Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI 140 hits  

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI

Takut Kucinghitam baca artikel nie Dulu kes telur tiruan nie daging lembu tiruan plak Sapa la teringin nak makan binatang yang makan sampah tu ibarat makan mesin sampah la sebab tu Allah mengharamkan kita makan babi Tolong sebarkan ini kepada Saudara

Teruskan Membaca..



cara membezakan daging babi dan daging lembu

restoran ehsan nafi guna daging babi

update dakwaan restoran mamak guna bacon daging babi

restoran al ehsan jawab tuduhan guna bacon daging babi

isu restoran al ehsan guna daging babi

daging babi bacon dalam senarai barang kedai mamak wang..

restoran al ehsan jawab tuduhan guna bacon daging babi

rungkai isu restoran al ehsan guna daging babi

palsu restoran al ehsan hidang daging bacon babi

restoran nafi dakwaan guna daging babi

restoran al ehsan jawab tuduhan isu guna bacon daging b..

bila restoran mamak guna bacon daging babi dalam masaka..

panas restoran mamak kantoi guna daging babi

rungkai isu restoran al ehsan guna daging babi

teknologi sangkar sembelihan hidraulik jadikan lembu ke..

restoran al ehsan buat laporan polis jawab tuduhan guna..

restoran al ehsan buat laporan polis jawab tuduhan guna..

restoran al ehsan buat laporan polis jawab tuduhan guna..

restoran al ehsan buat laporan polis nafi hidang daging..

restoran al ehsan jawab tuduhan guna bacon daging babi

berita palsu restoran al ehsan hidang daging bacon babi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 518
Widget Aktif : 3,995
Banner Aktif : 6,599

Domain Dibenarkan: 10,594
Jumlah Artikel : 860,921
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • gadis tercantik dan popular di hong kong da..
  • julia ziegler tidur dengan produser demi da..
  • bekas teman lelaki dakwa dyana sofea dan za..
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj dan ci..
  • bongkar cara video lucah ustaz azhar idrus ..
  • 5 gangguan syaitan semasa solat
  • gambar sekitar majlis pernikahan tmj cik kh..
  • subhanallah 22 tempat yang sangat berwarna ..
  • kumpulan kata ucapan tahun baru islam hijri..
  • muhdalena wanita kes amuk di putrajaya melo..
  • gambar comel anak wawa zainal dan ariel zaf..
  • vide0 yang di cari tengok dan nilai sebelum..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • cerita semalam hot spring kah
  • wang bukanlah segalanya
  • kalaulah allahyarham tan sri p ramlee masih..
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • persoalan hangat tentang yakjuj dan makjuj
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • kamusevolusi.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • icecreamnewchapter.blogspot.com
  • gempakphotoshop.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2844)   wanita (1857)   diari (1612)   produk (1329)   rojak (1228)   lelaki (1158)   berita (858)   ilmiah (810)   informasi (808)   bisnes (556)   santai (503)   agama (364)   pelik (344)   politik (320)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (241)   kesihatan (235)   gosip (199)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (175)   artis (171)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (125)   art (117)   jawatan (102)   indonesia (100)   gadget (98)   petua (95)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (81)    (74)   sekolah (70)   lirik (65)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)