Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syiling Yasin boleh tarik duit 285 hits  

Syiling Yasin boleh tarik duit

MOHD SUKOR memiliki lebih 200 keping syiling Yasin dari pelbagai jenis SYILING lama sering dikaitkan dengan nilai pasaran yang tinggi lebih lebih lagi jika usia mata wang tersebut sudah mencecah ratusan tahun dan semakin sukar ditemui Begitupun tidak semu

Teruskan Membaca..



duit syiling 50sen termahal di malaysia

macamana orang boleh dapat duit dari youtube

duit syiling 50sen termahal di malaysia

duit syiling 50sen termahal di malaysia

duit syiling termahal di malaysia

comment on 4 duit syiling termahal di malaysia by abdul..

perghhh guna lidah je pon boleh dapat duit ribu ribu

duit syiling yang terbesar dan terberat sekali di dunia

tamar cocoa guna sendiri pun boleh buat duit

makjemah rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar bal..

rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar balik pm aus..

duit syiling sebagai tanda sindiran kepada kerajaan aus..

rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar balik pm aus..

makjemah beribu duit syiling tertanam di badan pokok in..

lelaki bawa 300 kilogram duit syiling beli kereta

duit syiling sebagai tanda sindiran kepada kerajaan aus..

comment on 4 duit syiling termahal di malaysia by hazma..

comment on 4 duit syiling termahal di malaysia by rasy

rakyat indonesia kumpul duit syiling bayar balik pm aus..

tamar cocoa minum pun boleh dapat duit




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 339
Widget Aktif : 3,997
Banner Aktif : 7,100

Domain Dibenarkan: 11,097
Jumlah Artikel : 1,077,433
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check


bacaan popular :

  • salib tersembunyi disebalik batu cincin
  • is malaysia terlibat penggal kepala di syri..
  • is john cena dead wwe superstar reportedly ..
  • jom buat tempahan kubur pink jadi viral ust..
  • bagaimana nak buat wifi booster murah sendi..
  • sentuh punggung dua kali bangla dipenjara 1..
  • fakta menarik tentang lelaki yang perlu dik..
  • kubur pelik kaler pink kubur siapa
  • punca lensa kamera tertangkap imej makluh a..
  • mh370 special tv slot to show government s ..
  • presiden pas nak tunggu ada yang mati dulu ..
  • siapa dia apa dia kata polis tak ambil tind..

  • wajib baca :

  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • macam macam wau ada
  • cerita semalam hot spring kah
  • jika memang engkau jodohku
  • puisi terakhir imam syafie
  • lima faktor punca kemurugan dan cara mengat..
  • tips yang mudah meluruskan rambut
  • cinta terlarang
  • status gosip mendapat sambutan berbanding s..
  • tips nak jadi hotstufff
  • tanda tanda kanser payudara

  • wajib lawat :

  • husnahasib.blogspot.com
  • gedungkartun.com
  • catatanhati93.blogspot.com
  • murnimohdyusof.blogspot.com
  • wanie-raina.blogspot.com
  • soshesay.blogspot.com
  • kisahmissxyz.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • hidayah97-bittersweet.blogspot.com
  • naniezawawi.blogspot.com
  • diarisifroggie.blogspot.com
  • ayueidris.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2960)   wanita (1959)   diari (1697)   produk (1330)   rojak (1289)   lelaki (1197)   berita (905)   informasi (838)   ilmiah (835)   bisnes (562)   santai (523)   agama (373)   pelik (362)   politik (332)   hiburan (327)   review (304)   original (297)   lawak (246)   kesihatan (241)   gosip (214)   komputer (189)   bn (186)   tutorial (185)   keluarga (181)   artis (179)   destinasi (173)   cerpen (165)   dewasa (164)   warez (158)   english (147)   resepi (144)   teknologi (128)   art (125)   indonesia (106)   jawatan (105)   gadget (101)   petua (98)   servis (92)   makanan (91)   pr (87)   sukan (85)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (23)   tanaman (22)   automotif (13)   seram (7)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)