tapi dihadiri lebi..

jenazah bapa zahid hamidi selamat dikebumikan

bapa zahid hamidi meninggal dunia

mdn igp ke ukraine cc ds zahid hamidi bcc najibrazak pr..

najib sampai ucapan takziah kepada zahid hamidi

kafir chauvinis hina islam akhirnya ditahan tahniah pdr..

stafoc perangi pusat judi haram kdn komited dan serius ..

imigresen kena serbu zahid hamidi punya pasallah nie kd..

zahid hamidi melayu kena hempuk dengan cina apa tindaka..

ada blogger umno sudah bikin zahid hamidi panas

anak sabah deklamasi puisi beri semangat ds najib di be..

mh17 zahid hamidi ketua polis negara berlepas ke ukrain..

disaat kita sibuk berhari raya pemimpin kita korban mas..

zahid hamidi dan ketua polis negara berlepas ke kiev se..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 285
Widget Aktif : 3,992
Banner Aktif : 6,335

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 796,135
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah pengalaman memandikan jenazah mh17
  • anggota tentera ditemui mati tergantung
  • jdt supporter put behind bars for seven day..
  • mamat exist kini hidup merana dan merempat ..
  • 5 sebab utama kenapa perlunya bersarapan pa..
  • orang bertunang kita pun bertunang
  • mh17 ratapan keranda sikecil
  • adik 3 tahun kanak kanak paling muda masuk ..
  • testimoni alpha lipid bee venom
  • kisah pilu dan menyayat hati seorang insan ..
  • jamal abdillah masih berbisa
  • johor darul takzim buru fernando torres bag..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • supermummy - miza harun
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • mizzfatty88.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)