Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI 154 hits  

DAGING LEMBU TIRUAN DARI DAGING BABI

Takut Kucinghitam baca artikel nie Dulu kes telur tiruan nie daging lembu tiruan plak Sapa la teringin nak makan binatang yang makan sampah tu ibarat makan mesin sampah la sebab tu Allah mengharamkan kita makan babi Tolong sebarkan ini kepada Saudara

Teruskan Membaca..



cara membezakan daging babi dan daging lembu

kecoh piza daging babi yang dikatakan halal

awas pizza daging babi

makjemah kecoh piza daging babi halal dijual di singapu..

resepi daging kari mudah sedap

begedil daging

pelik chef di london cipta burger rasa daging manusia

daging buaya jadi menu utama majlis perkahwinan

korang nak tengok cara kejam makan daging segar anjing ..

video gadis selamba pancing ikan piranha guna daging

sambal daging

cari makan dapat menu soto daging payau part 1

pelik chef di london cipta burger rasa daging manusia

asam pedas daging

asam pedas daging

khasiat dan kelebihan memakan daging kambing

daging monyet dan beruang disajikan di restoran ini

chef di london cipta burger rasa daging manusia

sambal petai daging

video ngeri 2 lelaki warga asing cuba potong penduduk t..

video ngeri 2 lelaki warga asing cuba potong penduduk t..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 282
Widget Aktif : 3,976
Banner Aktif : 6,985

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,022,036
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 9 gambar maria farida berhijab
  • lelaki maut ditembak dengan jarak dekat
  • panas pendedahan mengejutkan rita rudaini t..
  • lelaki lumpuh selepas digigit semut
  • kebenaran tidak semestinya mejoriti
  • sabah milik kami esmail kiram ll
  • vincent leong bangsat yang harus dihukum ke..
  • jangan usik botol ini jika anda terjumpa
  • seram wanita ini mendayung tanpa sedar ada ..
  • bekas isteri jimmy shanley dipenjara
  • video tengah sedap sedap makan kena tembak ..
  • akibat balkoni berlubang budak 5 tahun maut..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • never date a person who
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • bagi yang sedang gelisah hati
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • hati itu umpama gelas
  • rahsia kejayaan dunia akhirat

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)