Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Kejadian Tembak di Plaza Tol Duke Sentul 708 hits  

Gambar Kejadian Tembak di Plaza Tol Duke Sentul

Assalamualaikum petang ini 9 Oktober 2013 kita dikejutkan sekali lagi satu kejadian tembak di lebuhraya DUKE di kawasan Plaza Tol Sentul Saya kebetulan melalui jalan tersebut petang ini mendapati lebuhraya DUKE menghala ke Gombak sesak teruk dan gambar ga

Teruskan Membaca..



5 maut dalam kejadian tembak di as

dua lagi kejadian tembak bangunan di sarawak

dua lagi kejadian tembak bangunan di sarawak

kejadian tembak di jalan reko kajang

5 maut dalam kejadian tembak di as

3 gambar kejadian aneh berlaku di langit sekitar negara..

5 maut dalam kejadian tembak di as

tiga lelaki direman susulan kes tembak di pulau pinang

polis tahan tiga lelaki bantu kes tembak di george town

video polis tembak lelaki gelandangan sampai mati

bersorak dan menjerit gembira tak tahu salah tembak

polis as tembak mati gelandangan

mengejutkan 4 kes tembak dalam sehari

kes tembak di pulau pinang tiga rakan mangsa direman

bersorak menjerit gembira sebelum sedar tersalah tembak

tiga lelaki direman susulan kes tembak di pulau pinang

ketua pembangkang kena tembak

penyamun larikan rm500 000 walaupun kena tembak

rakyat malaysia kena tembak di pusat hiburan di golok

pengawal keselamatan tembak mati penjenayah cuba rompak..

lelaki tembak mati 2 wartawan di guatemala




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 367
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 7,154

Domain Dibenarkan: 11,137
Jumlah Artikel : 1,104,661
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • 6 gambar kantoi gadis melayu tersebar di la..
  • sonyum sokojap 72 abang tidurlah kat luar
  • kenapa wanita suka mendesah saat bersetubuh
  • gambar awek atau isteri korang macam ni tak
  • khasiat daun pandan yang korang tak tahu
  • gambar gambar kanak kanak yang hidup bergel..
  • tergempar 50 000 kakitangan kerajaan bakal ..
  • kulit berkedut kering dan melayut tips untu..
  • wanita ini nekat 22 kali pembedahan plastik..
  • kisah benar azan terpaksa dilaungkan liang ..
  • pengampunan diraja kes anwar sudah ada kepu..
  • makjemah suami menitik air mata kerana iste..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • kangkung dan risikonya
  • taman di dalam shoping mall
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • jika memang engkau jodohku
  • 9 sifat wanita yang menjadi idaman seorang ..
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • berani ke nak hantar anak ke pusat asuhan

  • wajib lawat :

  • gedungkartun.com
  • anazarin.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • jiarizaira.com
  • byzanamn.com
  • ashikinsaid.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • majalahsains.com
  • aidilmuslim.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2968)   wanita (1964)   diari (1701)   produk (1330)   rojak (1296)   lelaki (1200)   berita (912)   informasi (841)   ilmiah (837)   bisnes (563)   santai (523)   agama (374)   pelik (364)   politik (334)   hiburan (328)   review (304)   original (298)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (215)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   dewasa (166)   cerpen (165)   warez (158)   english (147)   resepi (145)   teknologi (129)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (73)   lirik (68)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)