Mana-mana domain yang menyiarkan artikel yang melanggar hakcipta atau mengandungi kandungan lucah akan di-ban serta merta tanpa belas kasihan. Lain-lain domain yang tidak dibenarkan adalah blog affiliates, skim cepat kaya, duplikasi kandungan, umur blog tak sampai 3 bulan, seductiveX, popup paksa like, likejacking, clickjacking, adfly fullpage, h12 clickjacking, dan lain-lain. Harap maklum. hubungi kami di busuk.org[at]gmail[dot]com untuk aduan atau cadangan README / TERMA & SYARAT

28 Gambar Sekitar Perkahwinan Raja Azmi 689 hits  

28 Gambar Sekitar Perkahwinan Raja Azmi

28 Gambar Sekitar Perkahwinan Raja Azmi Tahniah diucapkan kepasa Raja Azmi dan pasangannya Mohd Eddie Ghazali yang baru sahaja menjadi pasangan suami isteri yang sah sebentar tadi. Di iijab kabulkan oleh Mejar Bersara Hj Ismail Wan Ahmad dengan berwalikan

Teruskan Membaca..



raja azmi berusaha selamatkan perkahwinan

raja azmi berusaha selamatkan perkahwinan

raja azmi berusaha selamatkan perkahwinan

contest raja komen blog hazmanfadzil com 28 0

raja azmi mengaku dah sebulan tak tinggal bersama suami

rumahtangga raja azmi retak lagi

eddie terkejut raja azmi dedah kemelut rumah tangga

isu rumahtangga raja azmi dan eddi retak

raja azmi sudah sebulan tidak tinggal sebumbung

gambar sekitar floria 2014 putrajaya

eddie tak tinggal sebumbung lagi raja azmi

punca keretakan rumahtangga raja azmi dan eddie crk ter..

tak sangka raja azmi buka cerita pada media eddie ghaza..

isu rumahtangga raja azmi dan eddi retak

rumahtangga raja azmi bergolak membawa haluan sendiri

updated raja azmi eddie sudah sebulan tidak tinggal seb..

rumahtangga produser filem raja azmi dilanda badai

hubungan raja azmi dan suami baru mula dilanda badai

menghadiri perkahwinan di sekitar bagan datuk

karkurma ada unsur seks tapi tak mengghairahkan raja az..

raja azmi mengaku sudah sebulan tak bersama suami




Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 531
Widget Aktif : 3,994
Banner Aktif : 6,416

Domain Dibenarkan: 10,410
Jumlah Artikel : 814,618
Anda tidak perlu lagi submit artikel anda secara manual. Letakkan code banner atau code widget di bawah untuk sistem kami mengumpul artikel anda secara automatik.
Banner AutoPing Code
Widget Trafik + AutoPing Code
Domain Check

bacaan popular :

  • aunty mengamuk di mcdonald kebulur ke
  • zarina ann julie berkahwin dengan negro
  • gambar pelik yang tidak pernah kita jumpa
  • tasha shilla nafi bercium dengan han di kha..
  • punca sebenar pelajar uitm maut dirempuh pe..
  • jawatan kosong terbaru telekom malaysia tm
  • usikan lif mortal kombat
  • iklan raya nostalgia atuk yang sangat sedih
  • menarik foto lawak giler vol 544
  • elyana komen isu buka tudung
  • hamster kecil lawan kobayashi dalam pertand..
  • cinta songsang pak imam terbongkar

  • wajib baca :

  • macam macam wau ada
  • kau setan aku malaikat
  • motivasi nak jadi cantik
  • idaman pelajar sekolah lelaki
  • kisah hantu jalan raya yang seram
  • allah sedang mengajar kita sesuatu
  • anda sedang memiliki suami yang bertanggung..
  • audit diri mencari cinta pencipta
  • doa dan amalan untuk memperolehi zuriat
  • kangkung dan risikonya
  • kepentingan makan malam secara sihat
  • mengapa wanita memerlukan lelaki

  • wajib lawat :

  • kerjayadirumah.com
  • izzuddinfauzi.com
  • adusizah.blogspot.com
  • usrah.my
  • ryyhan.blogspot.com
  • fauziibrahim.com
  • belogcikwangi.blogspot.com
  • blog.akusyafiq.com
  • anythingbymia.blogspot.com
  • ekynbubbly.blogspot.com
  • ungulavender.wordpress.com
  • stellathequin.blogspot.com


  • domain tag :

    personal (2817)   wanita (1837)   diari (1602)   produk (1328)   rojak (1212)   lelaki (1143)   berita (826)   ilmiah (800)   informasi (795)   bisnes (551)   santai (501)   agama (360)   pelik (336)   politik (318)   review (300)   hiburan (287)   original (286)   lawak (240)   kesihatan (228)   gosip (195)   komputer (184)   keluarga (179)   bn (178)   tutorial (170)   artis (168)   destinasi (168)   cerpen (161)   warez (158)   dewasa (149)   english (144)   resepi (131)   teknologi (124)   art (116)   jawatan (100)   indonesia (98)   gadget (96)   servis (92)   petua (92)   makanan (90)   pr (87)   sukan (77)    (74)   sekolah (68)   fotografi (65)   lirik (62)   serius (39)   fesyen (37)   motivasi (21)   tanaman (20)   automotif (13)   cinta (4)   seram (4)   peraduan (3)   hobi (1)   pancing (1)   shopping (1)   kedai (1)   online (1)   infotmasi (1)   mall (1)