Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

ANAK NURUL WAHAB ERIC DANIEL DEPP 711 hits  

ANAK NURUL WAHAB ERIC DANIEL DEPP

Anak Nurul Wahab Eric Daniel Depp Dijangka Lelaki Blog Hiburan Mohdrohaizad com mengucapkan tahniah buat artis Malaysia yang dikenali sebagai penyanyi iaitu Nurul Wahab dan suaminya Eric Daniel Depp yang bakal menerima anak dalam masa terdekat iaitu dijan

Teruskan Membaca..



kehidupan mewah anak jutawan china di amerika yang mela..

tanpa spm nurul wahab tetap berjaya

rebecca ambil 5 anak yatim kerana kemalangan jadi anak ..

makjemah catatan dari hati anak jati perak tentang sult..

makjemah 7 cara mudah ibu bapa boleh kenalkan allah pad..

sijil kelahiran anak kedua william kate jadi bahan lawa..

kuning anak tak turun lagi

anak saya bukan billionaire kata mahathir

tak tahan kena paksa kahwin cikgu sekolah agama tikam m..

anak beranak demam

video reaksi seorang ibu mengetahui anak hamil jadi vir..

sumbangan untuk anak anak maahad tahfiz imaniyyah zahid..

rezeki anak

set menyusu dan kurus shaklee anak sihat ibu menawan

politik nurul nuha memang mudah dijangka

ibu nurul nuha mula alami tekanan perasaan

video engagement nurul and ferdaus

bila nurul izzah gedik pas pun buntang mata

punca nurul izzah masuk di kuil hindu cetus kontroversi..

kenapa pas pentingkan hudud daripada papa nurul nuha an..

berbaloi jugak air mata buaya nurul nuha




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 223
Widget Aktif : 3,307
Banner Aktif : 7,953

Domain Dibenarkan: 11,260
Jumlah Artikel : 1,156,632
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • tegar feat nabil ok lah chord

  • wajib baca :

  • perkara yang hanya diketahui kanak kanak 90..
  • hati hati laman web hina islam
  • kisah nabi ismail a s
  • suka cari masalah baik untuk anda
  • 6 fakta tentang kfc yang anda tidak ketahua..
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • tips balik kampung dengan selamat
  • spisis kawan yang femes
  • tips nak jadi hotstufff
  • bahaya ajinomoto
  • macam macam wau ada
  • kahwin muda girls only

  • wajib lawat :



    domain tag :

    personal (2999)   wanita (1988)   diari (1713)   produk (1330)   rojak (1329)   lelaki (1203)   berita (928)   informasi (844)   ilmiah (842)   bisnes (569)   santai (526)   agama (374)   pelik (364)   politik (339)   hiburan (332)   review (305)   original (301)   lawak (246)   kesihatan (243)   gosip (216)   komputer (189)   tutorial (187)   bn (186)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (167)   dewasa (166)   warez (158)   english (148)   resepi (146)   teknologi (130)   art (126)   indonesia (108)   jawatan (105)   gadget (102)   petua (99)   servis (92)   makanan (91)   sukan (88)   pr (87)    (74)   sekolah (73)   lirik (69)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (26)   tanaman (22)   automotif (14)   seram (9)   cinta (4)   pancing (3)   peraduan (3)   mall (1)   duplicate (1)   hobi (1)   online (1)   famili (1)   peronal (1)   shopping (1)   kedai (1)   infotmasi (1)