Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI 111 hits  

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI

Takut Kucinghitam baca artikel nie Dulu kes telur tiruan nie daging lembu tiruan plak Sapa la teringin nak makan binatang yang makan sampah tu ibarat makan mesin sampah la sebab tu Allah mengharamkan kita makan babi Tolong sebarkan ini kepada Saudara

Teruskan Membaca..



beza daging babi dgn daging lembu

ismail sabri bekalan daging lembu mencukupi

6 cara bezakan daging lembu dan daging babi

bekalan daging lembu mencukupi sempena aidilfitri

bekalan daging lembu mencukupi sempena aidilfitri

beza mcdonalds kalau ada daging babi

6 cara bezakan daging lembu dan daging babi

6 cara bezakan daging lembu dan daging babi

berkahwin dengan darah daging sendiri anak kahwini ibu ..

daging goreng berlada

nasi beriani daging

gara gara daging babi

kerutup daging

nasi beriani daging

seandainya kita tidak dapat menjadi garam yang dapat me..

daging black pepper resepi mudah dan sedap koleksi juad..

resepi tauhu sumbat daging ayam langkah demi langkah ko..

nasi daging

daging masak merah mertua

kari daging

gara gara daging babi




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 301
Widget Aktif : 3,950
Banner Aktif : 6,150

Domain Dibenarkan: 10,100
Jumlah Artikel : 762,581
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peluklah si pengganas
  • comelnya reaksi spontan adik ni
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv
  • google play store dikemaskini dengan antara..
  • panas pergaduhan kaum diipoh
  • expectation vs reality song ji hyo lee kwan..
  • aging symptoms
  • berita terkini pemberontak pro russia temba..
  • tahniah gambar scha al yahya selamat lahirk..
  • lagi maksiat dalam masjid dirakam cctv kame..
  • gambar lubang pengakhiran dunia muncul di r..
  • japan inc now exporting weapons

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • spisis kawan yang femes
  • rahsia bilal mati bersujud dikisahkan ister..
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • leachempaka91.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • santanmanis.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • kongsimyresepi.blogspot.com
  • ijamurth.blogspot.com
  • mykhalish.net
  • afiqmahadhir.com
  • theniina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2741)   wanita (1788)   diari (1563)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (782)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)