Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Piya sarung jersi JDT 490 hits  

Gambar Piya sarung jersi JDT

Piya dan Peminatnya Kapten terbaik bolasepak Kelantan Mohd Badri Radzi atau lebih dikenali dengan nama Piya kini di khabarkan dah menyarung jersi Pasukan Popular Malaysia Johor Darul Takzim Mengikut gambar yang di muat naik melaluai seorang peminat Piya m

Teruskan Membaca..



comment on kacakan diri anda dengan jersi brazil away b..

azizulhasni pakai sarung tangan save gaza di sukan koma..

droga sedia kembali sarung jersi the blues

sanchez sarung jersi arsenal

sanchez gembira sarung jersi arsenal

azizulhasni pakai sarung tangan save gaza di sukan koma..

frank lampard umum tinggalkan chelsea selepas 13 tahun ..

penyokong jdt dan penyokong pahang berdamai

perlawanan amal antara kelantan dan jdt

birthday cake jersey johor darul takzim jdt

pasukan jdt turun ledang

jadual perlawanan jdt dan jdt ii piala malaysia 2014

alhamdulillah jdt juara liga super 2014

undian piala malaysia 2014 kelantan dan jdt dalam satu ..

sukan piala malaysia kelantan dan jdt dalam satu kumpul..

fuyyohh jdt

real madrid bakal guna jersi warna pink

comment on kacakan diri anda dengan jersi brazil away b..

real madrid bakal guna jersi warna pink

jersi real madrid 2014 15 berwarna pink

jersi terbaru sepanyol




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 482
Widget Aktif : 3,910
Banner Aktif : 6,192

Domain Dibenarkan: 10,102
Jumlah Artikel : 766,428
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • playstation 4 berwarna putih akan ditawarka..
  • peminat dakwa kereta audi fizo omar sering ..
  • 5 gambar anak pertama scha al yahya dan awa..
  • pelajar perempuan khalwat dengan lima rakan..
  • gambar gambar lucu dan pelik yang jarang ki..
  • 7 rahsia buat orang suka kat kita
  • bapa 2 anak kaki skodeng rahsia perempuan m..
  • malaysia ranking on day 2
  • move on
  • cigarette racing speedboat kepunyaan dyam b..
  • worldnewsdailyreport dakwa putera sultan se..
  • berhati hati di jalan raya

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • cyber999 pusat aduan keselamatan siber
  • hati hati laman web hina islam
  • aku penganggur
  • kisah nabi ismail a s

  • wajib lawat :

  • ryyhan.blogspot.com
  • cahayacinta.com
  • whenzedtalks.blogspot.com
  • loveisshearing.blogspot.com
  • little-khalifahtobe.blogspot.com
  • lepakwithcoffeelover.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • norainyusoff.com
  • mizshela.wordpress.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • ayiedanny.blogspot.com
  • encikbedaksejuk.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2742)   wanita (1789)   diari (1564)   produk (1316)   rojak (1190)   lelaki (1111)   informasi (788)   berita (786)   ilmiah (783)   bisnes (537)   santai (486)   agama (355)   pelik (332)   politik (308)   review (296)   original (282)   hiburan (266)   lawak (236)   kesihatan (221)   gosip (191)   komputer (181)   bn (175)   keluarga (175)   artis (165)   destinasi (164)   tutorial (163)   cerpen (160)   warez (158)   dewasa (144)   english (140)   resepi (125)   teknologi (123)   art (115)   indonesia (95)   jawatan (94)   gadget (92)   petua (92)   makanan (89)   servis (86)   pr (83)    (73)   sukan (72)   sekolah (65)   fotografi (65)   lirik (60)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (20)   tanaman (19)   automotif (13)   cinta (4)   peraduan (3)   seram (3)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   mall (1)   online (1)   kedai (1)