Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar dan masej terakhir dari Pembantu juruterbang yang maut di Kudat 1204 hits  

Gambar dan masej terakhir dari Pembantu juruterbang yang maut di Kudat

Pembantu Juruterbang Marc Joel Bansh yang meninggal dunia malam tadi selepas 4 jam bertarung nyawa akibat dari kecederaan parah ketika pesawat MasWing yang dipandu nya terhempas di kawasan kampung di kudat petang semalam Sebelum kejadian mendiang Marc Joe

Teruskan Membaca..



mh17 ahli keluarga pembantu juruterbang ahmad hakimi ha..

remaja 13 tahun hamili pembantu rumah

mh17 pembantu juruterbang antara 16 mayat dikenal pasti

pembantu makmal maut digilis treler

ahmad hakimi pembantu juruterbang ayah yang penyayang

pembantu juruterbang lion air rebah mati

5 foto gambar dan antara punca sebenar pelajar perempua..

punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pensyarah 5 ga..

12 gambar pelajar uitm shah alam maut dilanggar pensyar..

antara kisah cinta sejati pembantu juruterbang mh17 ses..

cerita cinta pembantu juruterbang mh17 ahmad hakimi han..

pembantu juruterbang lion air mati mengejut

mh17 kasih sayang seorang pembantu juruterbang

pembantu juruterbang pengsan semasa bertugas

5 gambar pelajar uitm maut dirempuh kereta pensyarah

mh17 pembantu juruterbang antara 16 mayat dikenal pasti

mh17 pembantu juruterbang antara 16 mayat dikenal pasti

jenazah pembantu juruterbang mh17 antara 16 dari rakyat..

punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pensyarah 5 ga..

mh17 pembantu juruterbang antara 16 mayat dikenal pasti

pembantu juruterbang antara 16 mayat dikenal pasti




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 499
Widget Aktif : 3,964
Banner Aktif : 6,446

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 815,689
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • menarik foto lawak giler vol 279
  • aksi lagak lucah dalam kartun yang kita tak..
  • isu hina melayu jawa di fb
  • menarik foto lawak giler vol 546
  • senarai pemenang anugerah lawak warna 2014
  • kisah sumaiyah binti khaiyat
  • panas berapi luahan hati anak jati pengkala..
  • penceroboh lompat pagar white house
  • bakal kembali beraksi katanya
  • perwakilan pas aminkan doa celaka mat sabu
  • testimoni ambil esp gastrik tiada lagi
  • jadual atlet malaysia hari ini sukan asia i..

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • takde idea buat entri buat entri lucah
  • blog spammers sudah bijak
  • kita pandai nasihat orang lain tetapi tidak..

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • historyjitra.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • izzuddinfauzi.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)