Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI 121 hits  

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI

Takut Kucinghitam baca artikel nie Dulu kes telur tiruan nie daging lembu tiruan plak Sapa la teringin nak makan binatang yang makan sampah tu ibarat makan mesin sampah la sebab tu Allah mengharamkan kita makan babi Tolong sebarkan ini kepada Saudara

Teruskan Membaca..



beza daging babi dgn daging lembu

bekalan daging lembu mencukupi sempena aidilfitri

bekalan daging lembu mencukupi sempena aidilfitri

ismail sabri bekalan daging lembu mencukupi

beza mcdonalds kalau ada daging babi

seandainya kita tidak dapat menjadi garam yang dapat me..

rendang daging

didalam diri manusia terdapat seketul daging yang menja..

daging masak asam rebus

didalam diri manusia terdapat seketul daging yang menja..

tumis tumis ramadan chef sabri pajeri terung daging gor..

ustaz azhar idrus hukum jual beli daging qurban part 00..

daging goreng kering

azam ramadan su resepi bubur pulut hitam daging goreng ..

resepi gulai daging

resepi daging kambing berkicap

resepi ramadhan daging masak merah

kemalangan ngeri badan lelaki ini tertusuk pada pagar b..

bebola daging maghribi

ngeri 18sg kedai di london jual daging manusia

resepi pakapau daging




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 484
Widget Aktif : 4,044
Banner Aktif : 6,195

Domain Dibenarkan: 10,239
Jumlah Artikel : 788,181
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 7 sebab perlu elak kahwin awek gila melanco..
  • pembantu juruterbang pesawat lion air rebah..
  • punca budak 4 tahun mati dalam kereta ayah
  • ngeri gambar gantung diri robin williams te..
  • ammar alfian rakam aksi lucah bersama rakan..
  • 10 kalangan manusia yang solat nya tidak di..
  • rangka bayi ditemui dalam beg sekolah
  • breaking news lelaki melayu isytihar murtad..
  • mh17 bendera jepun dikibar separuh tiang es..
  • mesti tengok 2 gambar pembedahan bina semul..
  • gempar kelibat misteri semasa faizul melang..
  • foto kebakaran di politeknik ungku omar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • kurang ajaran tak sesat
  • tanda tanda kanser payudara
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • ainakasyah.com
  • kamilosman.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • haqmilik.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com
  • suriraudhah.blogspot.com
  • dianeeya.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2778)   wanita (1809)   diari (1585)   produk (1324)   rojak (1198)   lelaki (1127)   berita (805)   informasi (790)   ilmiah (789)   bisnes (545)   santai (495)   agama (358)   pelik (336)   politik (313)   review (297)   original (284)   hiburan (278)   lawak (238)   kesihatan (226)   gosip (194)   komputer (183)   bn (177)   keluarga (176)   artis (168)   destinasi (165)   tutorial (164)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (146)   english (143)   resepi (126)   teknologi (123)   art (115)   jawatan (97)   indonesia (95)   gadget (93)   petua (92)   makanan (90)   servis (88)   pr (86)    (73)   sukan (73)   sekolah (66)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)