Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Basikal terpanjang di dunia 216 hits  

Basikal terpanjang di dunia

heeee belum isi penumpang tapi tayarnya sudah pancit hihihi best gak kalu ronda jauh mcam ni tpi kena ubah suai lagi ni Antara Info Lain Yang Menarik Motorsikal Terpanjang Arnab Angora kesayangan Satay kajang haji samuri Mengorat Cikgu Kantoi melepak di r

Teruskan Membaca..



cabaran bergu berakhir di kejohanan badminton dunia 201..

pelakon dan pelawak veteran s shamsuddin meninggal duni..

chong wei layak ke separuh akhir badminton dunia bwf 20..

cabaran beregu negara berakhir di badminton dunia bwf 2..

siaran langsung chong wei vs viktor axelsen separuh akh..

chong wei mara separuh akhir kejohanan dunia

kempen hidu kemaluan wanita untuk keamanan dunia gila

chong wei mara ke separuh akhir kejohanan badminton dun..

punca pelakon s shamsuddin meninggal dunia

mesti baca tempat paling pelik di dunia dikatakan pulau..

foto budak tergemuk dunia makan 14 kilo nasi

dari drama ke dunia perniagaan rubiah suparman

10 penemuan teraneh di dunia

pramugari bertudung mampu lonjak imej mas dimata dunia

cabaran beregu lelaki m sia pada kejohanan dunia berakh..

kempen hidu kemaluan wanita untuk keamanan dunia gila

kek cawan termahal di dunia bernilai rm2 864 70

keputusan pusingan ketiga kejohanan badminton dunia bwf..

siaran langsung chong wei vs wang zhengming suku akhir ..

salah satu jenis fobia melanda wanita di dunia

gila kempen hidu kemaluan wanita untuk keamanan dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 403
Widget Aktif : 3,967
Banner Aktif : 6,360

Domain Dibenarkan: 10,327
Jumlah Artikel : 793,580
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • peminat cari gambar lucah zul ariffin dan a..
  • memalukan gadis bangga buat aksi eham eham ..
  • muslimah berpurdah menjadi ahli dap adakah ..
  • aida hamil bade kian teruja
  • icloud digodam gambar dan video peribadi se..
  • media sosial yang sial
  • komen peminat eina azman wajah dah cantik t..
  • mas disaran henti jual arak dan pramugari t..
  • radiance signature whitening glowing series..
  • gempar naga putih ditemui mati di gerik per..
  • bercuti hari ini
  • proton lancar imej teaser pcc di laman mikr..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cinta vs materialistik
  • pasangan jealous pengalaman dan tips mengat..
  • diari sedih seekor kucing

  • wajib lawat :

  • sobrimansor.net
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • didikmanjaku.blogspot.com
  • kopipastaje.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com
  • islamic-educations.blogspot.com
  • mykarya.com
  • meckchah-inspirit.blogspot.com
  • pisegoreng.blogspot.com
  • nilamsyapina.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2798)   wanita (1822)   diari (1593)   produk (1328)   rojak (1206)   lelaki (1134)   berita (813)   ilmiah (795)   informasi (791)   bisnes (551)   santai (499)   agama (359)   pelik (336)   politik (313)   review (299)   original (285)   hiburan (282)   lawak (240)   kesihatan (227)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (178)   bn (177)   artis (168)   tutorial (167)   destinasi (167)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (147)   english (144)   resepi (129)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (98)   indonesia (96)   gadget (96)   petua (92)   makanan (90)   servis (89)   pr (86)   sukan (76)    (73)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)