Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

GAMBAR 3 Penyamun Mati Ditembak Berdekatan Plaza Tol Sentul Pasar SAKSIKAN 1009 hits  

GAMBAR 3 Penyamun Mati Ditembak Berdekatan Plaza Tol Sentul Pasar SAKSIKAN

GAMBAR 3 Penyamun Mati Ditembak Berdekatan Plaza Tol Sentul Pasar SAKSIKAN KUALA LUMPUR Tiga lelaki suspek samun seorang wanita mati ditembak sepasukan anggota polis Bahagian Siasatan Jenayah Berat D9 Ibu Pejabat Polis Kontinjen IPK Selangor berdekatan Pl

Teruskan Membaca..



ajak shiro timang anak ke 3 istimewa anak ini adalah ga..

dua penjenayah ditembak mati

dua penjenayah ditembak mati

punca jem di rasah terjawap dua penjenayah ditembak mat..

penjenayah paling dikehendaki mati ditembak di laguna m..

dua penjenayah ditembak mati terbabit kes berprofil tin..

peniaga maut anak perempuan cedera ditembak penyamun

70 militan ditembak mati

cetak gambar berwarna semakin mati

kereta setengah juta ditanam belakang rumah untuk guna ..

parah gambar cikgu wanita pakai baju ketat melekat dija..

3 gambar cun melecun emma maembong diawal awal kemucula..

dua wartawan ditembak mati di guatemala

bapa dan anak didakwa bunuh penyamun hukuman gantung sa..

kematian 3 beradik remaja ini terlepas hukuman mati

fesyen wanita terlampau zaman ini 3 gambar

6 gambar kereta setengah juta ditanam belakang rumah un..

3 gambar penampilan terkini jeslina hashim cun melecun

3 gambar kejadian aneh berlaku di langit sekitar negara..

makjemah bapa dan anak didakwa bunuh penyamun hukuman g..

kematian 3 beradik remaja ini terlepas hukuman mati




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 370
Widget Aktif : 3,984
Banner Aktif : 7,153

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)