Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

Syiling Yasin boleh tarik duit 278 hits  

Syiling Yasin boleh tarik duit

MOHD SUKOR memiliki lebih 200 keping syiling Yasin dari pelbagai jenis SYILING lama sering dikaitkan dengan nilai pasaran yang tinggi lebih lebih lagi jika usia mata wang tersebut sudah mencecah ratusan tahun dan semakin sukar ditemui Begitupun tidak semu

Teruskan Membaca..



5 duit syiling paling mahal di malaysia

duit syiling 226 kg disimpan dalam bank

duit syiling lama malaysia sempena memperingati hari be..

makjemah bayar pendahuluan kereta 20 000 yuan guna duit..

dari hobi jadi duit boleh ke

baju kurung pun boleh buat duit

koleksi duit syiling lama antara hobi dan nilai berharg..

barang kemas bertukar duit syiling

guru al quran dipukau barang kemas ditukar kepada duit ..

barang kemas bertukar duit syiling

panduan buat duit dgn jahit baju kurung

comment on kegilaan buat duit dengan affiliate by suhim..

cara nak tarik perhatian pelanggan bagaikan magnet

blogger affiliate duit

5 cara asas bagaimana buat duit dengan instagram

cara nak tarik perhatian pelanggan bagaikan magnet

bagaimana hendak buat duit di internet

misteri pokok duit di britain

asal usul gambar agung di duit malaysia

video jpj kena buli tarik perhatian

persembahan tuah tarik perhatian juri mentorlegend




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 610
Widget Aktif : 4,003
Banner Aktif : 6,958

Domain Dibenarkan: 10,961
Jumlah Artikel : 1,019,606
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • penghibur jalanan terkejut tun m datang
  • perhhh whatssap zizan kepada ayah emma maem..
  • miera leyana terkilan dipandang negatif ole..
  • insiden dalam kolej menayang filem lucah
  • suami melihat lakonan seks isteri sendiri d..
  • tompinai madu kelulut asli 200ml kini berad..
  • ganasnya aksi pasangan ni di tepi pantai na..
  • gambar2 cute paris hilton di bali
  • ceo airasia x meletak jawatan
  • isu berlagak zizan razak mohon maaf
  • ronaldo menyamar jadi pengemis
  • ini kisah tauladan rm5 yang patut anda baca

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • monolog rasa
  • tanda tanda kanser payudara
  • never date a person who
  • kurang ajaran tak sesat
  • allah tidak pernah jemu mengampuni
  • puisi terakhir imam syafie
  • info kenapa makanan segera bahaya
  • rahsia kejayaan dunia akhirat
  • emak abah opah dan atuk

  • wajib lawat :

  • aidilmuslim.com
  • nilamhimawari.blogspot.com
  • syidamuhajir.blogspot.com
  • chezuraida.blogspot.com
  • faiezesa.blogspot.com
  • budakkecikbermonolog.blogspot.com
  • kerjayadirumah.com
  • creamylittlediary.blogspot.com
  • travelblog.my
  • dewisyorga.blogspot.com
  • pojiegraphy.blogspot.com
  • cikannesweetyncool.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2927)   wanita (1923)   diari (1672)   produk (1329)   rojak (1269)   lelaki (1187)   berita (890)   ilmiah (832)   informasi (830)   bisnes (558)   santai (514)   agama (373)   pelik (355)   politik (329)   hiburan (318)   review (302)   original (297)   lawak (245)   kesihatan (241)   gosip (208)   komputer (188)   tutorial (184)   bn (184)   keluarga (181)   artis (174)   destinasi (171)   cerpen (165)   dewasa (163)   warez (158)   english (146)   resepi (143)   teknologi (128)   art (124)   indonesia (104)   jawatan (104)   gadget (100)   petua (98)   servis (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (84)    (74)   sekolah (72)   lirik (67)   fotografi (65)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (22)   tanaman (21)   automotif (13)   seram (6)   cinta (4)   peraduan (3)   pancing (3)   duplicate (1)   hobi (1)   infotmasi (1)   shopping (1)   online (1)   mall (1)   kedai (1)