Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Basikal terpanjang di dunia 265 hits  

Basikal terpanjang di dunia

heeee belum isi penumpang tapi tayarnya sudah pancit hihihi best gak kalu ronda jauh mcam ni tpi kena ubah suai lagi ni Antara Info Lain Yang Menarik Motorsikal Terpanjang Arnab Angora kesayangan Satay kajang haji samuri Mengorat Cikgu Kantoi melepak di r

Teruskan Membaca..



10 gambar makam raja abdullah yang mengejutkan antara m..

5 bencana nuklir paling parah di dunia

5 bencana nuklir paling parah di dunia

terbalik dah dunia wakil rakyat tidak boleh menjadi ima..

inilah isteri paling pemalas di dunia

liga hoki dunia malaysia layak ke final

8 gambar makam raja abdullah yang mengejutkan insan ter..

video sirul ditahan dipenjara paling teruk di dunia

liga hoki dunia malaysia layak ke final

kereta paling hina di dunia

makjemah 20 buah hotel paling unik di dunia ini buat ka..

ikan berwarna indah di dunia

makjemah pemimpin dunia ucap takziah kemangkatan raja a..

jom lihat gaya hidup mewah atlet sukan termahal di duni..

10 ikan paling ganas dan paling mematikan di dunia

10 lubang teraneh di dunia

hadlaju paling tinggi di dunia

inilah makam raja antara yang paling berpengaruh di dun..

10 negara terbersih di dunia

apakah alat mainan paling laris di dunia

yasmin guru la salle tersenarai guru terbaik dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 242
Widget Aktif : 3,975
Banner Aktif : 6,986

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,020,441
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • 6 gambar anak saudara siti nurhaliza yang c..
  • 7 gambar kakak emma maembong yang cantik je..
  • restoran makanan segera hooters bakal dibuk..
  • status sedih diana rafar selepas fail perce..
  • 7 gambar selfie budak sekolah tayang dada
  • elyana dipaksa suami untuk giat semula dala..
  • pelajar curi handphone cikgu dan sebar gamb..
  • sebab sebenar sharnaaz anis al idrus putus ..
  • mh370 pernikahan madu ghaib sah mengikut sy..
  • senyuman yang menggoda ribuan wanita
  • twitter memperkenalkan fungsi direct messag..
  • santai aksi comel kesayangan rakyat

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • saya suka pakai tudung walaupun saya bukan ..
  • misteri ketajaman pedang salahudin al ayubi..
  • akhir zaman kekuasaan dipegang oleh orang o..
  • kangkung dan risikonya
  • hati itu umpama gelas
  • 7 perkara tipu daya syaitan terhadap manusi..
  • cara merawat dan memutihkan wajah dalam isl..
  • islam itu indah
  • sikap kebanyakan orang melayu dalam perniag..

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • dewisyorga.blogspot.com
  • travelblog.my
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com
  • safirulamar.com
  • kalamalbab.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)