Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Basikal terpanjang di dunia 275 hits  

Basikal terpanjang di dunia

heeee belum isi penumpang tapi tayarnya sudah pancit hihihi best gak kalu ronda jauh mcam ni tpi kena ubah suai lagi ni Antara Info Lain Yang Menarik Motorsikal Terpanjang Arnab Angora kesayangan Satay kajang haji samuri Mengorat Cikgu Kantoi melepak di r

Teruskan Membaca..



lelaki dengan bulu mata terpanjang di dunia

lelaki ukraine dakwa miliki bulu mata terpanjang di dun..

lelaki ini memiliki bulu mata terpanjang di dunia

pelan mobiliti pintar ford dikembangkan pada kongres pe..

najib bangsa melayu bakal disegani di mata dunia

bill gates terkaya di dunia sejak 21 tahun lalu

makjemah kajian durex rakyat china paling kuat seks di ..

legenda tottenham dave mackay meninggal dunia

najib bangsa melayu bakal disegani di mata dunia

keindahan taman dinding karya ahli botani ternama dunia..

inilah banggunan dengan reka bentuk paling aneh di duni..

to ak coklat termahal di dunia

gambar gambar kehidupan orang siberia yang tinggal di p..

farm in the city ajar anak tentang dunia haiwan

doktor gigi yang comel berhijab sangat cantik ini mengg..

makjemah bill gates sekali lagi ungguli individu paling..

bill gates sekali lagi ungguli individu paling kaya di ..

wanita terjun kereta bekas suami meninggal dunia

pasangan paling hot dan sempurna di dunia

jom lihat gaya hidup orang siberia dari penghujung duni..

rosniza disahkan meninggal dunia




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 354
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 7,103

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,784
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • wajib tahu 8 perkara yang bertentangan deng..
  • 3 gambar lelaki pak guard gantung diri di t..
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • cara selesaikan kes pasangan curang
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • rupanya usaha singkir najib lebih awal dari..
  • pilu 3 anak meninggal di tempat yang sama w..
  • tempahan banner gif 125 x 125
  • kalau mak dan ayah mati sekali pun saya tak..
  • menarik foto lawak giler 600

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • 7 things you need to know about depression
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • 3 cara mengubati demam campak secara tradis..
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • wow apa yang pelik di sebalik wajah cute in..
  • sunnah yang mudah dilakukan tapi jarang dib..
  • cerita negeri siluman di gunung kelud
  • 27 kesan perbuatan zina

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)