Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Gambar Perkahwinan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal Didedahkan 1831 hits  

Gambar Perkahwinan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal Didedahkan

Inilah gambar semasa perkahwinan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal setelah setahun mereka berjaya menyembunyikan status hubungan suami isteri macam dalam babak Cinta Jannah sumber Rotikaya

Teruskan Membaca..



5 gambar sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa ..

kemeriahan majlis resepsi wawa zainal dan aeril zafrel

eksklusif foto majlis resepsi perkahwinan aeril zafrel ..

3 foto sekitar majlis resepsi aeril zafrel dan wawa zai..

eksklusif foto majlis resepsi perkahwinan aeril zafrel ..

18 gambar majlis resepsi aeril zafrel wawa zainal

majlis resepsi aeril zafrel wawa zainal berlangsung mer..

sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa zainal di..

10 foto majlis resepsi aeril zafrel wawa zainal

20 gambar sekitar majlis resepsi aeril zafrel wawa zain..

makjemah eksklusif foto majlis resepsi perkahwinan aeri..

foto penampilan baru aeril zafrel dan wawa zainal memer..

5 gambar sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa ..

foto penampilan baru aeril zafrel dan wawa zainal memer..

foto penampilan baru aeril zafrel dan wawa zainal memer..

foto penampilan baru aeril zafrel dan wawa zainal memer..

majlis resepsi aeril zafrel wawa zainal 17 gambar

aeril zafrel tunaikan impian wawa zainal bersanding di ..

foto penampilan baru aeril zafrel dan wawa zainal memer..

3 foto sekitar majlis resepsi aeril zafrel dan wawa zai..

sekitar resepsi perkahwinan aeril zafrel wawa zainal di..




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 165
Widget Aktif : 3,983
Banner Aktif : 7,114

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,078,650
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • mengaku tidur dengan ramai artis
  • mengerikan ini yang berlaku jika tidak memb..
  • best quote 10 bersederhanalah
  • punca sebenar lelaki ini dib0gel dan dibela..
  • ya nuha kami pun tak sangka jugak
  • 2 sahabat maut digilis lori tangki simen di..
  • day 2890
  • resepi jus sihat buang toksin dari badan se..
  • what is network firewall
  • anugerah inovasi negara 2015 ain
  • pesta angin timur perlis 2015
  • tradisi pembakaran mayat di india yang meng..

  • wajib baca :

  • motivasi nak jadi cantik
  • kau setan aku malaikat
  • macam macam wau ada
  • untungnya insan bergelar wanita
  • al kisah si bapa miskin dan rm 200
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • diari sedih seekor kucing
  • taman di dalam shoping mall
  • kesan puasa pada badan atau pada hati
  • kahwin muda girls only
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • never date a person who

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • ibrahimkhaziq.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)