Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Piya sarung jersi JDT 523 hits  

Gambar Piya sarung jersi JDT

Piya dan Peminatnya Kapten terbaik bolasepak Kelantan Mohd Badri Radzi atau lebih dikenali dengan nama Piya kini di khabarkan dah menyarung jersi Pasukan Popular Malaysia Johor Darul Takzim Mengikut gambar yang di muat naik melaluai seorang peminat Piya m

Teruskan Membaca..



betulkah fernando torres bakal sarung jersi jdt

betulkah fernando torres bakal sarung jersi jdt

tiago kesal enggan sarung jersi portugal

limbc 2014 rohrbach lechner sarung jersi kuning merah j..

kaka kembali sarung jersi untuk brazil

kaka kembali sarung jersi brazil

kaka kembali sarung jersi brazil

limbc 2014 rohrbach lechner sarung jersi kuning merah j..

kaka kembali sarung jersi brazil

tiago kesal enggan sarung jersi portugal

goals felda united vs jdt malaysia cup 20 october 2014

piala malaysia felda atasi jdt 4 3 di selayang

piala malaysia felda menang tipis atasi jdt 4 3

felda united benam jdt di selayang

video gol felda united vs jdt 20 oktober 2014 piala mal..

felda united vs jdt piala malaysia 2014 separuh akhir p..

jom tengok bola jdt vs felda

terkini edward junior wilson bantu felda united dahului..

felda united tumpaskan jdt walaupun bermaian 10 orang

keputusan rasmi felda united vs johor jdt 20 oktober 20..

piala malaysia felda dahului jdt 2 0




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 679
Widget Aktif : 3,963
Banner Aktif : 6,582

Domain Dibenarkan: 10,545
Jumlah Artikel : 857,966
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • kisah remaja perempuan hilang dara
  • bagaimana irfan khairi menjadi jutawan
  • nama nama bayi yang perlu dielakkan
  • kisah sebenar gambar viral makan katak yang..
  • sua pkr terus memalukan anwar
  • lagi 4 gambar jelita nazeera awek baru jep ..
  • tanda tanda darah tinggi yang perlu anda ke..
  • temuduga interview schlumberger 2014
  • 16 days photo challenge day 7 lunch
  • adakah ini gambar rozita che wan
  • bila lego dibangunkan
  • promosi team fotografi popular

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • emak abah opah dan atuk
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • hati hati laman web hina islam
  • menghidupkan sunah rasulullah saw
  • tak malu ke orang lain tahu kau gila seks
  • hati itu umpama gelas
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :

  • shazlinarahim.blogspot.com
  • adusizah.blogspot.com
  • musafirsuci.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • bahdis.blogspot.com
  • daripelusukdunia.com
  • discoveringmylittletinyworld.blogspot.com
  • ryyhan.blogspot.com
  • madnip-tutorial.blogspot.com
  • thinkizz.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com
  • izharijaihijaz.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2835)   wanita (1852)   diari (1608)   produk (1329)   rojak (1225)   lelaki (1155)   berita (850)   ilmiah (807)   informasi (804)   bisnes (555)   santai (503)   agama (363)   pelik (341)   politik (319)   review (300)   hiburan (295)   original (288)   lawak (240)   kesihatan (234)   gosip (198)   komputer (185)   keluarga (180)   bn (178)   tutorial (174)   artis (170)   destinasi (168)   cerpen (162)   warez (158)   dewasa (154)   english (144)   resepi (134)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (101)   indonesia (98)   gadget (97)   petua (93)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (80)    (74)   sekolah (70)   fotografi (65)   lirik (64)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (20)   automotif (13)   seram (4)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (1)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)